ritar på en beställning..

posted in: everything .2010-11-26 / 23:50:19 . 3 comments

haha som sagt ritar jag på en beställning, den enda skymt ni kan få av den är en liten del av ögonbrynet haha, ni får se hela teckningen efter jul :) På tal om jul, jag måste nästan göra en önskelista snart (är man för gammal för det när man är 17 år?) Haha men jag vill inte riskera att få en massa fula julklappar (tänker främst på mina föräldrars utsökta klädsmak när det gäller kläder till mig) så det kanske är bäst att skriva ned precis vad jag vill ha istället :)

greys anatomy junkie

posted in: everything .2010-11-25 / 22:23:16 . 4 comments
Har haft greys anatomy maraton idag. Vilket har bidragit till att jag har gråtit flera liter med tårar.  Jag säger bara: Izzie och Denny...


det gäller att prioritera

posted in: everything .2010-11-25 / 00:10:07 . 5 comments
Prov i biologi och samhällskunskap, socialpsykologi-arbete, biologi-arbete, svenska-arbete................väntar mig de kommande veckorna. Kan knappt bärga mig.
Idag har mitt humör gått upp och ned som en berg och dalbana. Jag kan beskriva den kort:

1. jag försov mig, blev ledsen
2. fick tillbaka mitt kemiprov som visade bra resultat, blev glad.
3. det serverades pannkaka i skolan, blev gladare.
4. fick tillbaka ett engelskaprov, blev ledsen. (men provets frågor löd ungefär: när man är på en engelsk pub, får man öl serverad i likadana eller i olika glas?) det är skrattretande att sådana frågor ska avgöra ens betyg på ett prov, haha.
5. gjorde bra ifrån mig på matteprovet, blev glad igen.
6. hade utvecklingssamtal, var fortfarande glad.
7. åkte hem och insåg att jag behöver plugga hela kvällen, blev ledsen.
8. Åt världens godaste lasagne, blev glad.
9. kom på att det är en månad kvar till julafton, blev gladare!

De kommande veckorna måste jag prioritera en porträtts-beställning och jag kan tyvärr inte visa en "sneak-peak" på den teckningen då den förmodligen kommer att vara en julklapp. Men lovar att ni kommer få se den om en månad, haha. Ska även försöka måla lite mer på min akvarellteckning samt en ny teckning som jag har börjat lite smått på (har nämnt det tidigare någon gång). Den är i A3 format och kommer bli ganska häftig tror jag :) Jag känner mig väldigt kreativ just nu, vore jag inte i stort behov av sömn just nu så skulle jag sätta mig ned och rita i flera timmar. Jag får vänta med att vara kreativ tills det blir helg. 
Jag har under de senaste veckorna vart grymt trött på allt, jag har knappt skänkt bloggen mer än fem minuter varannan dag. Men allt kommer vända snart, hoppas jag. Skolan har tagit upp 99% av min fritid under de senaste veckorna, eller det känns i alla fall som det. Kul att jag väljer att framstå som världens pluggis här i bloggen. Haha en kompis påpekade häromdagen att jag även framstår som väldigt seriös i bloggen, vilket nästan är raka motsatsen till hur jag är i verkligheten.


en bättre bild på "grunden" jag målade med svamp för några dagar sedan. Dock ska teckningen bli 8271847 nyanser mörkare (nästan haha) och jag ska klämma in en miljon detaljer också. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den faktiskt.. Något jag dock vet är att jag älskar teckningen till vänster (bakom min) som min lillebror Filip har gjort! Hur söt är inte trädet (blomman?) och gubben med gula ögonvitor.

Jag tycker att detta inlägg blev en aning flummigt och långt, vilket är ett tecken på att jag behöver sömn, NU!
Puss

ett foto från klassfesten

posted in: everything .2010-11-22 / 18:13:08 . 5 comments
Lovisa, Jag & Christian (båda går i min parallell-klass)

Jag hittade denna bild från i lördags på facebook, jag ska försöka få tag på lite fler bilder från festen (som förövrigt var riktigt lyckad) Det var nästan bara folk från nv på festen, kul att lära känna alla pluggisar lite bättre, haha! Jag skojar bara..

nytt i garderoben

posted in: clothes .2010-11-19 / 16:44:09 . 6 comments
Jag har dött, eller ah, nästan i alla fall. Vi hade boxning idag på gympan & det var jobbigt as hell. Mina muskler är lika stora som ärtor så jag är inte direkt någon boxare av världsklass. Dessutom skulle vi boxas mot varandra & försöka slå varandra i magen? Vissa slog så hårt att man blev tvungen att försvara sitt liv, haha. Efter all uppvärmning och boxning  så trodde man äntligen att skiten var över, men nej! Då skulle vi göra en miljard armhävningar och springa med höga knän. Jag kan ju fan inte ens göra en enda armhävning, jag kör tjejvarianten (på knäna). Jag är verkligen i form alltså, haha.

Nu ska jag åka iväg till Hanin. Som vanligt ska vi kolla på film och äta en massa godis (det har jag förtjänat efter dagens träning haha) I morgon ska jag iväg på klassfest med min kära klass + en parallell klass. Det kommer bli apkul. Jag tror jag ska ha på mig detta:

ph 1: något som ser ut som världens fulaste linne/tröja. Jag köpte den idag, den har öppna axlar och är jättefin på (den vita "fläcken" i mitten är prislappen som syns) || ph 2: några utav mina favoritsmycken som jag kommer matcha den med.

Be stupid.

posted in: everything .2010-11-17 / 21:56:42 . 7 comments
Jag tror inte jag är den enda som har undgått dessa reklamannonser från diesel:

I think they are brilliant.. Det finns hur många som helst & jag gillar dem alla. Den sista bilden skriver jag faktiskt en reklam-analys om just nu.. Det är en skoluppgift i samhällskunskapen som ska vara klar tills i morgon.

?

posted in: everything .2010-11-17 / 07:41:32 . 8 comments
Teckningar och work in progress bilder kommer upp här på bloggen så fort jag ritar och tutorials ska jag "börja med igen" (har inte gjort en på flera månader, hehe). Men utöver allt ritande & skapande, vad vill ni se mer av i bloggen då?
Som ni vet & säkert märkt är jag inne i någon slags bloggsvacka.. så ge mig lite förslag/inspiration nu! puss

Todaysssss

posted in: everything .2010-11-10 / 23:30:44 . 3 comments
Jag har varit jävligt effektiv idag! (förutom här på bloggen haha) Min dåliga uppdatering har blivit en vana, men det ska jag ändra på! Jag har tagit itu med en del läxor, pluggat matte, städat & dessutom varit barnvakt hela kvällen!

& till alla er som väntar på nya teckningar: håll ut! Jag har hittat en bild som jag bara MÅSTE börja rita av as soon as possible, tror den kommer bli apcool! Om jag hinner så börjar jag rita lite på den i morgon. Jag kan inte hålla mig till en teckning/målning i taget längre, utan jag ska alltid rita flera samtidigt. Men då är det mindre chans att man tröttnar på dem, så det kanske är positivt.

grunden är klar

posted in: Work in progress .2010-11-08 / 21:16:48 . 6 comments
Så här fult och bökigt brukar det till en början se ut när jag målar en akvarellmålning. men nu har jag målat en slags grund iaf. Dock så kommer teckningen vara mycket mörkare när den är klar (jag har någon slags vision i huvudet haha)

Pappret är alldeles övervattnat & är fortfarande blött på vissa ställen. När jag "grundar" så orkar jag inte använda pensel, utan jag använder mig av en stor svamp som jag bara mosar över pappret haha. Jag brukar klippa sönder tvättsvampar (heter det så?) & använda dem. Tänker inte visa/avslöja för mycket (därav den extremt suddiga bilden), för då har ni i princip sett hela målningen redan.. Ni får vänta tills den är helt klar :)
besos

Jag önskar att mitt rum såg ut lite mer såhär:

posted in: everything .2010-11-08 / 18:17:15 . 10 comments
hur fint? Jag önskar att jag kunde säga: det här är mitt rum! Tyvärr är mitt litet & inte alls lika mysigt.

Nu väntar derivatan av exponentialfunktioner på mig (matte c <3)
Jag överväger om jag ska rita lite efter jag skänkt matteboken ett par minuter, vi får se..

my new favorite

posted in: linda .2010-11-06 / 16:35:39 . 17 comments
Jag älskar min nya kofta från indiska. Den har en skitmysig luva också (som inte syns på bilden). Helt klart höstens bästa kap, jag kommer bo i den hela vintern.
kass bild, men den får duga..

snabb update

posted in: everything .2010-11-04 / 16:06:24 . 1 comments
Jag hade en superrolig kväll igår & "The social network" var skitbra, se den filmen!
Jag ska alldeles strax åka hem till min farfar & äta middag, uppdaterar sen när jag kommit hem igen. puss

filip

posted in: photography .2010-11-02 / 19:40:53 . 9 comments
my brother Filip. He's so cute.
Jag måste verkligen rita av honom någon dag!

nytttt

posted in: everything .2010-11-02 / 19:19:44 . 3 comments

Idag så åkte jag & mamma ned på stan en snabbis. Jag gjorde en syn-undersökning (ska börja övningsköra snart) & köpte nya akvarellfärger/vattenfärger på panduro. Jag köpte också en apsnygg kofta på indiska, som tyvärr inte ville göra sig bra på bild, men ni får se den på någon gång.
Nu sitter jag & väntar på att mina fina vänner Issa & Vevve ska komma hit. Vi ska bara ta det lugnt, snacka skit & kanske kolla på en film.

monday

posted in: everything .2010-11-01 / 19:19:49 . 3 comments
Jag är så trött, jag orkar inte röra en fena. Nu ska jag lägga mig ned i min säng & inte resa mig upp på hela kvällen. Det är höstlov & det känns helt underbart.
Jag ska inte göra något speciellt under lovet, förutom att jag ska åka till Stockholm över en dag och shoppa. Alla mina pengar kommer ta slut snart, fan. Egentligen borde jag spendera de tusenlappar jag har på lite nödvändigare saker, jag borde spara dem & använda lite för att köpa konstmaterial. Har slut på pennor, sudd och akvarellfärger..
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com