4B5B8Bpencilsrules

posted in: Work in progress .2009-10-30 / 23:16:42 . 0 comments
det går sakta frammmåååt! På söndag ska den vara klar, punkt slut!


ska käka lite chips & kolla på film nu. Imorgon blir det förmodligen stan med amanda. Kanske kommer jag hem med en piercing, hoppas. Hämtade mina glajjer idag också! Nu kan jag SEE! känns underbart!

lookingaroundstandinginfrontofhim

posted in: everything .2009-10-29 / 13:31:53 . 1 comments

Sitter här och lyssnar på beat it. ska ta en snabbdusch nu, sen ska jag ut i det mulna vädret, ta min cykel och trampa iväg till hanin.

Justanotherdayhaspassed

posted in: everything .2009-10-29 / 02:56:42 . 1 comments
Igår var jag på stan och fikade med fina människor, vi satt och snackade skit & skrattade ett tag sen gick vi till hemköp för att köpa energidryck. Av tanten i kassan fick vi veta att man nu måste vara 15 & visa leg vid köp av energidryck. Alla vi som var sugna på dryck med hög koffeinhalt var 16 men för coola för att ha leg med oss. Lyckligt nog hade fia leg så hon köpte ut to us. 

Idag har jag återigen varit barnvakt åt min lillebror som blev hulken idag då jag stekte köttet som vi skulle käka till middag utan honom. Han slet sönder köttet och kastade det på golvet, haha. Jag försökte behålla lugnet då han sprang runt skrikandes, men det gick inte så bra. Jag stormade ut i vardagsrummer och hade sönder hans pärlplatta rakt framför ögonen på honom, som hämd (fan vad evil jag är, han är trots allt bara 3 år), Krokodiltårarna sprutade, det slutade med att jag lagade pärlplattan och jag fick en massa dregelpussar av honom.

Nu ska jag kolla på greys anatomy avsnittet som jag missade tidigare idag, sen ska jag sova. I morgon ska jag sova hos Hanin, de kommer bli askul.


sunday+++monday?

posted in: everything .2009-10-26 / 02:59:44 . 1 comments
dålig uppdatering, jag vet. Denna helg har jag kollat på 5 filmer, träffat sköna människor och festat med min bror. Orkar inte skriva mer, klockan är 3 och jag måste ha en nattmacka!

godnight

thegeekmakeover

posted in: everything .2009-10-21 / 22:45:22 . 0 comments
han är den sötaste ungen i världen.

när jag har tråkigt hemma så klär jag alltid ut min lillebror. Oftast så brukar jag sminka honom till en tiger, en ödla eller något annat coolt. Men idag så var jag bara tvungen att sätta på honom glasögon och kamma en mittbena i hans hår. Haha han är allt för söt. Men jag tyckte synd om honom så jag satte på han en halsduk& ruffsade till honom i håret. Då blev han en wanna be looookbooook cooling istället. Men efter ett tag började han grina lite & ville vara en dinosaurie, en 3 åring förstår nog inte det där med lookbook.

Ajusste, var på synundersökning idag. För 3 år sedan var jag närsynt. Men på 3 år har jag inte använt mina glasögon. Idag är jag närsynt med brytningsfel, wiho. Mina nya bågar får jag om en-två veckor & linserna ska jag hämta ut snart. Det ska bli skönt att slippa se dubbla lyktstolpar.


Masqueradepeoplehiding

posted in: linda .2009-10-19 / 22:08:33 . 1 comments

Masquerade. paper faces on parade, Masquerade
Hide your face, so the world will never find you
Masquerade. Every face a different shade, Masquerade
Look around -there's another mask behind you.





Min fantasi är det inget fel på. Ibland får jag en idé från ingenstans, oftast när det gäller kreativt skapande. I söndags så kände jag helt plötsligt att jag ville ha en mask, en maskerad-mask. Så jag tänkte.. varför inte göra en själv? Så jag plockade fram kartongpapper, tråd, och vattenfärger. Men det räckte inte, så jag sprang runt i huset och letade efter något som skulle fullända min mask. Jag bröt sönder några lila stenar från ljusstakarna i vardagsrummet, klippte av lite blad från plastblomman i mammas sovrum och limmade på en fotlänk på masken & voila! Den enda nackdelen med min mask är att den är gjord av kartong och därför inte formar sig efter ansiktet. Dessutom kan jag räkna med att den kommer gå sönder inom en snar framtid. But it was a lot of fun!

wheredidthosetimesgo

posted in: photography .2009-10-18 / 22:54:24 . 1 comments

wheredidthosetimesgo, jag saknar dem så
photos by me, koh chang

ourbehaviourisnotnormal

posted in: everything .2009-10-16 / 18:32:08 . 1 comments
haha ungefär såhär lät mitt och vevves telefonsamtal för 10 minuter sedan:

Jag: heej kan jag komma till dig
Vevve: AAaAAAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaahdajdk
Jag: ÖHÖHÖHÖ HAHAHHA AAAAAAAAAAGHHDPKJHAAAAAAIIIIOOOOUUUU
Vevve: HAHAH ÅÅÅÅÅEEEIIAAAAAAGGGRIIIIIAAAAA

15 minuter senare...

Jag: ååHAJDnajdjAHHAH
vevve: HAHAH CP HAHDOAHAUEUUIIEEEHHE
jag: ÅÅEEEHIIIAIAIAH pucko, jag kommer till dig nu


Inoneweekiwillhaveapairofshoes

posted in: everything .2009-10-14 / 22:40:14 . 0 comments
Jag köpte ju ett par apsnygga kängor från h&m för någon månad sen, som tyvvär gick sönder efter några veckor ( h&m kvalité ) Jag har nu gått runt och frusit om tårna i mina röda converse och svarta tygskor, men så fort jag får some money skall jag köpa mig ett par nya kängor, denna gång från din sko tror jag..
Så fort jag får pengar ska jag även köpa mig en färgglad mössa, vantar och en superstor halsduk! & kanske någon fin tröja, eller byxor.. simsallabim så kommer pengarna vara borta igen!
Förutom skola så har jag idag kollat på oth, greys anatomy och övat piano, requiem for a dream sitter nästan nu! Men det fattas några tangenter på min keyboard för att jag ska kunna spela den ordentligt, jag får nog fixa en rånarluva och sno flygeln i rudbecks ljushall.

godnight!

fiveminutes

posted in: everything .2009-10-13 / 21:01:30 . 2 comments
Inspirationen till att skriva har inte legat på topp under de senaste dagarna. Jag kan skylla på skolan och det faktum att jag har gått runt som en zombie i några dagar nu. Jag känner mig helt slut, jag orkar inte någonting. Men snart är det höstlov, då får man äntligen vila upp sig! Nu ska jag koka te och slå på kanal fem. Desperate housewives är någonting jag inte får missa. Jag återkommer när jag har någonting vettigare att skriva & tid över, jag har nämligen tusen saker att göra denna vecka. Om jag fick välja så skulle jag vilja sätta mig ned med ett blankt papper och en penna & rita. Jag har inte gjort det på flera veckor, jag känner mig lite tom inombords. Att få rita och skapa på ett papper kan låta fjantigt i mångas öron men att få rita & skapa är en del av mig. Men jag ska försöka få lite tid över i helgen, då ska jag sätta mig ned med både pennor, penslar och kolkritor.


soohappybirthday

posted in: everything .2009-10-10 / 12:59:03 . 2 comments
Sorry for bad uppppppdate. Blogg.se laggade häromdagen och igår hade jag inte tid över till att blogga. Jag befann mig hos vevve som fyller år på måndag, vi var ett gäng tjejer som firade henne i förskott. Resten av kvällen spenderades någonstans (?) på vallby. Ikväll är det födelsedagsfirande av amanda som gäller, ska snart cykla och möta hanin.
See you latero

Somethingbetweenus

posted in: everything .2009-10-07 / 14:56:03 . 0 comments
jag är sjuuukt trött på min design, speciellt min header. Fast jag fått så många fina komplimanger för just det fotot. Men snart är det vinter och min header känns lite för.. somrig.. Nu ska jag kolla på one tree hill innan jag tar itu med engelksaläxan

aftersixweeksatrudbeck

posted in: everything .2009-10-06 / 22:16:07 . 2 comments
Vevve och jag är stolta nvbarn. Alla mvg eller vad säger du?



hahaha godnatt!

godnightseeyoulaterooo

posted in: everything .2009-10-05 / 23:10:44 . 0 comments

Idag har jag pluggat kemi, ätit choklad och kollat på pirates of the caribbean. Imorgon slutar jag tjugo minuter över elva, så jag ska möta amanda sen ska vi åka till skiljebo & hälsa på alla på skiljeboskolan. Jisses vad lång tid det har gått sedan man var där sist, det känns som det var flera år sen.. Men jag sörjer icke! Bortsett från allt plugg så gillar jag rudbeck. Fast jag saknar bildlektionerna och musiklektionerna, men jag får helt enkelt skylla mig själv när jag valt en linje utan estetisk verksamhet. Man får välja en av dem kurserna i 3an bara, tror jag..
Okej, jag behöver sömn nu.

godnight

sundayeveningandImdepressed

posted in: everything .2009-10-04 / 23:33:06 . 0 comments
Återigen söndag, i morgon är det måndag, för er som inte kan veckodagarna.. Det känns som om veckorna bara flyger förbi, dagarna bara går, utan att det finns en mening med det. Jag känner mig deprimerad, tror det är söndagsångesten, eller så är det för att jag har haft så mycket att göra i skolan, + att jag inte har ritat på över en månad! Buhu jag ska nog grina lite nu, krypa ned i sängen och vänta på att väckarklockan skall ringa.

Ska jag vara riktigt ärlig så tror jag att det är humörsvängningarna som spökar, det är tufft att vara tjej ibland

D&G3L'IMPÈRATRICE

posted in: everything .2009-10-03 / 18:46:12 . 1 comments

idag så fick jag denna ljuvliga doft av my parents! Tusen tack! Har velat haft den ett tag nu, den doftar helt underbart!
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]