juni

posted in: everything .2012-07-01 / 01:15:14 . 10 comments
Det känns som om det var en evighet sedan jag tog studenten och skildes från min fina klass. Juni månad är nu över och snart kommer hela sommaren att vara förbi. Hösten känns jobbig, vintern likaså. Faktum är att hela framtiden känns lite jobbig just nu. Studentlyckan varade inte länge haha.
Kommentarer
Postat av: Agnes

vad du är vacker linda!

Svar: tack vad du är snäll!
linda

2012-07-01 @ 01:43:33
Postat av: Anonym

vad ska du göra efter sommarlovet? blir det att forsätta studera direkt efter eller.. hur ska du göra? :)

Svar: Jag vill ju in på läkarlinjen, men det lägsta de tagit in på är 21,9 och jag gick ut med 21,4 så... men jag tänker inte bli någonting annat.. så jag ska jobba, resa och sedan satsa på högskoleprovet istället. Går inte det flyttar jag utomlands och pluggar där! :)
linda

2012-07-01 @ 10:40:59
Postat av: Frida

Det ordnar sig nog :) Har du några planer för vad du ska göra i höst?

Svar: jobba! sen ska jag ut och resa innan jag börjar plugga, plugga antingen i sverige eller utomlands! :)
linda

2012-07-01 @ 13:23:13
URL: http://fridasofiart.blogg.se
Postat av: Marre

Jag hoppas att du finner en bättre lycka än studentlyckan ;)

2012-07-01 @ 14:22:30
Postat av: Marre

Jag undrar vilka akvarellfärger du köper, vet att det är från zinkvit.se, men det finns många, vilka köper du? Kan du skicka en länk? :)

Svar: mina akvarellfärger köper jag på panduro för 79 kr :) de är akvareller på tub! kram :)
linda

2012-07-01 @ 15:27:21
Postat av: jag som skrev första kommentaren*

Åh nej såå nära..!! guu va tråkigt!! men DU KLARAR DET! ! ! GoForIt! (Y)
jag vill oxå bli läkare, vill bli en psykiater! börjar 9:an efter sommaren! att bli en läkare har jag verkligen drömt om sen jag var 5-6 fast då var d bara nåt jag gillade som ett barn, men sen kom jag på att jag vill VERKLIGEN bli det av 1000 anledningar(en av de är att jag vill rädda liv) men frågan e om jag ens kommer in på det? det är inte lätt, speciell nu när vi har de nya betygsystemet ;( hur såg dina betyg ut när du gick ut 9:an? skulle du kunna ge mig tips om hur jag blir bättre i skolan,, vore sjukt snällt :)

Svar: I nian gick jag ut med alla mvg förutom vg i idrott. Mitt bästa tips är att planera, planera, planera dina studier! Under mitt sista gymnasieår mådde jag inte alls bra, vilket gjorde att jag inte orkade ta itu med alla studier och sköt upp mycket, vilket jag ångrar sååå mycket nu. Men samtidigt kan jag inte se tillbaka och bli arg på mig själv över det, för jag vet att jag verkligen inte mådde bra då och hade jag slitit mer så vet jag inte hur det hade slutat. Men som sagt, man ska aldrig ge upp sina drömmar och jag tänker inte ge upp min läkardröm! Man kan alltid studera utomlands, min mamma jobbar inom vården och flera av hennes kollegor har utbildat sig utomlands så det funkar givetvis det med! massor med kramar och lycka till med skolan! :)
linda

2012-07-01 @ 22:46:58
Postat av: Hannah

Om det bara är ett betyg som är för lågt, går det inte att göra det högre på komvux då?

Annars finns (fanns?) det ju linjer som även tar in via intervju, kommer ihåg att jag tittade på det när jag hade läkardrömmar ett tag.

Svar: Det är ingen idé att läsa upp betyg, gör du det måste du läsa så du får alla mvg och du hamnar ändå i en annan urvalsgrupp. Intervju tar de bara in via på karolinska, då måste du först skriva mint 1,4 på högskoleprovet, göra två IQ test sen är det två intervjuer. Men det är väldigt få som får chansen.. Bästa alternativer för mig är att komma in via högskoleprovet
linda

2012-07-02 @ 08:56:51
Postat av: Lisbom - Lisas Teckningar

Tiden efter studenten tycker jag har vart helt underbar! :) Fast nu när jag inser att det har gått ett år efter gymnasiet utan att jag har någon aning om vad jag vill göra sen får jag lite panik.

Fortsätt söka på läkarlinjen så kommer du säkert komma in! Finns ju alltid de som hoppar av så att de tar in reserver :)

2012-07-02 @ 10:46:30
URL: http://lisbom.blogg.se
Postat av: Lisa

Måste säga vilken himla inspiration du är för mig! Varje gång jag kikar in på din blogg får jag en sån himla ispo-kick, tack för alla idéer du ger mig hela tiden genom dina bilder och inlägg! Det är någonting med känslan på den här bloggen som är helt sjuk. Fantastiskt bra blogg som man blir så otroligt inspirerad av!

Svar: taaack så jättemycket för en av de finaste kommentarerna jag någonsin fått! massor med kramar!!!
linda

2012-07-02 @ 19:57:07
Postat av: emilia

hej linda! vet du, det vore supersnällt om du kunde göra ett inlägg om vad för slags musik du lyssnar på?! Har för mig att du la upp en spotifylista för längesedan och att din musiksmak var super! tack för n fin och inspirerande blogg =D

Svar: done!! :D kram på dig!!
linda

2012-07-03 @ 17:34:35
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via [email protected]

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]
  • bloglovin