thecoloursredandblue

posted in: everything .2009-09-28 / 17:55:57 . 1 comments

Jag älskar att matcha färgerna röd och blå. Tillsammans så påminner de mig om.. lingon och blåbär, typ. Det passar ju bra nu på hösten då alla gubbar och gummor går i skogen och plockar blåbär, lingon och svamp.
Skjortan köpte jag igår och jag känner på mig att jag kommer använda den flitigt.
Skoldagen var helt ok, och nu sitter jag här med ett berg av läxor. Det jag kommer tillägna tiden till nu är att skriva på min biologilabbrapport. Det låter superduperkul eller hur? Klockan nio slår jag på tvn så jag får skratta lite åt Anna Anka. Jag kommer inte ha något bättre för mig idag.

anothertenminutes

posted in: everything .2009-09-28 / 10:50:02 . 0 comments

ska alldeles strax hoppa upp på cykeln och trampa iväg till skolan,
blackorwhite?

posted in: linda .2009-09-27 / 22:34:53 . 0 comments

picture from yesterday.

itjustmakeyouworse

posted in: everything .2009-09-27 / 22:24:24 . 0 comments

Varför är man så trött på söndagar? Fastän jag sov tio timmar i natt så har jag gått runt med tunga ögonlock och gäspat hela dagen. Jag tror att jag inbillar mig själv att jag är mer trött än vad jag egentligen är, för jag gå runt som en zombie varenda söndag. Jag åkte till tuna park idag, ett par jeansleggins, en skjorta och ett par tights har nu flyttat in i min garderob. Förutom kläder så köpte jag 4 böcker, en av Dennis Lehane (he's the best) "Ta min hand" hette den, sen köpte jag Stieg Larssons böcker: män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes. Det var väldigt längesen jag läste en bra bok så nu ser jag framemot flera timmars spännande läsning. hm, det där sista lät som något en gammal gubbe skulle säga.

Klockan är 22.24 och det är fortfarande söndag, vilket innebär att jag fortfarande är jättetrött. Jag ska nog koka en kopp te, läsa lite och sen sova. gubbvarning igen, te & läsa, läggdags klockan halv elva?

godnight!

Youarethesweetestthing

posted in: everything .2009-09-27 / 00:51:55 . 0 comments

jag har verkligen världens vackraste lillebror, han är vacker både på utsidan och på insidan. Han är nog den sötaste killen på hela jordklotet, förutom när han blir arg och förvandlas till hulken.

& amandas systemkamera rocks!

bittersweetsymphony

posted in: everything .2009-09-24 / 21:10:26 . 0 comments
Jag sitter här i mörkret. Inte en enda lampa är tänd, bara ljuset från gatlyktorna ute i kylan lyser in genom mina fönster. Hösten kom, ljuset försvann. Höst, höst, höst. Jag kan inte få nog av hösten. Kängor, stickade tumvantar i glada färger, blodröda läppar, löven som lyser i höstsolen, strumpbyxor och rosiga kinder överallt. Men samtidigt kan man inte låta bli att längta tillbaka till sommaren, eller ska jag säga längta till sommaren? Det är ju hundratals dagar kvar dit. Jag tänker i alla fall njuta av hösten så länge det går, ända tills den första snön täcker gräset.christianthelion

posted in: everything .2009-09-24 / 16:35:49 . 0 comments
Seriöst, jag har suttit och grinat en kvart nu,

this is love! så jävla häftigt


WeallloveJan

posted in: everything .2009-09-23 / 09:51:03 . 1 comments

Jag har lektion och borde egentligen börja skriva på min biologilabrapport. Men om man får tillgång till en dator på en av världens tråkigaste lektioner så sitter man ju knappast och letar fakta om försurade sjöar på internet. Det jag ska tillägna denna lektion till stavas: bilddagboken, msn, bloggen och facebook. biologi lektionen kommer nog inte bli så tråkig ändå..

Checkthisout!

posted in: everything .2009-09-21 / 22:08:50 . 2 comments

Disney fails.
det känns nästan som om en del av barndomen varit en stor lögn?
Jag vet inte om det är för att hösten är här och mörkret och vintern närmar sig, men jag känner mig trött hela tiden. Trots att jag sov tio timmar inatt så känns ögonlocken tunga. Jag tror nästan att jag går och lägger mig nu,
god night

thisisthereason

posted in: everything .2009-09-21 / 18:31:35 . 0 comments
Sorry for bad uppdatering, att gå NV är ganska tufft ibland. Den här veckan har jag miljoner med grejer att göra, plugga inför prov, göra arbeten och läxor. Så inga förväntningar på superduperlånga inlägg. Idag blev vi nollade, om någon såg en blond tjej i rosa skjorta krypa igenom gallerian idag, grymtandes som en gris, så var det jag.

C you latero

ticktackticktackticktack

posted in: everything .2009-09-17 / 22:46:30 . 0 comments

This is madness! madness? THIS IS SPARTAAA!!!

Seriöst jag har fått allt som har med antiken och romarriket att göra på hjärnan. I både historian och svenskan gör vi inget annat än snackar om gamla grekland, athen, Troja, Sparta, Homeros, Ceasar you name it! Biverkningarna av det är att jag helt enkelt inte får ut det ur mitt huvud, igår kväll så kom jag på mig själv att ladda ner filmer, inte vilka filmer som helst utan "troja" och "300". Someone help me.
Det känns som om dagarna bara flyger förbi, när jag satt och kollade på tv häromdagen så visades en reklam där dom sjöng "juuul juuul strålande juul" eller något i den stilen. Jag dog lite inombords, hallå det är SEPTEMBER! Nu ska jag sätta upp en julstjärna i mitt fönster, ciao

Reklampausseeyoulatero

posted in: everything .2009-09-16 / 20:14:06 . 2 comments
I helgen drar jag ut med amanda och fotar, its been a while since last time.
Nu ska jag käka äppelpaj och kolla på idol, ciao

Inspirationandbeautifulhair

posted in: everything .2009-09-13 / 18:42:01 . 1 comments

wonderful photos, amazing. inspiration. Jag skulle inte tacka nej till den gråa hoodtröjan, inte till någon av dessa kreationer. Inte till håret heller för den delen!Ican'tacceptthatwe'regoingnowhere

posted in: everything .2009-09-11 / 17:33:37 . 2 comments


ska sova hos hanin. I morgon kommer uppdateringarnas uppdatering


Wheredidyougomyfriend

posted in: everything .2009-09-08 / 23:26:56 . 0 comments

Jag ska precis släcka lampan, lägga mig ned i sängen och invänta John Blund. Jag ska upp halv 6 i morgon! Klockan åtta i morgon bitti ska jag nämligen befinna mig vid löga. Min klass ska nämligen ut på biologi-exkursion (STAAVNING??) vi kommer tillägna hela morgonen åt att håva upp små skalbaggar, alger, sniglar och stuff, vi ska även kolla ph-värdet i mälaren. I'm so exited! - I'm sooo ironic.


i want my long hair back?

godnight!!!!


whycantwejustmoveon

posted in: my art .2009-09-08 / 13:19:19 . 15 comments
Sitter här med tusen läxor. Nu jävlar ska jag ta tag i dem! Sen ska jag rita lite tror jag & sörja lite över mitt gamla långa hår som jag konstigt nog börjat sakna de senaste dagarna. C you later

old drawing, eller njae.. jag ritade den för några månader sedan.. En av mina favoritteckningar som jag gjort; from one of my favorite movies!

Ihopethesunwillriseagain

posted in: everything .2009-09-07 / 19:24:24 . 1 comments
Jag har nyss fått reda på att Shutter Island inte kommer upp på svenska biografer förrens den 19 februari!! Jag har ju gått å väntat på den i 1 år nu! trodde den skulle komma nu i oktober! Fyfan vad jag är arg! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

jag är hulken.

lookingstraightbackatme

posted in: linda .2009-09-05 / 17:27:31 . 2 comments

Det finns nog ingen jag bråkat med lika mycket som tjejen i spegeln. Den där känslokalla tjejen som ger en nedvärderande kommentarer och aldrig är nöjd. Precis som alla relationer tror jag att det går upp och ner för alla flickor med henne. Alla går vi väl igenom den jobbiga proceduren att lära känna henne. När man vänder ut och in på sig själv, granskar och synar, gråter och ler åt henne. Tillslut lär man sig att acceptera tjejen i spegeln - kanske genom att vara ifrån henne ett tag eller börja skrapa bort den förvrängande linsen hon satt över dina ögon. Tillsist inser man att hon faktiskt är rätt bra, och då kan ni sluta fred och man kan börja älska sig själv för den man är

theeseonesareawesome

posted in: everything .2009-09-02 / 21:27:54 . 3 comments

Dessa snyggingar följde med mig hem idag! Mamma betalade, thanx! Jag hade gärna matchat dem med jeansshorts, bara ben och vita strumpor, men septembervädret tillåter det inte. Men med trasiga svarta strumbyxor, en stor t-shirt och en halsduk så blir det nog great. Köpte en halsduk idag faktiskt, men ingen som värmer mot den kommande vinterkylan! Senare denna månad ska jag och min lilla mor bege oss ut på en shoppingrunda. På shoppinglistan står det; Höstjacka, mössa, vantar, halsduk.

Imtoooooootiredthistuesday

posted in: everything .2009-09-01 / 22:25:52 . 0 comments
dagarna bara flyger förbi och nu har jag äntligen förstått att sommaren är över, nu är det den gamla trista vardagen som gäller. I morgon har jag bara 3 lektioner, slutar klockan 1. Ska ner på stan med Mariana, jag är nämligen i ett stort behov av en halsduk. Sedan ska jag kolla på skor och höstjacka, wihoo! Hösten är min absoluta favoritårstid när det käller kläder. Höstjacka, halsdukar, mössor, strumpbyxor yeah you name it!
Ritade nyss ett hästöga och en hästnäsborre. Det får räcka för idag, jag är för trött för att kunna koncentrera mig på teckningen. Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon, det kallas skola!

Godnight people!


linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com