fridaynight

posted in: everything .2010-02-28 / 12:45:02 . 2 comments


lite pics från i fredags!

laterguys

posted in: everything .2010-02-27 / 17:09:45 . 13 comments

Jag har sträckt en muskel i halsen så jag kan inte bära upp huvudet ordentligt. Har ont i hela min rumpa också, vad hände egentligen igår? haha
Jag hade verkligen sjukt kul igår och kvällen bjöd på dans, chokladsås, skönt folk och många skratt. Jag slänger upp lite bilder senare.
När jag frågade vad ni ville se mer av i bloggen så svarade ni tutorials, teckningar, outfits och några nämde även att det skulle va kul med en frågestund, så vad säger ni, frågestund? Ja/Nej?

HappyB-day

posted in: everything .2010-02-26 / 17:20:51 . 2 comments

min fina vän Amanda fyller ARTON idag!
Ska fixa mig lite snabbt och dra iväg till henne & käka middag med några tjejkompisar, sen blir det fest!
Ni får ha en awesome fredagskväll!

varmchokladandpanic

posted in: everything .2010-02-25 / 21:13:03 . 6 comments


Drack nyss varm choklad med grädde. Gott huh? Fast mamma är evil och köper osötad sprutgrädde. OSÖTAD? man kan ju lika gärna ha extra mjölk i chokladen om det ska vara osötad grädde. Så jag öste ned några teskedar socker på grädden, då funkade det alldeles utmärkt!

Jag är grymt sugen på att plocka fram penslar, akvareller eller oljefärger och måla lite. Jag brukar ofta variera mina blyertsporträtt med att måla (bilderna ovan) för annars är det lätt att man tröttnar.
Klädångesten inför morgondagen har växt, jag har inte en blekaste aning vad jag ska ha på mig på festen. (ett typiskt tjejproblem, eller vad säger ni?) Jag får ta en snabbisrunda på stan imorgon igen och fynda något.

onedayleft

posted in: everything .2010-02-25 / 18:09:58 . 6 comments

old pic, men såhär såg jag i alla fall ut idag. (om man lägger till lite rufsigare hår och tar bort eyelinern)
Jag vaknade tio över sju och åkte iväg till skolan fem över halv åtta så jag hade inte mycket tid till att fixa mig, utan det var bara att klä på sig och grabba tag i en banan som jag käkade i bilen. Dessutom satt jag uppe till klockan ett igår kväll och ritade klart en teckning, så jag känner mig lite sliten/trött idag. Sålde teckningen/beställningen idag (somsagt så visar jag den nästa vecka någongång om jag får tillåtelse av personen som beställde)

Hade också sista provet innan lovet idag, det gick helt ok. Sedan sprang jag förgäves runt på stan ett tag och letade efter kläder tills i morgon. Jag har verkligen inga "festkläder" alls. Det kommer nog sluta med att jag bara drar på mig något.

mysweetestbaby

posted in: photography .2010-02-24 / 16:10:49 . 6 comments

Hämtade min baby från dagis för ett tag sedan, nu sitter han i vardagsrummet och kollar på kung fu panda.
Det är ganska svårt att fota en 4åring (eller ah, han fyller 4 om tre veckor) De flesta av bilderna visade knäppa grimarser eller "ninja-poser" (som sagt älskar han kung fu panda)
Resten av kvällen kommer bestå av matteplugg, ugnspannkaka och te. Den ena beställningen ska även bli klar så jag kan sälja den i morgon.

buenasnoches

posted in: everything .2010-02-23 / 23:39:15 . 7 comments
Har suttit och ritat på en beställning i någon timme nu, men klockan är tjugo i tolv och jag orkar inte rita mer ikväll. I morgon kommer den vara klar! Men tyvärr kan jag inte visa teckningen här på bloggen först nästa vecka någon gång då är en present/överraskning. (om jag nu får tillåtelse att visa den, men det tror jag att jag får) I morgon slutar jag klockan ett, måste hem & plugga innan jag ska hämta Filip på dagis klockan tre. Sen ska jag plugga lite till och rita klart teckningen samt börja på ännu en beställning. Kort sagt har jag alldeles för mycket att göra på alldeles för få timmar i morgon.

pga brist på teckningar så kan jag visa en riktigt gammal teckning, ritade den år 2007, då jag var 13 år gammal. Som ni ser på skuggningarna så hade jag inte upptäckt stompfern än haha.

gooodnight!

smältsmältsnälla

posted in: everything .2010-02-21 / 13:40:00 . 5 comments

så mycket ser man av vårat staket på tomten. Jacuzzin är nästan helt begravd och igår kväll så fastnade ytterdörren och vi kunde inte gå ut.
Ska ut i snön med lillebror och leka nu (har lovat honom), han kommer drunkna i snön.

howtodrawlips (gammal tutorial)

posted in: Tutorials .2010-02-20 / 22:02:00 . 16 comments

Tänkte visa en läpptutorial då jag vet att det är många som har frågat efter det. Det en bildtutorial igen, ingen videotutorial (det är lättare med bilder för då slipper jag prata haha)
Dessa läppar blev inte sådär superbra, jag ville bara slå mig ned i soffan med mina ostbågar och en film under tiden jag gjorde denna tutorial, så jag stressade som fan när jag ritade. Men men.. hoppas den hjälper lite i alla fall!

Man kan ju rita läppar på tusen olika sätt: stängd mun, öppen mun, "nude lips", "glossy lips" ni fattar nog vad jag menar.. men jag valde att rita en glad mun då det ser lite trevligare ut.


1: skissade upp konturerna


2: Använde mig av en 5B penna då jag fyllde i strecket i mitten. Därefter drog jag lite lätt med pennan över läpparna för att sedan skugga ut det med en stompfer. Jag lät mitten på över/underläppen bli lite ljusare än resten, då ser det ut som om de "buktar utåt" eller vad fan man nu ska kalla det haha.


3: med 4B penna så drog jag streck över läpparna, lite större och glesare på de ljusa partierna och mindre och tätare vid de mörkare. Jag är inte noga alls när jag ritar de små strecken, utan jag ritar dem lite kors och tvärs.


4: Jag använde en liten stomfer för att skugga på/längs strecken för att de skulle få ett "mjukare" intryck.


5: Med ett litet avklippt/vasst sudd så "suddade" jag vita streck/veck (har ingen aning vad jag ska kalla det) på och runt munnen. Sedan fyllde jag i några av strecken med en 5B penna igen. Med stompfern gjorde jag lite skuggor runt läpparna. Jag skuggade också på själva läpparna lite lätt med stomfern för att det inte ska se alltför "rynkigt" ut.


6: Tog fram mitt lilla sudd igen och suddade i mitten på över/underläppen, så att de flesta av "rynkorna" försvann eller blev ljusare.


7: De delar/partier jag ville ha lite mörkare fyllde jag i och skuggade lite extra. Därefter så fyllde jag i mungiporna.


8: Done! nu gjorde jag knappt någon skuggning runt munnen (jag orkade inte), hoppas det inte gör något haha.
Och man behöver ju självklart inte göra en lika "rynkig" mun (en mun med massa veck/steck menar jag) om man inte känner för det. Är man ute efter att det ska se ut som om det är läppglans som blänker på läpparna så är nog inte det här det bästa sättet att rita på, utan då får man göra läpparna mörkare och med sudd sudda riktigt skarpa ljusa partier där man vill att det ska "glänsa"

Hoppas denna tutorial hjälper lite i alla fall!

thesnowiskillingme

posted in: everything .2010-02-20 / 15:38:44 . 10 comments
Jag vaknade nio i morse, kastade på mig lite kläder, åt lite fil med musli och åkte sedan iväg med mamma och kollade på skor. Jag hittade ett par apsnygga skor, dock med väldigt hög klack (läs: hög för mig) Jag är sugen på att köpa dem men när man är 1,74 så är det inte så kul att trippa runt i höga klackar, jag känner mig som en jätte.
Anyways, jag tänkte fixa en läpp-tutorial idag! Jag vet att jag har varit så seeg med tutorials men jag har inte haft tid eller ork de senaste veckorna. Så håll utkik!
Ikväll är jag barnvakt åt min lillebror, så jag kommer antagligen ligga i soffan med en påse ostbågar.

oh, jag glömde nästan: filmen igår var helt jävla awesome. Förutom några namnbyten så stämde precis allt med boken! (även om några scener inte var med, men så är det alltid) Leonardo var som vanligt brilljant.

SHUTTERISLAND!!!!!!

posted in: everything .2010-02-19 / 16:45:50 . 12 comments
hinner med en liten snabbis här på bloggen innan jag ska käka lite middag, byta om och sticka ned på stan. Jag ska gå på bio med Hanin, Saba och Johan. Vi ska se shutter island, jag har längtat efter att få se den filmen i över ett år nu, den är baserad på en av mina absoluta favoritböcker, patient 67 (svensk titel)
Talk to you later

onlyafewseconds

posted in: everything .2010-02-18 / 22:45:16 . 4 comments
Ska just börja på ett skolarbete som ska vara inlämnat i morgon (!!!!) Arbetet handlar om ergonomi och jag var tvungen att intervjua mamma lite innan jag kunde sätta igång. Men det visade sig att hon jobbade kväll och kom hem för en halvtimme sedan, kul. Nu kommer jag få sitta uppe hela natten.

pic from yesterday. Åh jag blir ledsen när jag ser min utväxt (dock är den inte alls lika mörk irl, i dagsljus är den nästan osynlig) men jag måste verkligen fixa lite slingor snart.

barndomsminnen

posted in: everything .2010-02-18 / 19:33:41 . 18 comments

Jag minns hur jag brukade få mardrömmar av den här filmen, vissa scener är inte lämpliga för barn om man säger så haha. Rasputin är inte en snäll gubbe plus att hans händer och huvud ramlar av hela tiden och man får se hans blodiga benpipor. Barnfilm, huh?
Hur som helst så älskar jag disneyfilmer, ringaren i notre dame, peter pan, pocahontas, alice i underlandet, skönheten och odjuret och lejonkungen är bara några av mina favoriter. Just den här sången från anastasia håller jag på att lära mig på piano. Den är ganska svår, men början sitter i alla fall!

wednesdayevening

posted in: everything .2010-02-17 / 18:54:24 . 6 comments

jag köpte nya overknee strumpor idag. De såg riktigt långa ut, men jag blev besviken när jag provade dem och de slutade precis över knäna. Jag är nämligen på jakt efter ett par strumpor som som går upp till mitten av låret, men jag kan inte hitta sådana någonstans. Hittade ett par apsnygga byxor på bikbok också. Så fort jag blir lite rikare så ska de bli mina. Jag är verkligen in desperate need of nya kläder, eller rättare sagt vårkläder. Snön kommer nog snart smälta bort (eller hoppas kan man ju alltid göra) och då kan man inte gå runt i mörka vinterkläder.
Nu ska jag öppna skolböckerna lite, och sedan plocka fram pennor och papper
talk to you later

thethousandsneakpeak

posted in: Work in progress .2010-02-16 / 20:00:48 . 17 comments

Det skulle va kul att få visa upp en färdig teckning, men det tar sådan tid att rita denna. Hoppas ni inte har något emot tusen tjuvtittar innan den är klar.
Jag är så jävla irriterad just nu, hade filmat när jag ritade på denna teckning (tänkte att det kan vara kul & visa) men av någon anledning så funkar inte filmerna att redigera/öppna i något program alls på min dator. Jag kan ju inte lägga upp en 45 minuter lång film, jag vill kunna fixa bakgrundsmusik och snabbspola filmen.. men tydligen så funkar det inte så det blir inget videoklipp uppladdat här inte.

Nu ser man klart och tydligt att det är Sweeney Todd, vem annars viftar med en rakkniv framför ansiktet?

Have a nice evening! hugs

tiredandugly

posted in: everything .2010-02-16 / 16:14:40 . 4 comments
Kom hem från skolan för en halvtimme sedan. Jag känner mig riktigt ugly idag med risigt hår och stora påsar under ögonen, jag får skylla mig själv som satt uppe hela natten igår och pluggade kemi. Men nu är provet gjort & det känns riktigt skönt. Fast nu är det en massa annat skolarbete som väntar (matteprov,svenskaarbete,engelskaläxa,spanskaläxa,historiaprov,idrottsarbete) herregud jag dör lite inombords när jag tänker på allt jag måste göra. Men det är bara & bita ihop, snart är det sportlov!
Nu ska jag käka lite mellis, räkna lite matte och sedan fortsätta på min Sweeney Todd-teckning, slänger in lite bilder senare.

hittade detta gamla födelsedagskort bland alla kuddar i vardagsrummet. Jag målade det till mamma när hon fyllde år för hundra år sedan (hon älskar "asiatiska grejer", kanske märks?)

therealreason

posted in: everything .2010-02-15 / 17:44:52 . 7 comments

Bad update today. Har världens svåraste kemiprov i morgon och jag sitter här, kvällen innan utan att ha pluggat någonting. Det är så typsikt mig, jag kan aldrig lära mig att börja plugga några dagar innan utan jag ska alltid skjuta upp det. Så nu ska jag öppna kemiboken och kriga, talk to you later

valentine'sday

posted in: everything .2010-02-14 / 16:05:58 . 6 comments


hoppas ni får en trevlig alla hjärtans dag!

goodmoooorning

posted in: everything .2010-02-14 / 10:17:05 . 22 comments

Jag har alltid diggat vampyrer, vet inte om det beror på filmer som dracula eller en vampyrs bekännelse. Dock gillar jag verkligen inte Twilight jag har läst alla böckerna och sett första filmen, & det finns inte en chans att jag ser den andra (jag ska inte skriva mer klagomål nu, då får jag en massa twilightfans efter mig haha) & när jag började kolla på serien "true blood" så kände jag att det inte var något för mig heller. Men jag gav serien en chans och efter några avsnitt var jag fast. Är det någon mer än jag som gillar serien?
Nu ska jag bre några mackor och slå mig ned i min fåtölj framför ett par avsnitt av true blood.

goodnightpeople

posted in: everything .2010-02-13 / 01:14:30 . 3 comments

Sitter i sängen med tofflor och sov-tisha, kom hem från Hanin för tjugo minuter sedan. Nu ska jag koka en kopp citron-te & titta på en film innan jag kryper ned i sängen. I morgon ska jag rita hela förmiddagen, käka middag hos några släktingar runt 5 och träffa lite vänner senare mot kvällen.

goooodnight to all of you!

can'treadmypokerface

posted in: everything .2010-02-12 / 15:12:52 . 11 comments

photos from today.

whenwewerewinning

posted in: photography .2010-02-12 / 13:31:57 . 5 comments

Sitter i soffan med min bästa vän Hanin! Tog nyss denna underbara bild på henne, vi ska ut & fota lite mer nu.
Ikväll ska vi köpa godis och hyra film.
Ha en awesome fredag allesammans!

sorrypeople

posted in: everything .2010-02-10 / 20:07:11 . 6 comments
åh jag ber återigen om ursäkt för min frånvaro, jag känner mig sjuk (IGEN) men idag har jag tagit en massa nya bilder, druckit varm oboy och nu ska jag rita lite på ny teckning, talk to you later

NY DESIGN!
jag vet att min förra header var betydligt coolare, men jag gillade verkligen inte den bilden på mig (gillar inte denna så mycket heller, men den är bättre än den den bild jag hade innan). Så nu kör vi på denna header, en tid framöver bara (tills det blir lite varmare ute ute och jag amanda & jag kan sticka ut och fota + ta nya bilder) Har inte orkat fixa bilderna i menyn ordentligt än, ska ta itu med dem så fort jag får tid.

buenasnochesguapas

posted in: linda .2010-02-09 / 23:33:02 . 3 comments

old pic, eller nja inte egentligen, men jag hade längre hår, och lång lugg = det känns som evigheter sen.
Jag har slitit med att förbereda mig inför biologiredovisningen i morgon. Jag kommer antagligen stå där som ett fån och stamma lite, men äh det kommer nog gå fint. I morgon efter skolan tänkte jag ta en sväng förbi myrorna och sen ska jag ge mig ut på jakt efter A4 papper så jag kan börja rita lite beställningar. Kanske drar jag på mig min starwars tröja och tar lite nya bilder, vill ju ha en ny header! (har sagt att jag ska fixa en ny i flera månader nu)
And big news: har börjat rita lite på en ny teckning! dock har jag inte hunnit långt alls, så det finns inget att visa än så länge, men det kommer nog en sneakpeak i morgon. Det känns underbart att pennan äntligen är tillbaka i min hand. 
Nu ska jag krypa ned i sängen och läsa lite, 
godnight 

iminbokhylla

posted in: everything .2010-02-09 / 19:07:45 . 13 comments


alla harry potter böckerna saknas dock på bild nummer 1. Jag älskar verkligen att läsa, det är underbart att fly undan verkligheten en stund. Läser ni mycket?
Har noll inspiration till att blogga samt en redovisning att förbereda mig till i morgon.

there'sarainbowinmyroom

posted in: photography .2010-02-08 / 19:23:20 . 5 comments

ni får ursäkta min frånvaro idag, jag kom hem från skolan tjugo i fem, åt middag med familjen + flera efterrätter. Satt och ritade lite på en tutorial, men när jag var klar med läpparna (som jag ritade) så kom jag på att jag glömt ta kort på dem under tiden jag ritade & då är det lite svårt att fixa ett tutorial-inlägg. Känner mig riktigt blond. Men inga sura miner, lovar att rita nya läppar, och den gången komma ihåg att ta steg-för-steg bilder.
Nu ska jag koka en kopp te och öppna fysikboken.

ph: Det var en regnbåge i mitt rum i söndags


fick en kommentar idag som löd: du ritar ju aldrig! trodde detta var en teckningsblogg
sv: Det är lite svårt att få tid över till att rita varje dag då skolan, familjen och vännerna kommer i första hand och tar upp mycket tid. Dessutom har jag andra "hobbys" än att rita också, jag spelar piano, kollar på film och en massa annat skit. Jag har aldrig sagt att min blogg är en teckningsblogg, man kan säga att min blogg är lite av varje, en blandning av foton, teckningar och my boooring life, haha. Men jag älskar att rita och ska försöka göra det lite oftare :) hugs! 

thenightwasawesome

posted in: everything .2010-02-07 / 15:20:06 . 8 comments

ph 1&2: skolans absolut bästa, sofie, anna och jag. ph 3: folk från C och D klassen.

Kvällen var awesome, på alla sätt och vis. Sofie var lika fin och glad som vanligt, Anna var lookbooksnygg med sina ringar och kedjor och jag hittade världens största istapp lite senare, när vi begav oss hem till jesper för att fixa käk runt 2-3. Dock var jag klumpig, överentusiastisk och full vilket resulterade i att jag ramlade och bröt istappen mitt itu. Somnade fullt påklädd med en sovsäck på en luftmadrass ungefär vid klockan 4. I morse städade vi hela lokalen och efter det begav vi oss till en mack där jag köpte ett wienerbröd och en liter juice. Det var den godaste frukosten på länge. Tack för en lyckad klassfest!

godmorgonvintern

posted in: everything .2010-02-06 / 12:33:24 . 1 comments

Goood moorning to you all!
Igår satt jag i soffan med en chipspåse och sjöng med till melodierna av epiphany, a little priest och not while i'm around. Sweeney todd är verkligen en av mina absoluta favoritfilmer! Vaknade upp idag och mitt hår stod åt alla håll, som vanligt. Ska snart hoppa in i duschen och sticka iväg till Irsta runt fyra. Jag, Anna och Sofie ska käka pizza innan vi fixar oss inför kvällen. Jag upptäckte till min fasa att mina A4-papper är slut. Jag har några beställningar som jag måste ta itu med nu, fick dem för ett x antal veckor sedan av några bekanta, men har inte haft tid att börja på någon av dem då jag har fullt upp i skolan. Så A4 ark måste inhandlas så snart som möjligt. Som ni märkt har det inte hänt mycket här på "ritfronten" eller vad man nu ska kalla det, anledningen är skolan. De kommande veckorna består av prov, prov, arbeten och ännu mera prov. Så i morgon kommer jag plugga hela dagen, men ska försöka varva det med att rita. Annars har det inte hänt mycket, jag ritade ju en tatuering till min plastpappa Marco för någon/några månader sedan, som han äntligen har börjat tatuera in. Det kommer verkligen bli supersnyggt. Min fina vän lina fyllde även år igår, så grattis till dig babe!

starwars

posted in: everything .2010-02-05 / 20:25:36 . 11 comments






Köpte denna fina tshirt idag på h&m, tänkte ha den på klassfesten tomorrow. Jag har nyss varit ute och krypit i snön. Jag är barnvakt åt Filip ikväll så vi tog på oss overall/termobyxor och lekte att vi var snöleoparder. Nu ska jag käka lite chips och kolla på sweeney todd.
Jag vill hemskt gärna ta med min kamera i morgon, för att senare kunna slänga upp lite fina bilder från festen. Men risken finns alltid att kameran blir stulen/tappad i golvet när man har fått lite alkohol i kroppen, så jag vet inte om det är en sån där jättebra idé. Jag har bara haft kameran en månad så det skulle inte vara kul alls om den gick sönder.
Vad ska ni göra i helgen?

shanedawsonagain

posted in: everything .2010-02-04 / 22:11:39 . 9 comments
Känner mig väldigt tråkig idag, har fortfarande inte gjort klart svenskaarbetet så jag lär sitta med det resten av kvällen. Men jag kan slänga in en shane dawson video, haha han är lika rolig som vanligt. Jag säger bara: bästa humorn or what.

ivegotalotofthingstodo

posted in: everything .2010-02-04 / 18:15:46 . 3 comments
Nu ska jag börja skriva på ett svenska-arbete som ska vara inskickat senare ikväll. Jag ska skriva ett brev till en huvudkaraktär i en bok för att sedan låtsas att jag är huvudkaraktären och svara på mitt eget brev, sounds lame. Men det kommer bli lite knepigt, har nämligen valt att skriva ett brev till Teddy/Edward/Andrew (vet inte vad jag ska kalla honom) som tror att han är polis, men egentligen är han psykiskt störd och mördade sin fru för några år sedan. Det här kan bli intressant..
Talk to you later

Lookofthewinter

posted in: linda .2010-02-03 / 22:27:48 . 5 comments

Det känns nästan som om jag ser ut såhär varenda dag nu. Ruffsigt hår, fet eyeliner, stickad oversized-tröja, halsduk och ett par leggins. Det känns otroligt booring, men det är bekvämt, mysigt och värmer mot vinterkylan. Jag längtar till våren. Jag längtar efter ballerinaskor, knästrumpor, shorts, kjolar, hatt och tunna koftor. Snön måste bort nu!
Jag känner mig otroligt taggad inför helgen, förra helgens to do-lista var bara att knyckla ihop och kasta i papperskorgen eftersom jag fick magsjuka. Men i helgen ska jag försöka hinna med en massa saker.  Fast just nu är prioritering nummer 1 att skrapa ihop lite pengar, köpa en snygg outfit tills på lördag, fixa lite alkohol och färga lite slingor i håret. Jag tittar i plånboken och ser en ensam femtiolapp, hur ska detta gå?

GAAAAMLA TECKNINGAR

posted in: my art .2010-02-03 / 22:12:56 . 39 comments
Tänkte visa er lite teckningar, både GAMLA OCH NYA, ur min så kallade "teckningsperm". Alla teckningar som är A4-format eller mindre samlar jag i en pärm. Det är sjukt tråkigt att dom ligger där och ruttnar, men jag har inte riktgt kommit på vad jag vill göra med dem än. Men jag tänkte visa er några stycken, dock är de flesta från 2007 och 2008, finns till och med någon från 2006!  Anledningen till att jag nästan bara valt att visa teckningar från 2009 och frammåt här på bloggen är för att jag själv tycker att jag har utvecklats väldigt mycket, och inte längre vill visa mina gamla teckningar då jag inte tycker de håller samma "nivå" eller vad man nu ska säga.





ph 1: jokern och "asien-barnet" (vet inte vad jag ska kalla den) dessa är gjorda 2009. ph 2: Jake Gyllenhaal och man skymtar Wentworth Miller, båda ritade jag 2008. ph 3: Två av mina teckningar av Angelina Jolie, ritade dom 2007. ph 4: En liten del av Keira Knightley och nån okänd brud som jag aldrig ritade färdigt, gjorda är 2008. ph 5: Ett vattenglas och en ros, ritade dem år 2006 (!!!!) var 12 eller 13 år gammal.

litevärmevoreintefelalls

posted in: everything .2010-02-03 / 20:53:58 . 3 comments
jag är världsmästare på att göra annat när jag egentligen borde plugga. Skjuter upp allt till i morgon istället (som alltid)
ph 1: den finaste stranden jag någonsin satt min fot på. ph 2: från höger, Sanna, Jag, Jimmie och Johan.
Att vara i detta paradis vore inte helt fel.
Koh Chang/Pattaya vintern 08-09

mysecondbrother

posted in: everything .2010-02-03 / 19:53:57 . 4 comments
För er som inte visste, så har jag 3 bröder. Jag har växt upp med fotboll, tvspel och slagsmål. Min yngsta bror Filip fyller snart 4, min äldsta brorsa heter Jimmie och är 24 (ritade av honom och hans flickvän i vintras as u know) och min tredje bror, Johan, är 15.
Ena stunden så har Johan mens (ironic) och då försöker vi ibland mörda varandra genom slag och sparkar, och andra stunden så fjantar vi oss och har skitkul ihop. Men trots allt det så älskar jag honom jättemycket och vi har gått igenom mycket tillsammans.


Me and my brother Johan

homeworktodo

posted in: everything .2010-02-03 / 17:18:53 . 0 comments
Spelade nyss lite cod, det gick åt helvete efter ett tag så jag gav upp. Ska ta itu med lite läxor/skolarbeten i någon timme nu, sen ska jag börja skissa lite på en ny teckning. Talk to you later

awesomepainting

posted in: everything .2010-02-02 / 22:23:55 . 11 comments
okej, denna kille är insane.

Sitter här med två tekoppar, jag vill ha jättemycket te, så varför inte göra två koppar på en gång? (jag tror att  jättemånga av er bryr sig om hur många koppar te jag dricker) vi lämnar det..
Eftersom jag har varit sjuk så länge så kommer jag under de kommande dagarna ha massor med saker att göra, speciellt skolarbete som jag har missat. Jag SKA fixa en tutorial också + börja på två nya teckningar. Sen vill jag så gärna fixa en ny header (har sagt att jag ska göra en ny i några månader nu) så vi får se om jag kanske hinner fota lite också.
Men nu ska jag dricka upp mitt te och kolla några avsnitt gossip girl innan jag kryper ned i sängen
godnight
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]