Mitt rum

posted in: everything .2012-06-28 / 18:33:00 . 22 comments
Mitt rum är vitt med lite orientaliska kuddar och andra prydnader. Det enda som fattas nu är att jag vill ha lite levande växter, en eller två krukor skulle räcka. Jag vill också ha en mysig puff på golvet!

macbook pro

posted in: everything .2012-06-28 / 10:22:25 . 7 comments
I går gav jag mig ut på en secondhandrunda vilket slutade med att jag nu är tre tröjor, ett linne, en bok och fyra filmer rikare. Sammanlagt kostade allt 240 kronor! Galet billigt. Men jag köpte även något dyrt igår, nämligen en macbook pro, fast den köpte jag inte på secondhand förstås. Nu har jag äntligen en egen dator igen! 

& till något helt annat: som några av er kanske vet så började jag renovera mitt rum hösten 2011. Sedan dess har många varit nyfikna på hur mitt rum ser ut! Jag har inte visat det än för att det var precis innan studenten som allt blev klart haha. Ingen i min familj orkade måla klart taket så därför blev rummet lite bortglömt under vintern. Dessutom har min taklampa bestått av en ensam hängande glödlampa i ett halvår, fram tills igår då jag hängde upp en lampa från indiska jag fick i studentpresent! Är ni fortfarande nyfikna på hur mitt rum ser ut? För i så fall dyker det nog upp bilder på det på bloggen idag eller i morgon.


Moonrise kingdom

posted in: movies .2012-06-25 / 10:49:22 . 1 comments
Moonrise Kingdom var lika fin och fantastisk som jag väntade mig, eller den var till och med finare och mer fantastisk än vad jag väntade mig. Helt underbar.
Jag tycker om Wes Anderson, mycket. Har inte sett alla hans filmer än, så nu är det definitivt dags att börja beta av dem.

i biomörkret

posted in: everything .2012-06-24 / 16:04:14 . 2 comments
Ikväll ska jag gå på bio med finaste vännerna Hanin och Saba. Vi ska se Wes Andersons nya film Moonrise Kingdom. Skriver ett ord eller två om filmen sen om jag tycker om den, vilket jag är helt säker på att jag kommer att göra.

strul med kategorierna

posted in: everything .2012-06-20 / 23:25:39 . 5 comments
Efter att blogg.se har ändrats och fått ny layout och nya funktioner så verkar det som om ungefär hälften av mina kategorier har slutat fungera? Det är jättekonstigt då jag inte ändrat någonting i varken kodmallen eller stilmallen..
Fungerar mina kategorier för er?

Åh vad jobbigt.. vi får se om jag lyckas lösa det på något sätt i morgon.
Godnatt!

böcker

posted in: books & music .2012-06-20 / 19:51:04 . 15 comments
Jag älskar böcker. Jag kommer förmodligen läsa ut många av böckerna på bilden nu när det är sommar. Att bokstäver som formar ord vilka sedan bildar meningar kan få en att glömma allt runt omkring en för en stund är helt fantastiskt. Jag köper många utav mina böcker på second hand för mellan fem och tjugo kronor. 

Har ni läst någon superbra bok? Berätta gärna, boktips uppskattas verkligen! Här kommer tips till er: Patient 67 samt Jane Austens romaner! Sen får vi ju inte glöma Harry Potter böckerna, de bästa någonsin!

en bit på vägen..

posted in: Work in progress .2012-06-19 / 20:34:38 . 16 comments
- Ännu en work-in-progress bild på akvarellmålningen jag håller på med nu.

Åh vad jag älskar att måla med akvarell!! Jag måste varva blyertsporträtten jag ritar med mina fantasimålningar med akvarell, jag tröttnar så himla lätt annars.. Jag funderar på om jag ska försöka mig på akryl snart också, jag har varit nyfiken på det länge. Vad ritar/målar ni helst med? :) 

Tillbaka

posted in: everything .2012-06-19 / 19:52:09 . 0 comments
Nu har jag vilat upp mig ordentligt efter studenten, efter all stress och ångest över skolan kan jag nu äntligen koppla av vilket har  resulterat i att jag vandrat runt som en zombie och sovit bort halva dagarna den senaste veckan. 


Efter månader av dålig uppdatering tänker jag nu fokusera lite mer på bloggen och börja skriva titt som tätt här igen!   Men tyvärr har min gamla laptop tagit sitt sista andetag och är nu stendöd & min mac var jag ju tvungen att lämna tillbaka till skolan eftersom det var en lånedator. Men jag tror faktiskt att jag ska ta och spendera mina studentpengar på en ny macbook. Jag kan inte överleva med att enbart använda den stora stationära familjedatorn här hemma som låter som en damsugare.
 
Glömde nästan: tack vare att blogg.se har gjorts om lite så kan jag nu enkelt svara på era kommentarer i kommentarsfältet under varje inlägg jag skriver! Det är både snabbt och smidigt så nu kommer jag härefter svara på alla era frågor och liknande direkt i kommentarsfältet! :) kram
 
 

Sjung om studentens lyckliga dag

posted in: everything .2012-06-09 / 12:48:12 . 31 comments


IGÅR TOG JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

utklädnadsshowen - NV09Doctors

posted in: everything .2012-06-04 / 14:46:20 . 5 comments


- Ett klipp då jag och min klass uppträder med vårt nummer i utklädnadsshowen! Under dansen står jag hela tiden i ledet till vänster, alltså ledet "längst bort i bild". Tror jag är nummer sju i ledet när vi går in och under låten stayin alive :)
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com