tankar

posted in: everything .2012-02-27 / 16:45:34 . 13 comments
Jag är ledsen. Ledsen över att jag hela tiden är så trött, självkritisk, nedstämd och inte det minsta kreativ. Det har gått flera månader sedan jag gjorde klart en teckning. Flera månader. Att jag är fast i den här svackan där jag varken har tid, ork eller inspiration till att rita eller måla gör mig helt galen. Jag vill så gärna, men just nu står allt nästan helt stilla. Jag tycker synd om er, ni alla som klickar er in här varje dag och vill se ny konst. Förlåt.

Porträttet på Ian Somerhalder kommer bli klart denna vecka, det är helt säkert. Men egentligen har jag ingen motiation att rita klart den alls. Men jag lovar att jag kommer att göra det. Kram på er.

white winter hymnal

posted in: everything .2012-02-22 / 22:29:07 . 7 comments

Detta fina halsband hänger nu på en gren i mitt rum bland alla mina andra smycken. Hur fint som helst - från kandeeshop!

mitt liv just nuuuu

posted in: everything .2012-02-20 / 21:27:57 . 5 comments
JAG DÖR. De sista proven innan lovet må vara skrivna, men jag drunknar i arbeten och plugg. Jag tänker inte plåga er med en massa skolsnack, så därför slutar jag skriva om allt min, inte så underbara, gymnasielinje NV medför nu. Ville bara ännu en gång berätta varför bloggen ligger övergiven.

Jag har inte hunnit rita något alls de senaste dagarna, jag har mest sovit, tränat, pluggat och ätit. Men jag har däremot en del skisser jag skulle kunna visa? Fick för övrigt hem ett underbart fint halsband från kandeeshop idag, lovar att visa det senare.
Puss

six feet under

posted in: everything .2012-02-18 / 17:38:29 . 3 comments
Veckan har bestått av 97,9 % plugg, 2% sömn och 0,1 % nöjen, därav min frånvaro. Jag känner mig så ledsen och trött, tur att det endast är en vecka kvar till sportlovet. Jag behöver verkligen sju dagar utan alla krav och måsten.

När jag inte pluggat/träffat kompisar/sovit har jag under de senaste veckorna varit helt inne i denna fantastiska serie:
- Six feet under.
Handlingen kretsar kring familjen Fisher som äger ett begravningshem/en begravningsbyrå.
Serien är verkligen helt fantastisk, en utav de bästa serier jag någonsin sätt (kanske till och med den bästa).

kirsten dunst

posted in: inspiration .2012-02-11 / 00:35:33 . 9 comments
- Kirsten Dunst, vogue italia february 2012.
via studded hearts

Detta är sååå fint och ger mig sååå mycket inspiration Älskar Kirsten, hon är så vacker och är en fantastisk skådespelerska, två favoriter med henne är the virgin suicides och melancholia.

M

posted in: everything .2012-02-11 / 00:08:16 . 3 comments


Fick presentkort på make up store i julklapp av min käre lillebror, som jag inte hunnit förbruka förens idag.
En cover all mix-concealer och ett läppstift har nu flyttat in i min necessär. Läppstiftet är i färgen "black orchid". Det är mörkt och påminner lite om mitt FACE-läppstift jag köpte nyligen, dock är detta mycket mer lila än det från FACE som mer går åt det vinröda hållet. Jag är förälskad i läppstift, det är så underbart fint. Min kärlek till läppstift beror också lite på att jag har så tunga ögonbryn/ögonlock att man nästan inte ser ögonsmink på mig över huvudtaget. Ögonskuggor och liknande syns bara när jag blundar, vilket gör att skuggor, eyeliner och liknande känns rätt onödigt. Jag kör då hellre på ett par målade läppar. 

blessing in disguise

posted in: Work in progress .2012-02-10 / 23:24:05 . 12 comments
I morse lyckades jag överleva ett fruktansvärt fysikprov. Har pluggat så mycket denna vecka att tiden bara flugit iväg. Helvetet är inte slut än för det: prov på måndag, tal på tisdag, novell som ska vara inskickad på onsdag, prov på torsdag.... jag orkar verkligen inte. Det enda som hindrar mig från att inte dö här och nu är dessa tre ord: fyra månader kvar. Om lite mindre än fyra månader tar jag nämligen studenten. Det känns otroligt läskigt men samtidigt ska det bli så himla skönt. Jag tänker ta något år ledigt från studierna, skaffa ett jobb, ta det lugnt och försöka hitta tillbaka till mig själv igen. Det ska också bl underbart att ha tid över till mina intressen, framförallt konsten. 


Sista tjuvtitten! Ska rita klart de sista detaljerna på hans kläder, sen är det bara håret kvar. Jag vet att ni väntat många månader på att den här teckningen ska bli klar, livet har liksom kommit ivägen för konsten den senaste tiden.

Måste passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fick i inlägget nedanför! Jag är så glad över att ni gillade mina tryck! Tacktacktack finisar.

design by...

posted in: everything .2012-02-08 / 22:45:54 . 22 comments


Denna bild har dykt upp på universalpixels hemsida. Ni vet att jag tidigare nämnt att jag arbetat med ett litet projekt? Nu ska jag avslöja vad jag har sysslat med!
Jag har inlett ett litet samarbete med universalpixel.se och har därmed fått möjligheten att skapa en liten "klädkollektion" med egendesignade tryck, vilket är superroligt! Trycken har jag ritat/skrivit för hand. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till min mini-kollektion.

neverending

posted in: everything .2012-02-01 / 22:49:33 . 7 comments
Har inte mått så bra de senaste dagarna, där har ni förklaringen till min frånvaro. I tisdags sjukanmälde jag mig från skolan och sov 17 timmar i sträck! Min kropp var verkligen utmattad. Känner mig fortfarande utmattad. Nu ska jag skriva ett tal om människa som inspirerar mig sen ska jag sova.
puss
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com