the last update before i'm leaving

posted in: everything .2010-06-28 / 08:49:56 . 6 comments
Tänkte bara skriva att jag åker om några timmar & jag hoppas att alla mina läsare får en fin vecka med mycket sol! Tack för alla fina kommentarer jag fått om min senaste teckning, som alltid så betyder det jättemycket & det känns apkul att ni gillar min "egen stil" inom konsten också!
Vi hörs på söndag igen, puss
jag är säker på att jag kommer få en underbar vecka men fina vänner, lite för varmt tält och en massa bra musik!

God natt

posted in: everything .2010-06-28 / 01:42:39 . 4 comments
Jag hade tänkt att rita klart den här teckningen innan jag åker, som någon slags "nuåkerjagochkommerintekunnauppdaterapånästanenvecka"-teckning, men jag insåg att jag var i större behov av att packa än att sätta mig ner och rita (notera min packlista). Ni får helt enkelt vänta tills på söndag kväll innan ni får se slutresultatet (om jag har hunnit rita klart den då förstås)
Jag hoppas verkligen att jag inte har glömt någonting, det är så jobbigt när man glömmer packa ned något superviktigt! För ett par år sedan så åkte jag och min familj till grekland en sommar & när vi nästan var framme vid flygplatsen så kommer jag på att jag glömt att packa ned trosor. Hur glömmer man att packa ned det liksom? haha, men vi åkte förbi en affär och köpte trosor innan vi åkte till flygplatsen, tur det!
Nu ska jag sova, jag ska upp ganska tidigt i morgon och packa det sista + duscha. Min farfar kommer och hämtar mig vid tio/elva, sen skjussar han mig och mina vänner till borlänge. Han är verkligen världsbäst min farfar.
Jag uppdaterar innan jag åker i morgon, godnatt!

im leaving tomorrow!

posted in: everything .2010-06-27 / 18:14:38 . 8 comments
I sista stund ska jag nu börja packa. Sovsäcken ska med, koftor för kyliga sommarkvällar, harembyxor, jeansshorts, solskyddsfaktor, våtservetter, öronproppar, myggmedel, bikini, linnen, solglasögon... det är ganska mycket som ska med.
Är det någon av er som ska till peace&love?
Vi hörs senare! puss

lost in the forest forever

posted in: my art .2010-06-25 / 19:01:42 . 47 comments
min kladd blev visst till något mer än bara en kladd. Denna teckning har jag skapat med min fantasi, & som alltid känns det lite mer speciellt då.
Nu ska jag iväg & fira midsommar! Ha en toppenkväll allihopa!

storstädning

posted in: everything .2010-06-25 / 14:28:31 . 4 comments
Jag har städat sedan tio i morse. Jag och storstädning funkar inte ihop, det tar nämligen hundra år för mig att bli klar. Det tar en kvart för mig att torka av en hylla, typ.

midsommar

posted in: everything .2010-06-24 / 13:14:56 . 4 comments
Förra midsommar så var jag på fest med mina bästa tjejkompisar och dansade hela natten. Klockan 3 så sa vi till varandra att det var dags att röra oss hem igen. Men vi satte på oss skorna och lämnade festen runt 6-halv 7 på morgonen istället. När vi gick hem så hade solen gått upp.
Det var verkligen en av de roligaste kvällarna någonsin och i morgon är det midsommar igen! Jag ska hem till Vevve med samma härliga tjejer och grilla. Därefter bär det av på fest, vi kör en repris av förra året!
ph: Amanda och jag, från förra midsommar.
Vad ska ni göra i helgen? Hur ska ni fira midsommar?

feathers

posted in: everything .2010-06-24 / 12:02:00 . 7 comments
Jag var grymt sugen på att införskaffa ett par fjäder-örhängen. Men när det ekade i plånboken så gick jag igenom lite gamla smycken istället och hittade ett hårspänne med fjädrar på och lite pärlor. Fjädrarna klippte jag av, sen trädde jag på lite pärlor på dem. Jag klippte av ett par kedjor från gamla halsband och satte dit dem & voila!
Nu är jag ägare till ett par fjäder-örhängen! & det kostade 0 kronor. Fast egentligen så är jag bara ägare till ett örhänge (har inte hunnit med att göra det andra än haha) Men ett örhänge är också fint, tycker jag.

kladd

posted in: Work in progress .2010-06-23 / 23:12:53 . 7 comments
något kladd med akvarell från mitt eget huvud/fantasi
nej nu ska jag inte börja på fler nya teckningar, jag måste rita/måla klart dem jag påbörjat haha.

goooood evening

posted in: everything .2010-06-23 / 21:03:41 . 0 comments
Det känns som om jag ska dö. Hela mitt huvud värker, det känns som om någon har kört in en kniv i tinningen och rört om lite. Jag tror min huvudvärk beror på för mycket sol & för lite vatten. Jag och min bror Johan tog cyklarna till björnön tidigare idag, vi solade (lite för mycket tydligen), doppade tårna i kalla mälaren och åt kakor.
Mamma och marco har hyrt film, så jag ska fortsätta kolla på den med dom nu. Efter det så ska jag storstäda mitt rum (om huvudet känns bättre dvs) Om jag orkar ska jag nog plocka fram penslarna och måla lite.
Jag ska bli bättre på att ta med min kamera i fortsättningen, vad är det för mening med att ha en systemkamera när man inte använder den liksom?
puss

best friend

posted in: everything .2010-06-21 / 16:13:20 . 2 comments
pic av martina dahlby: Finaste & bästa Hanin
Nu ska jag cykla hem till Hanin och Saba, dom åker iväg till bulgarien i morgon (jag är såå avundsjuk!) så jag ska träffa dom lite innan de ska börja packa & grejer.
Hörs sen
BESOS!

tonight

posted in: everything .2010-06-19 / 18:44:21 . 3 comments
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag var barnvakt hela dagen & såg mot kvällen ut som en apa, så jag hade verkligen noll inspiration till att blogga. Idag har jag suttit som fastfrusen framför tvn och tittat på Victoria och Daniels bröllop. Jag brukar inte vara så intresserad av just kungafamiljen, men nu kunde jag knappt slita blicken från tv-rutan haha. Deras bröllop var så vackert, jag började gråta haha.
Nu ska jag iväg till min vän Malin, som har fyllt arton och ska ha tjejmiddag ikväll.
slänger upp kvällens outift senare!
puss

smycken

posted in: everything .2010-06-17 / 14:00:35 . 3 comments
blått armband- indiska, halsband + armband- MQ
Kanske inte världens bästa bild, men ni får se dem på lite senare. Jag är ganska stressad nu, ska fixa mig snabbt och hoppa upp bakom Amanda på moppen & åka ned på stan. Jag ska köpa ett par shorts jag la undan igår, sen ska jag hem och hämta min lillebror på dagis. Mina föräldrar åkte iväg på en kryssning i morse så jag ska vara barnvakt idag och i morgon åt min lilla bebis. Några vänner kommer över senare så vi kommer antagligen mysa och kolla på film.

C u later

posted in: everything .2010-06-16 / 16:52:38 . 5 comments
Cyklade ner på stan med mamma i morse & kom hem för tjugo minuter sedan. Jag följde mest med för att hämta ut mitt id-kort och köpa en present till Malin. Men ni vet hur jag är, jag kan inte gå i en massa affärer utan att köpa något. Så lite smycken, ett linne och en kofta fick följa med hem. (visar senare)  Min snälla mamma betalade lite av grejerna, så jag är inte helt pank. Dock hängde jag undan två plagg till i morgon, men jag har lovat mig själv att bara köpa ett av dom.
Nu väntar jag på att min vän Amanda ska komma hit med moppen, vi ska åka till ica maxi och köpa lite glass.
puss

sneak peak

posted in: Work in progress .2010-06-15 / 19:03:03 . 15 comments
sov över hos min bästa vän Hanin igår. Vi åt en massa godis, fyndade på second hand och hade lika kul som alltid. Jag kanske slänger upp någon bild på oss senare, men jag var inte vacker igår så jag kanske skiter i det haha. Nu sitter jag och ritar lite och har spotifylistan på högsta volym, just nu spelas the kooks- love it all.
jag har börjat på håret, det som ibland är det roligaste och ibland det tråkigaste med teckningen haha.

music makes the world go round

posted in: everything .2010-06-14 / 14:08:27 . 15 comments
lite låtar som förgyller denna sommarmorgon, fast sommar vet jag inte om jag vill kalla det. Himlen är alldeles grå utanför mitt fönster och det har regnat nästan hela helgen. Någon har frågat efter min spotify-lista, visst kan jag länka till den här på bloggen i ett senare inlägg. puss

update: många av er har frågat hur man fixar så att youtube-klippen blir lika små som ovan, alltså utan själva "bilden". Det är apenkelt! När ni bäddar/skriver in koden för själva klippet i htlm-grejen (vet inte vad jag ska kalla det) så ser ni att det står widht och height i koden. Widht är alltså hur brett klippet är och height hur "högt" klippet är. Det ni gör då är att ni ändrar siffran som står vid height till 25. Då ser klippen ut som de gör ovan :)

svar på kommentar

posted in: photography .2010-06-13 / 21:42:10 . 3 comments
fick en kommentar som löd såhär:
från "joanna": vart har du köpt ditt halsband som du har på på den här bilden?http://lindaaaa.blogg.se/2010/june/do-you-recognize-me.html
svar: det är min mormors gamla halsband, så jag har ingen aning vart hon har köpt det. Men det var antagligen fleera år sedan.

min dator är back on track

posted in: everything .2010-06-13 / 00:45:36 . 5 comments
Min dator is back on track nu verkar det som!
Jag kom nyss hem ifrån Maria, hon har fyllt arton och hade lite fest hemma hos sig. Nu är jag hur trött som helst, så jag ska sova nu. Vi hörs i morgon! puss
and by the way: jag tog ur min piercing igår, och glömde sätta i den igen under natten. Så nu får jag inte i den längre, det gick jävligt fort för den att växa igen! (jag skulle nog få in den om jag tryckte rejält, men fan så ont det gör) Dessutom så ville jag ju ta ut den. Men jag funderar starkt på att ta en i tungan istället! det syns ju inte lika mycket som en  läpp-piercing.

SOMMARLOV!

posted in: everything .2010-06-11 / 19:53:00 . 4 comments
Sitter hos vevve nu och väntar på att hon ska bli klar, det tar verkligen hundra år för henne att fixa sig haha.
Det verkar som om min laptop hemma har kraschat, vi får se om jag får igång den i morgon (jag vet inte hur jag ska överleva utan den?)
Snart ska vi sticka iväg på en fest, men vi hörs i morgon!
ajusste, jag har SOMMARLOV NU! :D

beställning

posted in: my art .2010-06-11 / 00:13:11 . 24 comments
ritade denna beställning för några veckor sedan:
inte en utav mina bäst gjorda teckningar rent teknikmässigt, men ju större och skarpare fotot man ritar av är, desto bättre blir teckningen (och kortet jag ritade av var inte världens skarpaste) Dock blev hon som köpte teckningen supernöjd, och det är ju det som räknas :)
kom på nu att teckningen är felvänd, men jag orkar inte ändra det nu haha. Dessutom är det återigen ingen inscannad bild, utan jag tog kort på den med min webbkamera om jag minns rätt..

ny header!

posted in: everything .2010-06-10 / 00:00:41 . 25 comments
nu är den nya headern uppe, vad tycks?
Jag fick mycket beröm över min gamla header, så denna känns lite B än så länge. Dock tror jag inte att jag kommer ha den här headern för evigt, jag kommer antagligen byta ut den i sommar någon gång. Jag tog ut min läpp-piercing när jag tog kortet, för jag har under de senaste veckorna börjat fundera på om jag ska ta ut den helt. Ja/nej?
Nu ska jag sova, måste vila upp mig inför sista skoldagen! Inte för att vi har några lektioner, men min skola har en massa traditioner och i morgon är det dags för å-draget och å-racet. Det är helt enkelt en dragkamp mellan 3orna och lärarna (förlorarna ramlar ned i svartån) och ett race i svartån med badringar, luftmadrasser osv. Det ska bli riktigt kul att kolla på! Jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan visa lite bilder senare.
Buenas noches!

guess what?

posted in: photography .2010-06-07 / 10:58:51 . 3 comments
NU ÄR JAG FRI! fri från allt skolabete, alla prov, allt bajs. Jag har inte sommarlov än, men jag har nu skickat in de sista arbetena för denna termin! Jag har haft sån ångest över detta, jag har varit så sjukt skoltrött och inte orkat ta tag i dem ordentligt. Men nu känns det som en stor elefant har hoppat av mina axlar, helt underbart!
Så hädanefter kommer min uppdatering i bloggen bli betydligt bättre, med mer bilder och en massa nya teckningar! Jag ska fan fira ikväll med att rita vidare på den här.
slänger upp en somrig bild för att förhöja min glädje, haha nejdå.
Men nu ska jag fixa mig och cykla iväg till skolan, vi hörs senare
besos

Im not dead

posted in: everything .2010-06-05 / 17:57:17 . 1 comments
Jag lever, jag är bara så oerhört trött. Jag orkar knappt göra någonting, så jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Igår så skippade jag skolan, istället låg jag i en solstol hemma och försökte få min vampyr-vita hy att absorbera färg. Det funkade, men jag blev inte brun som jag hoppades utan röd. Det kanske är bra om jag använder solskyddsfaktor nästa gång!
Jag har två skolarbeten att ta itu med nu som egentligen skulle varit inskickade igår (som sagt, jag är grymt skoltrött) när jag har gjort dem så är jag äntligen fri från skolan! Ni kan inte ana hur mycket som kommer släppa från mina axlar då. Kanske är det bäst att börja med dem på en gång!
Vi hörs senare, jag slänger upp nån outfitliknande bild så ni får se min nya (fula) hårfärg!
pusss

OH MY...

posted in: everything .2010-06-03 / 20:45:53 . 3 comments
okej, man ska aldrig gå in och säga att man vill ha ljusbrunt hår till en frisör, när man är platina blond och de måsta avfärga skiten. Jag är fan brunett nu, buhuäh.
Men jag vänjer mig snart. lägger upp bilder sen, puss

tomorrow

posted in: everything .2010-06-02 / 17:29:41 . 6 comments
pic från sommaren 2009
Nu är jag så trött på mitt blonda hår. Det är inte kul med risigt hår och utväxt varannan vecka. Så i morgon ska jag till frissan och färga/tona håret mörkare. Det kommer nog bli super till mina bruna ögon och lite fin solbränna i sommar.
Jag är också trött på min design och min otroligt fula header. Så jag ska gå ut & fota någon dag, sen ska jag sätta mig ned och knåpa ihop en ny design också, men jag tror bakgrunden får vara kvar (jag är kär i den)
Jag har känt mig som värsta bitterfittan den senaste veckan, men i morgon skriver jag det sista provet innan sommarlovet, så efter det kommer jag bli glad igen. Ingen stress, vackert väder och ingen utväxt!

where am I?

posted in: everything .2010-06-01 / 20:00:49 . 10 comments
jag blev taggad på den här bilden på facebook, den är tagen på dagis/lekis någon gång.
Någon som ser vart jag är?
Jag är tjejen i mitten, har öppen käft och snickarbyxor på mig, haha.
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]