KISSSSSSS

posted in: everything .2010-10-31 / 17:00:27 . 10 comments
Är hemma igen (sov hos amanda) efter en helt galen natt! Som jag tidigare berättat så var jag på halloween-fest igår. Det var hur kul som helst! Det var dock inte lika kul när jag skulle tvätta bort all svart hårfärg idag. Stod fan i duschen en timme nästan, haha
Vi var utklädda till kiss, det blev riktigt lyckat!
Amanda (aka "the starchild"), Jag (aka "the demon"), Johanna (aka "the spaceman") & Vevve (aka "the catman")

halloweenfest!

posted in: everything .2010-10-30 / 16:15:51 . 3 comments
Ikväll ska jag iväg på halloweenfest med mina bästa tjejkompisar! Jag, Vevve, Johanna och Amanda ska klä ut oss till kiss. Vi kommer se helt galna ut haha! Men det kommer bli en superkul kväll!

Ska någon av er fira halloween i år?

bad update

posted in: everything .2010-10-28 / 22:30:05 . 1 comments
Idag skrev jag det sista provet ( prov nr 7!!!!)  innan lovet. Det känns som om tusen elefanter har lättat från mina axlar. Nu är det bara en skoldag kvar att ta sig igenom. Lovar att vara tillbaka i morgon med roligare update. puss på er

Arwen Undómiel

posted in: my art .2010-10-25 / 02:29:05 . 44 comments

Ni läsare fick bestämma vem jag skulle rita av & ni röstade fram Arwen. Nu så är denna teckning klar, jag hoppas ni gillar den! Jag gjorde den för er skull :)
Använde mig utav 2B, 6B, 8B och 9B (om jag minns rätt) + stompfar, sudd & knådgummi ofc.
Ursäkte de kassa bilderna, min scanner slutade funka & ville inte sammarbeta... Lägger upp en bättre bild (i samma inlägg) i morgon.
Bilden jag ritade av var väldigt suddig, så det var grymt svårt att få med en massa detaljer som hade lyft teckningen yttligare. Haha som ni hör är jag fortfarande inte helt nöjd med den, jag får hoppas att jag blir supernöjd med nästa teckning jag ritar!

Nu ska jag sova, klockan är halv tre & jag har skola i morgon. 
Puss på er!

Arwen porträttet är snart klart

posted in: everything .2010-10-24 / 19:40:28 . 3 comments
Jag håller på att rita det sista på arwen-porträttet, nämligen slöjan/huvan hon har på sig. Dock tar det lite längre tid än vad jag hade tänkt mig, men jag hoppas jag hinner rita klart teckningen ikväll.

Nu när jag snart är klar med den är måste jag säga att jag är ganska nöjd med den. Jag lyckades "rätta till" det jag tyckte var "felet" med teckningen. Dock är jag fortfarande inte helt 100% nöjd med den, men nu tycker jag om den i alla fall. Nu när ansiktet är helt klart och själva slöjan/huvan (eller vad det nu är) börjar träda fram på pappret så känns teckningen mer "arwen", så det känns mycket bätte nu.

Tack för alla fina kommentarer jag fick när jag visade den senaste work-in-progress bilden på teckningen. Men bland alla otroligt fina kommentarer från er läsare så fanns det även ett par negativa. Till exempel fick jag en kommentar som löd: "blir så jävla arg, du ritar som en gud å så ska du klaga? attention.com"

Jag måste få säga att jag inte är riktigt nöjd ibland, eller att jag inte gillar en viss teckning. Jag tvivlar inte på min egen förmåga eller vad man nu ska kalla det, men ibland så saknas den där känslan en teckning kan ge. Om den saknas så spelar det inte någon roll hur lik personen min teckning är (särskrivning.com), eller hur bra den är rent teknikmässigt. Förstår ni hur jag menar? Jag måste få säga att jag inte är nöjd med en teckning utan att någon ska klaga. 
Jag tar inte åt mig av dessa negativa kommentarer, men jag vill bara att de som skriver sådana kommentarer ska förstå.
Besos :)

fina ord.

posted in: everything .2010-10-24 / 17:12:46 . 2 comments
pic: unknown

Min brist på uppdatering ska inte bli en vana, har inte haft någpn inspiration till att blogga alls den senaste veckan bara.. Det har inte hänt mycket i helgen, jag kan summera min helg med tre meningar:
-sov hos Hanin i fredags (som alltid haha), vi kollade på filmen get him to the greek och skrattade mycket.
- Igår var jag barnvakt och fick sällskap av maria och vevve på kvällen, vi fjantade oss med webbkameran & hade skitkul.
-nu sitter jag och lyssnar på musik och ritar!
Om ni kommer tillbaka hit om ett par timmar så lovar jag er att ni kommer få se en ny teckning!

grattis bästa vän!

posted in: everything .2010-10-21 / 08:27:00 . 6 comments
Egentligen skulle jag publicerat detta inlägg igår, men bättre sent än aldrig:
Grattis min bästa vän! Mitt liv vore mycket tråkigare utan alla våra filmkvällar och skratt-attacker, jag älskar dig!
pic: några månader gammal, & (vi är inte seriösa ang. illuminati ;D)

jag hatar den här teckningen

posted in: Work in progress .2010-10-20 / 23:43:51 . 42 comments
Hur jag än gör så blir jag fan inte nöjd, något saknas. Det är liksom inte "arwen". Jobbigt läge, helst vill jag bara bränna upp den haha.
Jag brukar inte känna såhär om mina teckningar, vill bara bli klar med denna & börja på en annan. :(
Jag tror inte att mina känslor för denna teckning kommer ändras heller, men hoppas i alla fall att någon av er uppskattar den!

Freja b

posted in: everything .2010-10-18 / 17:36:07 . 10 comments
Ungefär den här hårfärgen ska jag skaffa någon gång inom de närmsta månaderna. Så jävla snyggt. Freja är snygg som få också, får nästan lust att rita av denna bild.
Mitt hår är rätt slitet efter all blondering & skit jag sysslade med för ett tag sen, så därför ska jag vänta ett tag innan jag färgar det igen.

@hanins place

posted in: everything .2010-10-16 / 19:44:20 . 8 comments
Jag har tagit två dagars paus från allt plugg & två dagars paus från bloggen, det har varit hur skönt som helst.

Nu sitter jag hemma hos Hanin och Saba, vi ska snart kolla på en massa filmer och trycka i oss lite chips.
Tidigare idag så åkte jag ned på stan med min familj. Två nya jackor (en kappa och en fuskpäls), en keps och ett par nya vantar fick följa med mig hem. (fuskpälsen, kepsen & vantarna kan ni se på bilden). Jag är apnöjd men det kostade mig 2000 kronor buhu. Nu får jag sätta ett hänglås på min plånbok ett par veckor framöver, för på höstlovet ska jag, Hanin och Saba åka till stockholm och shoppa loss.

wednesday

posted in: everything .2010-10-13 / 17:14:58 . 22 comments
Jag önskar jag kunde rita en ny teckning varje dag, men det är helt omöjligt haha.
För alla otåliga där ute, det kommer snart nya teckningar, men jag sätter mig ned och ritar när jag känner för det & får tid över till det. Så inga fler negativa kommentarer om att min blogg suger för att jag inte har någon ny teckning att visa tack? :)
Jag vet att jag egentligen inte borde ta åt mig när någon anonym skriver en dum kommentar, men jag kan inte hjälpa att jag blir lite smått irriterad när folk tror att jag skiter ut teckningar haha :)
besos

red

posted in: linda .2010-10-12 / 18:35:17 . 12 comments
Kavaj + overknees - h&m || skor - din sko || tröja - monki || halsduk - gina || fjärdeörhänge- gjort själv || övriga smycken - mormors gamla
Jag har stora ringar under ögonen och är inte på topp just nu. Fasar inför allt arbete jag måste göra. Det känns som om denna blogg har blivit en klagoblogg, vilket inte är bra. Jag ska bättra mig haha.

excuse me

posted in: photography .2010-10-11 / 18:38:17 . 4 comments
Jag ber om ursäkt för min frånvaro, jag har så sjukt mycket att göra så bloggen är inte prioritering nummer 1 precis. hoppas ni alla mår bra iaf :)
Nu ska jag plugga tills jag dör, vi hörs senare.
pic: by me.
Jag älskar hösten, alla färgglada löv, höstmodet & alla mörka kvällar då man kryper ned under en filt och kollar på en mysig film.

little red riding hood, and the big bad wolf

posted in: everything .2010-10-09 / 13:21:36 . 15 comments
Såhär såg Jessica och jag ut igår! Vi klädde ut oss till rödluvan och vargen.
Klassfesten var hur lyckad som helst, vi hade det superkul och alla var grymt bra utklädda (allt från hulken och arn till lilla my och super mario). Så fort jag får tag i lite bilder från festen så slänger jag upp ett par stycken här på bloggen.

Får världens lust att tolka lite olika sagor (som rödluvan, Hans & Greta osv) på mitt egna sätt genom mina akvarellmålningar, typ göra min "egen version" av dem.. Kanske blir det något jag kommer syssla med under det efterlängtade höstlover om ett par veckor..

idag...

posted in: everything .2010-10-08 / 17:26:53 . 1 comments
Idag..
..hade jag samma risiga frisyr (en slarvig knut) som jag haft de senaste tre dagarna
..skrev jag det värsta provet i mitt liv
..var jag tjurig för att provet gick åt skogen
..har jag köpt en fin mörkblå transparent skjorta
..blev jag glad över att jag köpte den fina skjortan
& nu är jag ännu gladare för att det är klassfest ikväll! Jessica kommer hit om någon timme, vi ska fixa oss tillsammans. Vi får se hur fina vi blir som rödluvan och vargen haha, lägger säkert upp en bild senare!

Tack för alla tips på utklädnader!

posted in: everything .2010-10-06 / 19:01:37 . 14 comments
Innan jag öppnar min biologibok för sista gången (provet är imorgon) så vill jag bara säga tack för alla förslag till utklädnader! Några av dem övervägde jag faktiskt att klä ut mig till, men:
Jag har nu kommit på vad jag ska klä ut mig till, jag kom på det när jag hittade en röd mantel med luva på en hylla bland alla halloweenkläder i min lillebrors garderob.
Gissa vad/vem jag ska klä ut mig till? :)

work in progress 2

posted in: Work in progress .2010-10-05 / 19:44:36 . 24 comments
målade lite mer på denna idag när jag inte orkade plugga mer. Min blogg känns supertråkig just nu, men det får duga med en workinprogress bild för tillfället. Dock ska jag rita på arwen nästa gång jag sätter mig ned med ett papper framför mig, den teckningen får ju inte bli bortglömd!

Jag undrar om ni kan hjälpa mig med en sak, på fredag ska nämligen min klass ha klassfest & vi ska ha maskerad. Man får klä ut sig till vad man vill, men jag inte kan inte bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till! Jag vill inte klä ut mig till något med skägg, något föör fult eller något som kräver att man måste införskaffa sig värsta dräkten för en massa pengar. Har ni något kul förslag på vad man kan klä ut sig till?

loose

posted in: everything .2010-10-03 / 18:52:11 . 12 comments
ph 1: mina skor i höstsolen || ph 2: en suddig bild på mig i min fina spegel som jag fick av min mormor när jag fyllde fem år || ph 3: har suttit och målat någon slags grund i hennes ansikte, typiskt mig att inte kunna hålla mig till en teckning i taget. Nu så håller jag på med arwen porträttet, denna akvarellmålning och en beställning samtidigt, men äh, då har jag lite variation om det blir tråkigt att bara rita på samma hela tiden..
Jag både älskar och hatar söndagar. Jag älskar att jag i princip inte gör någonting alls under hela dagen, men hatar att söndag betyder att helgen är slut och att det snart är måndag igen.

sketch

posted in: Work in progress .2010-10-01 / 20:03:02 . 13 comments
Fick världens idé på fysiklektionen i morse & försökte skissa ned bilden jag hade inuti huvudet på ett papper. Denna skiss kommer jag definitivt utveckla till en ny akvarellmålning. Tänk er ett gammalt träd,  en mörk, lite gråblå bakgrund, lite spindelnät & voila!
Nu ska jag vara lite social med systrarna Abdali. besos
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com