I'm sorry

posted in: everything .2011-04-27 / 20:36:20 . 5 comments
Förlåt för att min blogg är övergiven just nu.. Så fort internet fungerade hemma hos mig igen så kraschade min dator ihop totalt, så nu är den inne på lagning. Det kommer kosta mig runt tusen kronor att laga den, inte kul :( Något som dock är betydligt roligare är att jag kanske har fått jobb! Det känns superkul, jag hoppas verkligen att jag får det! Dessutom så hämtade jag ut mitt paket från zinkvit idag, lovar att visa allt konstmaterial jag köpte så fort som möjligt.

Vi hörs snart! 
puss

jag lever!

posted in: everything .2011-04-25 / 20:06:22 . 1 comments
Jag vet att jag inte bloggat på flera dagar, men för tillfället så fungerar inte internet hemma hos mig. 
Jag hoppas att det fixar sig snart! Jag kommer att blogga som vanligt igen så fort jag har internet igen. 

hugs

new stuff

posted in: everything .2011-04-21 / 16:24:28 . 15 comments



Drömfångare + smycken - köpta på gran canaria.

Detta + lite alkohol var det enda jag köpte när jag var i Amadores. Det mesta som fanns i butikerna var bara skit, men som sagt så lyckades jag hitta lite fina saker i alla fall. Drömfångaren hänger på väggen ovanför min säng nu, så fin.

beställt hem nytt konstmaterial!

posted in: everything .2011-04-21 / 14:44:38 . 0 comments
Efter att jag upptäckt att jag varken har akvarellpapper,penslar, pennor och sudd hemma så gjorde jag ett besök på zinkvit.se och klickade hem lite grejer. Eller det blev inte lite grejer. Nu väntar jag nämligen på en leverans från zinkvit med ritsaker för 2109 kronor. Hahaha herregud, jag kunde inte inte hindra mig själv från att köpa hur mycket som helst. Där rök mina pengar jag fick i födelsedagspresent! Men nu längtar jag efter att få hämta ut mitt paket! Och som ni kanske förstår så får ni vänta ett par dagar innan ni får se en ny målning eller teckning. Kanske dyker det upp lite skisser istället. Sist jag beställde från zinkvit så tog leveransen dock en eller två dagar bara, hoppas det går lika fort nu! Men den här gången jag jag iofs beställt liiiite mer grejer.

Lovar att visa allt jag köpt sen!

3

posted in: photography .2011-04-21 / 12:24:05 . 3 comments

Amadores, gran canaria - photos by me. 

I'm home! Jag har haft en underbar vecka på gran canaria, men åh så skönt det var att få komma hem till mitt rum (läs: mitt piano och min säng!!) igen. Dock är jag lite trött på sol och bad nu haha, och så fort jag satte ned foten utanför planet i Sverige så började jag tappa brännan, hatar att flagna! Just nu vill jag inget hellre än att lägga mig i badet i ett par timmar och skrubba bort skiten, men jag har bestämt mig för att vara lite solbränd i ett par dagar till :)
Det kommer dyka upp lite bilder från gran canaria här på bloggen lite titt som tätt. Dock tycker jag inte alls om att vara med på kort nu för tiden så vi får se vad det blir för bilder..

Nu ska jag packa upp min resväska och sedan ska jag tillbringa dagen med mina penslar och akvarellfärger. Ikväll ska jag hem till min fina vän Johanna med några tjejkompisar. Vi ska äta sushi och mysa!

från en annan del av jordklotet..

posted in: everything .2011-04-16 / 16:21:07 . 3 comments
Allt är fint härborta, jag badar, äter god mat och solar. 
Första dagen brände jag upp hela ryggen, trots att jag smorde in mig noggrant. Igår var solen skymd av ett stort molntäcke, så ryggen fick vila ifrån solen. Idag har jag tillbringat dagen delvis i skuggan med en betydligt högre solskyddsfaktor och en bra bok. Hellre komma hem blek än utan min rygg haha!

Jag har tagit en massa fina kort som jag kommer dela med mig utav när jag kommer hem.
Nu ska jag äta dagens andra portion av glass (hotellets gräddglass är fan den godaste glassen jag ätit!!) Haha det blir hårdträning som gäller när jag kommer hem, haha nejdå.. Jag hoppas att ni alla mår bra!

Big hugs from gran canaria.

busy

posted in: everything .2011-04-12 / 23:00:48 . 7 comments
Åh vad stressig den här dagen har varit!
Efter att jag slutade skolan så satt och min fina vän Jessica och kämpade med en massa skolarbete som ska in innan påsklovet. Vi blev klara strax innnan klockan sex. Sedan cyklade jag hem & då var det bara att sätta igång och packa på en gång. Klockan 4 i morgon bitti sätter jag mig i bilen påväg till arlanda och några timmar senare går planet till gran canaria. 
En veckas sol och bad väntar mig, det är något jag verkligen behöver. De senaste veckorna har jag haft så mycket att göra och jag har inte mått så bra. Jag hoppas att jag återvänder från amadores full av energi, inspiration till att rita och blogga samt med nya minnen för livet.
Min plastpappa har med sig sin dator så om vi får igång internet därborta så kommer det förmodligen dyka upp något blogginlägg. Om jag inte får ett tillfälle över till bloggen så önskar jag er en trevlig vecka! 


photo: taget av mig på koh chang. 
Kameran & objektiven följer med i resväskan, så jag kommer ha en massa fina bilder att visa sen!

puss

bloggstrul

posted in: everything .2011-04-11 / 17:49:04 . 1 comments
Min blogg strulade hela dagen igår. Jag vet inte alls vad det var för fel med den, statistiken var helt knäpp och det gick knappt att trycka någonstans när jag loggade in på den. Men nu verkar det funka igen i alla fall!

Vi hörs senare, nu ska jag ut & springa!
puss

sketch

posted in: everything .2011-04-09 / 10:04:01 . 27 comments
Jag lovade att jag skulle visa lite skisser ur mitt skissblock så.. här kommer en skiss!
Jag har två väldigt stora skissblock som står i ena hörnet av mitt rum. Så fort jag får en idé, skissar jag ned den i ett utav dem. På så sätt bevaras alla idéer jag får och jag kan sedan utveckla dem om jag vill. 

Just denna tror jag skulle bli fin med akvarellfärger. Som ni ser på bilden så hade jag tänkt måla denna i färgerna vit, grå, blå och rosa. Vi får se vad det blir utav denna, jag tror att denna idé kommer sluta som en ny akvarellmålning inom kort.

Jag funderar på att dela in min kategori Drawings i underkategorier. En med alla blyertsporträtt jag ritar, en med min "egen" konst (det jag skapar med min egen fantasi), en kategori med skisser som denna och slutligen får den sista kategorin vara work-in-progress bilder. Den sistnämnda kategorin har jag ju redan, men jag vill ha dem under flikern drawings om ni förstår vad jag menar.
När jag får tid ska jag fixa det! Det vore bra om min konst vore lite mer organiserad här på bloggen tycker jag.

outfit?

posted in: linda .2011-04-08 / 21:19:34 . 14 comments


 detta hade jag på mig idag. (sämst kvalité, orkade inte ta om bilderna)
kofta + shorts - monki, linne - ginatricot, skor - din sko

Det har gått flera månader sedan jag sist visade en "outfit" eller vad man nu ska kalla det. Kanske är det något jag bör fortsätta med titt som sätt, vad säger ni, ja/nej?

Nu sitter jag och väntar på att min fina vän Vevve ska komma hit. Vi kommer antagligen dricka te och mysa hela kvällen. I morgon ska jag upp tidigt och käka en superfrukost! Sedan ska jag ta en springtur runt åkern. Åh vad glad jag är att snön äntligen är borta!

hello you

posted in: everything .2011-04-07 / 21:27:16 . 7 comments
Jag övergav bloggen i ett par dagar och la all min energi på kemi. Fytusan så tråkigt! Men provet skrev jag i morse, så nu känns det som om en hel hjord elefanter har lättat ifrån mina axlar. 
Idag sprang jag runt själv på stan ett tag efter skolan, fick med mig ett jättefint rosa läppstift hem. Senare på kvällen åkte jag till hälla och köpte nya träningskläder, sen bar det iväg mot gymmet! Nu sitter jag här, nyduschad iförd min underbara morgonrock. Jag har lite skolarbete jag måste ta itu med nu, sen ska jag gå och lägga mig tidigt, åh så skönt!
Skisserna jag nämnde tidigare kommer att dyka upp här på bloggen i morgon, ska dessutom fortsätta skriva på min lista jag påbörjade för ett tag sen:) & i helgen dyker det nog upp en w.i.p bild på en ny teckning. Jag ska verkligen försöka få några timmar över till att rita denna helg men känns som om jag har tusen saker "inbokade" i helgen.
Hoppas ni mår bra! puss


hur härligt vore det inte med sommar nu?

monday randoms - black and white

posted in: everything .2011-04-04 / 20:02:35 . 9 comments
ph 1: words, source unknown || ph 2: min bästa vän och jag i höstas 
kvällens schema: 
nu - plugga kemi
tjugoett nollnoll - en unge i minuten (tror min mamma är med i kvällens program! hon är barnmorska hihi)
tjugotvå nollnoll - plugga kemi
tjugotre nollnoll - dricka te och skissa ner lite idéer innan de försvinner helt.

vad gör ni ikväll?

sunday evening

posted in: inspiration .2011-04-03 / 22:11:42 . 15 comments
Jag är äntligen frisk nu! (eller nästan i alla fall)
Denna helg har varit den tråkigaste på länge, usch jag hatar att vara sjuk! 

Jag tror jag har bestämt mig för vem jag ska rita av härnäst, jag måste bara hitta den perfekta bilden på honom sen är det bara & sätta igång att rita. Jag tänker inte säga vem jag ska rita av, det får ni själva se sen. Det får bli lite utav en överraskning :) Jag har också en massa nya idéer till "egna" målningar. Åh vad jag känner mig inspirerad just nu.
Dock kommer de följande dagarna inte bli så roliga då jag har två stora prov som närmar sig. Men om två veckor är det påsklov, det ska bli så skönt att inte behöva tänka på skolan i ett par dagar.



-fina abbey lee.

Dessa bilder=INSPIRATION på hög nivå. Jag tänker dock inte på ett till porträtt, nej bilder som dessa ger mig inspiration till min "egen konst" som jag skapar ut min fantasi.
Jag måste skissa lite innan jag går och lägger mig.. & skisserna dyker såklart upp här på bloggen, om ni vill se? :) Det kanske inte är så intressant.. 

puss

bad update

posted in: everything .2011-04-02 / 20:00:26 . 3 comments
Jag är fortfarande sjuk, ni får ursäkta min dåliga uppdatering. 
Nu ska jag krypa ner under en filt med en kopp te.
Vi hörs i morgon, puss.

spring inspiration

posted in: clothes .2011-04-01 / 13:37:42 . 16 comments

source: knighttcat
Jag måste ha ett par vita shorts till våren/sommaren, så fint.
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]