thelastsneakpeak

posted in: Work in progress .2010-03-31 / 21:00:59 . 17 comments
okej, här kommer den sista tjuvtitten

nodesperatehousewives

posted in: everything .2010-03-30 / 22:23:37 . 7 comments
Det var inge desperate housewives idag! Jag blev lite sur, jag som hade krypit ned i min fåtölj med en kopp choklad och en filt.. Men när jag slog på tvn & så var det CSI?

Istället för desperate så ritade jag sweeney todds hand (Johnny har världens korvfingrar på bilden jag ritar av) och hjälpte Hanin med matten! vi videosamtalar.. som vanligt haha! Nu är det bara lite hår + kolsvart bakgrund som saknas. I morgon slutar jag tidigt, så efter jag tagit en tur till carlforska så ska jag hem och rita klart den. Nu har jag äntligen inge mer skolarbete att göra innan lovet, förutom ett litet spanskaprov, men det behöver jag inte alls plugga till.

Icantmakeupmymind

posted in: everything .2010-03-30 / 17:28:46 . 1 comments
Sitter och funderar över bakgrunden till min sweeney todd teckning. Den ska vara helsvart, men jag kan inte bestämma mig för om jag ska måla bakgrunden med blyerts, akvarell eller kol. Jag hatar svarta bakgrunder, för porträttet jag ritar i blyerts liksom "blänker" på de mörkaste partierna i ljuset, & om man kör med kol eller akvarell så blir det helt matt i bakgrunden och men ser verkligen vart "gränsen" går. Men om jag ritar hela bakgrunden i blyerts så kommer allt blänka jättemycket. Jag skulle ha ritat hela skiten i kol, men.. jag älskar ju blyerts.

Vilka problem jag har.. Nu sitter jag i alla fall & väntar på maten, min mage kurrar nonstop.

mybestfriend

posted in: everything .2010-03-29 / 21:05:11 . 7 comments

hahaha, såhär kul har vi 2 när vi "videosamtalar" på msn.
Jag har tuuuuusen läxor att göra nu, eller ja nästan. talk to you later


update:
fick nyss en fråga som löd ungefär: vart tog sweeney todd teckningen vägen?
Haha jag ska aldrig mer säga att en teckning "blir klar i morgon", för jag underskattar nästan ALLTID hur lång tid det tar att rita en teckning. Dessutom har jag ganska mycket saker att göra nu innan lovet. Men teckningen är snart klar :) hugs!

bortglömdateckningar

posted in: everything .2010-03-28 / 17:58:54 . 25 comments
Jag har ett helt gäng bortglömda/unfinished teckningar i en svart mapp i min bokhylla. Teckningar eller skisser som är fleeera år gamla, men som jag valt att inte rita klart. Är jag ensam om det?

En oljemålning, en orangutang? (kommer inte ihåg vilken slags apa jag började rita av) och en hund. Jag vet att jag aldrig kommer måla/rita klart någon av dessa, men ändå kan jag inte förmå mig själv att kasta dom i papperskorgen.

randomphotos

posted in: photography .2010-03-27 / 16:58:17 . 3 comments

ph1: En utav mina många pennor. ph2: Christian&Kevin spelar gitarr. ph3: Himlen/månen igår natt.

Igår träffade jag Kevin och Christian. Vi hyrde skräckfilm, köpte jordnötsringar, skrattade mycket och runt 2-halv tre på natten så spelade de lite gitarr för mig.
Jag har spenderat morgonen/eftermiddagen med att äta rostade mackor, kollat på titanic, ritat och spelat piano. Efter Titanic fick jag världens lust att rita av Jack och Rose, eller något annat känt kärlekspar, men jag nöjde mig med att öva "my heart will go on" på piano istället. Jag har ritat lite på min JohnnyDepp/DweeneyTodd teckning, men jag hinner inte rita mer på den just nu, för jag ska fixa mig & sen ska jag ut och träffa lite vänner. Men inatt någongång så dyker teckningen upp här på bloggen, eller kanske i morgon om jag är för trött för att göra klart den inatt, & då kommer den vara helt klar!

thisisgoingtobeaawesomelina

posted in: everything .2010-03-26 / 18:43:02 . 9 comments

Då var peace&love biljetten betalad! Känns helt underbart, jag längtar redan! Är det någon av er som ska dit?
Dessutom fick jag reda på att jag har fått sommarjobb i morse! Den här dagen kan inte bli bättre. Nu ska jag iväg och träffa lite vänner, talk to you later!
and, ny teckning i morgon!

thirsdatevening

posted in: everything .2010-03-25 / 22:11:29 . 1 comments
Förlåt för boooring update, jag har haft fullt upp idag. Direkt efter skolan så åkte jag och min lillebror Johan till farfar och käkade lite våfflor, det är ju våffeldagen idag. När jag kom hem så satte jag mig ned på mitt golv och gjorde en massa läxor, jag är fan stolt över mig själv, jag brukar alltid skjuta upp allt i sista sekund och sitta & göra mina läxor runt elva-tolv på kvällen. Mer än så har jag inte hunnit med idag. Men i morgon är det äntligen helg, då ska jag köpa största godispåsen, boka/betala min peace&love-biljett, träffa vänner och måla/rita lite.
Jag har sagt det många gånger, men nu jävlar: I helgen ska jag rita/måla klart de teckningar jag håller på med at the moment. Så räkna med att det dyker upp en ny teckning eller 2 här de senaste dagarna.
Nu ska jag dricka en kopp te & kolla lite på tv.
Talk to you tomorrow!

Aquestion

posted in: questions and answers .2010-03-25 / 11:24:16 . 5 comments
Hej! En fråga bara: var hittar du alla fina bilder som du målar av? någon speciell sida? tycker det är svårt att hitta riktigt snygga och stora bilder på kändisar nämligen.. Och brukar du måla av direkt från datorn eller skriva ut bilden först?
Puss på dig och du är grym!

sv: Det är så olika, oftast brukar jag söka som en tok på google både på sidor och bilder. Ett tips är att till exempel söka på wallpaper/poster sen kändisens namn. En sida med mycket bilder på kändisar är http://www.go4celebrity.com/ ,annars vet jag inte så många sidor. Ibland så råkar jag klicka in mig på någon skitbra sida eller någon blogg med coola bilder, men lyckas alltid glömma bort namnet.
Om jag hittar bilden på datorn så brukar jag rita av den direkt från datorn, det känns bara onödigt att slösa bläck och sådant när man skriver ut & dessutom kan man förstora/förminska bilden hur man vill. Men hittar jag en bild i en tidning tex, och den är perfekt storlek, så ritar jag självklart av den från tidningen :)
Almost forgot: Tack så jättemycket, vad glad jag blir av dina fina ord!

killerhair

posted in: Work in progress .2010-03-23 / 19:26:56 . 5 comments

Denna teckning sitter jag och målar på at the moment. Jag tar bara en "datorpaus" just nu. Ska måla vidare nu innan desperate housewives börjar. Efter det ska jag räkna några mattetal. Jag orkar inte med denna tråkiga vardag, vill ha helg!

wewerewinners

posted in: photography .2010-03-23 / 19:23:15 . 4 comments

Ägarna till dessa skor (Lina och jag) är grymt peppade på peace&love festivalen. Det finns en stor chans att vi bokar/betalar biljetter denna vecka.
Jag känner mig för övrigt helt off/vilsen. Jag är ständigt stressad och trött, vilket inte är en bra kombo. Jag har även lite smått panik angående det här med sommarjobb. Hitills har jag bara sökt till ett enda, men i morgon ska jag dra ut fingret ur stjärten, plocka upp telefonen och ringa runt lite & höra om jobb. Sen är det bara att sätta sig ned vid datorn och skriva några cv:n.

goodnightpeeople

posted in: everything .2010-03-22 / 23:57:04 . 21 comments

Ibland så vill jag spara ut mitt hår, men när jag väl har sparat ut det så får jag alltid något ryck och klipper av det igen. Men hur underbart vore det inte att ha likadant hår som mary-kate har på den här teckningen som jag ritade 2009 någon gång? Äh, mitt hår kommer nog aldrig bli längre än till axlarna.

Anyways.. Jag har ju 2 teckningar "In progress" som jag hoppas att jag blir klar med denna vecka. Efter det hade jag tänkt börja rita ett porträtt av Lil Wayne (Hanin och Saba har önskat ett porträtt på honom läänge nu)
Men när jag är klar med den teckningen, vore det inte kul om ni fick bestämma vem jag ska rita av sen? Alla skulle säkert säga olika kändisar/modeller osv, men jag kunde samla ihop lite förslag & sedan låta er bestämma. Aja, lämna ett ja eller nej i kommentarsrutan så kanske jag kan hitta på något sådant i framtiden :)

Sickofcourse?

posted in: everything .2010-03-22 / 16:47:34 . 8 comments
Stannade hemma från skolan idag. Det känns som om mitt huvud väger hundra kilo, mitt hår är torrt och slitet efter att jag slingade det i lördags och jag har stora påsar under ögonen. Haha man är på topp idag känner jag!
Nu ska jag vila lite och hoppas att jag mår bättre fram emot kvällen. Då har jag lite läxor att ta itu med, ska även försöka måla eller rita lite.
puss sålänge!

amazing

posted in: everything .2010-03-21 / 14:11:02 . 15 comments
alla konstintresserade bör ta en titt på detta klipp, Denna tjej målar med hjälp av sand och med sin konst berättar hon en hel historia.

picsfromyesterday

posted in: everything .2010-03-20 / 14:24:07 . 3 comments
Min kamera låg bortglömd i min hylla igår, tur att fina lina räddade kvällen med lite foton.

ph1: systrarna abdali. ph2: amanda, fia, lina. ph3: jag och min utväxt öppnar paket.

Nu ska jag fixa mig lite & åka ned på stan, talk to you later.

itsfinallyfriday

posted in: everything .2010-03-19 / 23:44:44 . 5 comments

Hade tjejkväll med mina fina vänner ikväll, vi käkade god mat, kollade på en skitläskig film, tryckte i oss godis och jag fick fina paket från alla (fyllde år förra veckan you know) Tack för kvällen tjejer!
Detta är anledningen till min usla uppdatering idag. Återkommer i morgon med lite bilder, kanske en till sneakpeak på min teckning och lite nyinflyttade plagg i min garderob.
Puss och godnatt!

I'mpainting

posted in: Work in progress .2010-03-18 / 21:08:02 . 15 comments

Det var meningen att hon skulle bli blond, men nu är hon nästan gråhårig haha. Men med mörk bakgrund  blir det nog great. Hon kommer bli ganska hårig (låter fresh när jag utrycker det så haha) håret kommer bli huur långt som helst!

Jag filmade faktiskt när jag målade detta (tänkte att det kunde vara kul med ett videoklipp) men det funkar fan inte att redigera det! Jag måste ju snabbspola skiten, men jag kan inte öppna mitt klipp i något av redigeringsprogramen jag har på min dator, är så irriterad!

Goodmorning

posted in: everything .2010-03-18 / 07:17:34 . 11 comments
Sitter i min säng med morgonrock och en tekopp bredvid mig. Jag ska snart fixa mig och åka iväg till skolan. Idag har jag som sagt prov i fysik, känner mig lite halvförberedd men det kommet nog gå bra. När jag kommer hem ifrån skolan idag så är jag FREE från läxor och prov i några dagar, så äntligen ska jag sätta mig ned och måla/rita hela kvällen med bra musik i öronen.
Talk to you later

wednesday

posted in: everything .2010-03-17 / 17:45:02 . 2 comments
Elin och Elisa från Vlt var nyss här. Jag får inte avslöja mer än så för tillfället, men jag berättar någon gång nästa vecka, Det var iaf superkul att få träffa de båda!

Nu väntar fysikboken på mig! Jag har prov i optik i morgon så jag kommer nog sitta och plugga i ett par timmar nu. Jag känner mig inte sådär jättepeppad. Hoppas alla läsare får en roligare onsdagskväll än mig! hugs

tutorial (gammal)

posted in: Tutorials .2010-03-15 / 17:23:00 . 23 comments

Nu äntligen går det att ladda upp bilder, så här kör vi på en tutorial. Detta blev en ganska liten tutorial, liksom hur mycket detaljer är det på en näsa?
Näsor är något som jag inte är specialist på och jag har skrattat åt denna näsa, för fin blev den inte! Men jag har inte tid/orkar inte göra en ny så vi kör helt enkelt på denna:
(eftersom det inte är så många/så komplicerade steg, så kör vi helt enkelt på småbilder)


Jag använde mig av HB och 6B penna. De olika "stegen" jag utgått från:
1: Skissade upp näsan, fyllde i näsborrarna och skuggade dem med en stompfer
2: Skuggade näsvingarna (haha, heter det så?) med stompfern
3: Med 6B pennan så fylde jag i de partier som skulle vara mest skuggade, ena sidan av näsryggen, partiet under nästippen osv.. (ni ser nog)
4: Med en stompfer så skuggade jag Längs näsryggen och på de partier jag fyllt i, nästippen och mitten på näsryggen lämnades vitt/"oskuggat"
5: Fyllde i vissa partier lite mörkare och skuggade ut dem med stomfern.
6: de partier/delar som jag ville ha ljusare, tex nästippen, mitten på näsryggen osv. suddade jag med ett avklippt suddgummi. För att de inte skulle bli en skarp linje mellan de ljusa respektive de mörka delarna så skuggade/suddade jag kanterna som uppstod med en "ren" stompfer. (ett tips om ni vill få er stomfer "ren", vässa inte! utan använd en riktigt vass fickkniv eller liknande och tälj/skär stomfern. Det funkar alldeles utmärkt för mig)
7 & 8: Med en stompfer (som inte är ren haha) så skuggade jag under näsan samt skuggade jag den där lilla gropen (har ingen aning om vad det heter) som sitter mellan näsan och läpparna.
9: Done!

Jag hatar verkligen att rita näsor, & de kan ju se ut på tusen olika sätt..

damnblogg.se

posted in: everything .2010-03-14 / 22:16:17 . 2 comments

Förlåt för den usla uppdateringen idag.
Jag vaknade runt halv elva, fixade mig, sprang till busshållsplatsen, åkte ned på stan, köpte en tröja, gick på bio, åt godis, åkte hem, åt pommes frites, läste ut en bok, ritade en näsa och nu sitter jag här och tänkte ladda upp en nästutorial, men blogg.se strular just nu. Det går inte alls att ladda upp bilder, jag har försökt flera gånger nu.
Så kära vänner, nästutorialen dyker upp här i morgon! (om inte blogg.se är knas då med)
HUGS!

2minutesofsketching

posted in: Work in progress .2010-03-14 / 01:05:40 . 3 comments

ritade en snabb skiss innan jag begav mig till spicy hot för att käka med några kompisar. Nu tänkte jag måla idén på ett akvarellpapper. Tänk på massa långt hår, blek hy och någonting fyrkantigt. Har inte beslutat om hon ska ha öppna eller stängda ögon, vi får se hur jag gör nu på mitt akvarellpapper.

Mybaby'sbirthday

posted in: photography .2010-03-13 / 13:46:10 . 5 comments
Idag fyller världens sötaste unge fyra år! Grattis min älskade lillebror!
Av mig fick han sextiofyra kritor och en målarbok. Haha oväntat huh?

foton tagna av mig,
Ikväll ska jag som sagt ut & äta med några kompisar & tänkte slänga in lite bilder på en ny teckning jag börjat på senare. Jag som har sweeney todd teckningen att rita klart, haha. Men jag har börjat skissa på en till teckning från min egen fantasi. Jag fick grymt fina kommentarer om min senaste teckning, så det känns grymt kul att rita fler egna verk och varva det med alla blyertsporträtt jag ritar.
Tårta, paj och bullar väntar.

oneofmybelovedfriends

posted in: everything .2010-03-12 / 21:12:44 . 1 comments

old pic - jag och isabelle!
Fina isabelle är på väg hit. Vi ska mysa med popcorn och film +en massa prat. Det var längesen vi träffades bara vi två!
Talk to you later!

howmanyyears

posted in: everything .2010-03-11 / 22:39:01 . 12 comments

Har spenderat någon timme framför denna teckning. Jag kommer ingen vart känns det som haha! Jag tror det har & göra med att det är Johnny Depp jag ritar av, även fast jag ritar honom som Sweeney Todd så har han alltid varit en av jordens snyggaste människor + så är han en av mina favoritskådespelare. Jag vill så gärna att denna teckning ska bli så perfekt som möjligt, därför tar den sån tid. Anyways... Sitter här med några hundralappar i knät, sålde nyss en teckning som en tjej beställt. (just nu har jag ganska mycket att göra, men för er som undrar/har frågat så kan jag tala om att jag kommer börja ta emot lite beställningar från er som är intresserade, så fort jag får tid över) At the moment så har jag redan beställningar att göra, så jag måste ta itu med dem först.

Sista skoldagen i morgon, sen är det äntligen helg! I morgon så var det tänkt att jag skulle gå på bio (igen haha) med Hanin och Saba, men tyvärr så får vi ta det en annan helg. På lördag fyller som sagt min lillebror fyra år och senare mot kvällen ska jag träffa några tjejkompisar & gå ut och äta. Vad ska ni göra i helgen?
Almost forgot: tänkte göra en tutorial i helgen, det var ett tag sedan jag gjorde en sist (jag ska bli bättre på att göra tutorials, visa teckningar och outfits, det var främst de 3 sakerna ni ville se mer av när jag sist frågade)
Helgens kommande tutorial var det: Hitills har jag visat ögon, hår och läppar.. vad vill ni se nästa gång? Näsa kanske, eller har ni något annat förslag?
Nu ska jag koka en kopp te och läsa lite, håller på & läser "luftslottet som sprängdes" den är sjukt bra!

gooodnight

enmiljontimmarsenare

posted in: everything .2010-03-10 / 20:53:33 . 10 comments
fan, det tog hela dagen att städa? Jag är så himla seg när det gäller sånt där, men nu är jag äntligen klar! Nu ska jag rita vidare på min sweeney todd teckning (som aldrig vill bli klar haha) slänger kanske in en sneakpeak senare..
Fick en kommentar av någon/några som ville se hur mitt rum ser ut, and why not? Kan slänga in några bilder nu när det är skinande rent

mitt rum är ganska litet och mamma har slängt in en massa ljusstakar/kuddar från indiska.


update: fixade till "kategori-knappar" direkt under headern på bloggen. Tänkte att det kanske kunde vara lättare att hitta då. Dock vet jag inte om jag gillar det eller inte men äh, vi kör på det ett tag. Stör mig dock otroligt mycket på att "den rosa linjen går ända upp i menyn" har försökt att få linjen att börja där menyn slutar, alltså längre ned, men jag vet inte hur jag ska göra. Finns det någon som kan sånt här?

tiredandcold

posted in: photography .2010-03-09 / 19:10:38 . 6 comments



Jag började skolan halv nio, kom hem halv fyra, käkade middag och följde sedan med mamma och Marco & tittade på en lägenhet (så jag har haft fullt upp idag). Jag och min familj bor i villa just nu, men mina föräldrar är sugna på att flytta till lägenhet bara för att kunna resa mer.
Just nu så sitter jag på golvet i mitt rum under en filt. Jag känner mig enbart trött och deprimerad. Tog en promenad med kameran nyss, äntligen har snön börjat smälta! Nu tänkte jag kolla igenom spanskan (har prov i morgon) och sedan slå mig ned i min fåtölj med min Sweeney Todd teckning.

I almost forgot, Tack för alla grattis-kommentarer igår, ni är bäst!

ITSMYfuckingB-DAY

posted in: everything .2010-03-08 / 17:58:07 . 55 comments

Idag fyller jag 17 år!

pic- tagen i höstas
Firade igår med min pyttelilla släkt, åt tårta och världens godaste bärpaj. Jag fick pengar, underkläder samt stuff till min kamera (stativ & grejer) Kommer formodligen fira lite med vännerna nån helg med filmkväll & spicy hot. Det är inget märkvärdigt att fylla sjutton, men nu är det bara ett år kvar sen är det körkort och krogen som gäller!

insidemyhead

posted in: my art .2010-03-07 / 01:12:05 . 35 comments


gjord med akvarell och lite fantasi.

myheadisdead

posted in: everything .2010-03-07 / 01:05:25 . 5 comments

ph: tagen i somras. saknar INTE mitt långa hår, däremot saknar jag bara ben och värme.

Klockan är över midnatt, vilket betyder att det är söndag. Söndag betyder att det är den sista dagen på sportlovet. Jag blir lite smått deprimerad. Dessutom så har jag inte gjort ett skit på lovet, vad hände med "jag ska slinga håret" till exempel? Min utväxt måste bort NU, den är inte att leka med.. Jag får ta itu med den nästa vecka.

badupdate

posted in: Work in progress .2010-03-06 / 19:22:55 . 7 comments

sorry for bad update
Sov hos systrarna Abdali igår. Jag, Hanin och Saba drack iskaffe, åt popcorn och kollade på film.
Jag kom hem runt ett och har sedan dess målat och gjort en massa tråkiga saker. Jag känner inte för att göra något speciellt idag, är verkligen skittrött. Men jag och mamma åkte iväg och köpte chips, dipp och hyrde tre filmer så ikväll är det film-mys som gäller.

snart är den klar, ska bara måla dit ett stort halsband och lite mönster i bakgrunden.

talk to you later!
+ tack för alla fina kommentarer <3

halfpastfive

posted in: Work in progress .2010-03-05 / 17:33:29 . 23 comments
Tog en paus från blyertspennan

Jag låter fantasin bestämma motivet = jag målar en blå tjej med lång hals. Jag älskar kalla färger och nyanser, blått och svart ska det vara om jag får bestämma. Senare ska jag måla dit kolsvart hår, dock har jag inte bestämt mig om hon ska få utsläppt eller upsatt hår. Som ni ser på skissen så lutar det år uppsatt.

Pizzan väntar på mig i köket

drawdrawdraw

posted in: everything .2010-03-04 / 14:19:02 . 6 comments

Jag vill så gärna fortsätta på min Sweeney Todd-teckning. Men jag måste rita klart ett porträtt (som ni skymtar till vänster) först. Men jag SKA bli klar med den idag så jag kan fortsätta rita av Sweeney Todd/Johnny Depp! Jag ska stänga in mig på mitt rum lite senare med penna, sudd och bra musik.

Cheshirecat

posted in: everything .2010-03-04 / 13:56:38 . 6 comments

Ett ord räcker för att beskriva Alice in wonderland - mästerverk.
Men vad kan man förvänta sig av Tim? Han är ett geni & med bra skådespelare och helt otrolig musik av Danny Elfman kan det inte bli bättre.

Myday

posted in: everything .2010-03-03 / 00:39:25 . 5 comments

ph 1: hus? ph2: min bror johan vid något fik i eskilstuna 
jag får ångest om jag skriver ett inlägg utan att ladda upp bilder, det blir så tråkigt och färglöst. Kom hem från eskilstuna/örebro runt klockan sju på kvällen med lite nya kläder och en mage full med thaimat. Om jag orkar så visar jag vad jag köpte i morgon.
Innan jag säger godnatt så kan jag tala om för er att jag bara har en beställning kvar att rita nu, sen ska jag rita klart Sweeney Todd, därefter så ska jag ge mig på ett porträtt av Lil Wayne + ett porträtt på en känd skådespelerska.
Buenass noches

Alltheanswers

posted in: questions and answers .2010-03-02 / 20:37:36 . 3 comments
vilken är din naturliga hårfärg?
Jag var kritvit i håret när jag var liten, men nu har jag en "typisk svensk askblond/mörkblond" hårfärg, men jag slingar så mitt hår blir ljusare
använder du aldrig byxor? eller jeans? haha kanske lite konstig fråga men hihi
Haha jag använder nästan aldrig jeans, strumpbyxor och leggins är min grej! (dessutom så är det myycket skönare) men jag har köpt ett par byxor som kommer användas flitigt i vår :)
Hur länge har du ritat? :)
Jag har ritat hela mitt liv kan man säga, men jag började rita "på allvar" julen 2005
Snälla snälla snälla, kan du inte göra mer Tutorials?
Det kommer fler tutorials! ska försöka göra dem lite oftare, nästa gång tänkte jag visa näsor, men sen vettefan vad jag ska visa mer?
vilket är ditt favoritplagg?
Åh vad svårt, kanske min kavaj, eller min hatt, eller mina svarta knästrumpor. Kan inte välja ett plagg bara haha
Hej, jag har blivit mkt inspirerad av dig. Du har ju utväcklats väldigt mkt i ditt ritande. Jag är 13 år och ritar ungefär som du gjorde när du var 13. Tror du att jag kan utväcklas lika mkt som du har?
Vad kul att jag inspirerar andra! Det är så svårt att säga, det är ju helt olika från person till person & alla utvecklas på olika sätt. För en del kanske det tar jättemånga år, för andra går det snabbare. Men såklart så tror jag att om man ritar och övar ofta så blir man bättre snabbare :)
vad har inspirerat dig att rita? Tröttnar du aldrig på att rita?
Äskar din blogg ;)
När jag inte ritar av människor, utan hittar på egna grejer så hämtar jag min inspiration från musik och filmer. Jo visst kan jag ha perioder då jag tycker att det är mindre kul, men så kommer jag in i en period då jag vill rita hela tiden :) kul att du gillar min blogg!
VEM är den coolaste rapparen ever? ;)<3 ahah
Lil Wayne såklart, vem annars? ;D
Hur gammal är du?
Jag är 16 år, fyller 17 på måndag
Hej Linda med stort H som i häst, jag har gjort alla dina tuto, så undrar om du kan göra en ny med typ stjärt hål, eller snoppar. Skulle vara jättesnällt Hejdå
Det kommer i nästa tutorial! (ironic)
Vad lyssnar du på för sorts musik? :)
Jag lyssnar på lite allt möjligt, men favoriterna nu är Coldplay, Broder Daniel, Babyshambles och Regina Spektor
vart köper du dina kläder?
Här i västerås så finns det inte så mycket roliga butiker, så jag köper från alla vanliga: H&M, GinaTricot, Bikbok osv.. Men när jag åker till stockholm så passar jag på att handla på Monki och weekday
vem är den bästa regissören någonsin tycker du? :D:D::D:D
EH? TIM BUUURTON!!!! :D har älskat honom sedan jag gick i femman
skulle du bli glad om en läsare kom fram till dig på stan? :)
Klart jag skulle! vem skulle inte bli glad? :)
vad är roligast: rita av människor eller rita med din egen fantasi?
Rita bilder med min egen fantasi! De teckningarna betyder också mest, då de uttrycker MIG och MINA känslor :)
Du skriver alltid mamma och "plastpappa" bor du inte hos din pappa?
Nej det gör jag inte, min riktiga pappa har jag inte träffat på fem och ett halvt år. Men jag ser min "plastpappa" marco som min riktiga pappa :)
vilket gymnasieprogram går du?
Jag går Naturvetenskapliga programet
Vad vill du bli när du blir stor?
Helst av allt skulle jag vilja bli kirurg, eller få jobba utomlands som "läkare utan gränser". Annars skulle jag kunna tänka mig att bli tatuerare
Hur sminkar du dig?
Foundation där det behövs, mascara och en fet eyeliner. Till fest kör jag gärna på röda läppar också.
Har du nåpgonsin rivit sönder en teckning för att du inte var nöjd med den?
Haha ja många gånger! Ni vet Masquerade-teckningen? Jag hade först ritat klart hela hennes ansikte (forutom masken) men jag tyckte ögonen satt för brett isär så jag rev sönder den. Dock gav jag den ett nytt försök & den gången blev jag nöjd :)
äru oskuld? vilken läggning?
Spelar det någon roll? Jag gillar killar
Jag vill inte fråga. Eller jo, har någon nånsin berättat för dig att du är ofantligt vacker? Jag blir nästan lite stum.. Fin är du
Men åh vad söt du är! Tack snälla! Jag har fått väldigt fina komplimanger, men ibland taskiga också.
vilken kroppsdel är du minst nöjd med? mest nöjd med?
Jag är nog minst nöjd med mina lår och min rumpaah. Mest nöjd är jag nog över mina axlar och armar
Vart hämtar du din inspiration, både klädmässigt och när du ritar dina "egna" grejer?
Klädmässigt så inspireras jag av tidningar, bloggar, folk på stan.. När det kommer till att rita mina egna "grejer" så svarar jag som i en tidigare fråga: jag inspireras av filmer och musik
Har du några fixideer? Alltså saker du måste göra hela tiden.
Haha kul fråga! Om jag ska vakna en viss tid så måste jag alltid kontrollera väckarklockan flera gånger, utifall jag "glömt att ställa den" Dricker jag te med tepåse, så river jag bort den där papperslappen man håller i och kastar den i vanliga soptunnan, medans jag kastar tepåsen i komposten.
Vilka bloggar läser/följer du dagligen? Snälla svara inte "många olika" utan länka några bloggar :)
Det skulle bli en jävla massa länkar om jag ska länka allihopa haha. Men jag läser många utav "storbloggarnas" bloggar: kenzas, blondinbellas, kissies... Favoriter är också Amanda berg, Igor+andre, Lisaplace, Egoina, Kandeedrawings mm.. sen brukar jag kika in i en massa småbloggar och så läser jag alla mina vänners bloggar.
hur länge har du haft din läpp-piercing? har du aldrig ångrat dig?
Jag piercade mig i november. Det var en period då jag tänkte "vadfan har jag gjort?" men nu så älskar jag den och ångrar inte att jag tog den :)
tycker inte du att du är för ung för att dricka :o
Jo egentligen är jag ju det då jag fyller sjutton om en vecka
Hej, vilka låtar sjunger du i duschen? Själv sjunger jag Viva La Vida, Pokémon sången I wanna be the very best Hejdå ha det bra, snälla svara:P
Jag brukar sjunga låtar från Phantom of the opera, det låter fruktansvärt

Det var alla svaren från frågestunden!


yesterday

posted in: everything .2010-03-01 / 14:38:53 . 3 comments

Gårdagen bjöd på godis, film och systrarna Abdali.
Mamma lagar kebab i köket & jag sitter här i mitt rum, barfota med risigt hår. Idag ska jag nog bara ta det lugnt, läsa, rita lite och kolla på film. I morgon bär det av till eskilstuna/örebro för shopping med my grandpa

HappyB-dayJocke!

posted in: my art .2010-03-01 / 11:18:40 . 20 comments

My friend Jocke fyller år idag och hans föräldrar beställde porträtt på honom (utan att han visste någonting) som han tydligen fick i present denna morgon då jag fick ett sms av honom som löd:
omg omg omg

Haha, grattis Jocke!

Here it is! gjord med HB, 8B och 5B penna (för er som undrar)

Frågestund

posted in: everything .2010-03-01 / 10:33:25 . 23 comments
Slänger in en suddig sommarbild (med en hårfärg som snart är min igen) & så tänkte jag att vi kör på en frågestund denna ljuvliga morgon.  Eller ljuvlig och ljuvlig, hos mig är det snöstorm.

Nu kör vi, fråga vad ni vill, om min konst, mina bilder, mina tår, ja anything!
stop
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]