update

posted in: everything .2013-08-28 / 11:10:47 . 2 comments
via tumblr

<>

Nu känner jag att jag formulerar ord här när jag egentligen inte har något vettigt att skriva alls. Jag känner mig så oinspirerad till att skriva men jag får lite ont i hjärtat av att veta att bloggen står övergiven och det är så många som ändå klickar sig in hit varje dag. 

Så vad händer med mig då? Jag befinner mig fortfarande i Sverige. På grund av en elak visdomstand blev jag tvungen att stanna ett par dagar extra men det betydde även att jag fick mer tid med min familj så trots tandvärken var jag glad. Jag har varit på sommarbröllop i augustisolen, pussat på min lillebror och mina brorsöner, läst en massa böcker, spelat piano, tillbringat tid i skogen och ätit glass. Tyvärr glömde jag min kamera i Norge så jag har inte kunnat dokumentera några av dessa fantastiska stunder.

I morgon far jag tillbaka till Oslo. Samtidigt som jag sörjer över att min korta semester med min familj är slut så ska det ändå bli roligt att få komma tillbaka. Den första september flyttar jag in i ett nytt kollektiv tillsammans med tre nyfunna vänner och det kommer verkligen bli en ny start för mig.

Jag har också bestämt mig för att flytta hem i vår. Jag kommer att tillbringa en sista sommar hemma. Jag ska dansa på festivaler med mina vänner och bada i vågorna i havet på Öland med min familj. Därefter är det dags för mig att förbereda mig på allvar, för under hösten 2014 kommer jag att påbörja min stora resa runt jorden.

Detta blev lite utav en livsuppdatering. Nu ska jag njuta av de sista dagarna hemma i Västerås. Vi hörs igen om ett par dagar.
Kommentarer
Postat av: Anonym

är väldigt glad över dig att du snart ska få förverkliga din dröm! önskar all lycka!

2013-08-29 @ 19:15:20
Postat av: Julia

Gud vad roligt att du snart ska iväg! :)

2013-08-31 @ 12:03:01
URL: http://madness.blogg.se
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via artbylinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com
  • bloglovin