step by step!

posted in: my art .2009-04-20 / 21:22:46 . 24 comments
The joker
Nu är mitt porträtt äntligen klart! Det tog sån jävla lång tid att rita, men det var så värt det. Ritade av en utav mina absoluta favoritkaraktärer, the joker. r.i.p Heath Ledger

thoselips

posted in: my art .2009-04-16 / 23:37:24 . 11 comments

Klockan är 23:25 & jag hinner med en liten snabbis här på bloggen.
Det har inte hänt ett skit den här veckan, så jag har inte skrivit ett skit. Imorgon är det äntligen fredag, börjar klockan 10 över 8, surt.. Efter skolan är det filmkväll hemma hos jessica.

Det mest intressanta som hänt idag var att jag följde med mamma till maxi och handlade. När vi stod vid kycklingfileerna så bad hon mig att gå och hämta en gräddfil. Jag sa åt henne att jag kommer tappa bort henne om jag gick tillbaka till mejeriavdelningen. Jag lyckas nämligen på något sätt alltid tappa bort min mamma på maxi! Tänk att jag gör det fortfarande, man kan tro att jag är 6 år, inte 16!  Hur som helst så gick jag och hämtade gräddfilen, och går tillbaka. Får lite panik. No sight of mommyyy. Jag är så duktig! Så jävla typsikt mig. Självklart får jag inte panik för att "jaghartappatbortminmammaochmåstegråta", utan anledningen är att man känner sig verkligen så jävla dum när man står och spejar över frysdiskarna och letar runt bland matvarorna. Jag låtsas leta efter en god blandsaft (bland kryddorna)


another drawing

Jake Gyllenhaal, gjord år 2008

linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com