secret craving

posted in: everything .2012-03-26 / 21:21:52 . 10 comments

Igår fick jag en försenad födelsedagspresent av min plastpappas bror och hans familj, alltså mina "kusiner". Jag fick detta set utav bodywash/bodylotion/fragrancemist från victoria's secret. De luktar så otroligt gott! Det är nästan så att jag får lust att slita av korken på alla flaskorna och dricka innehållet, fast nää, det ska jag inte göra.

Every spark of friendship and love will die without a home

posted in: clothes .2012-03-26 / 21:13:36 . 5 comments
Under de tre gångna månaderna detta år har jag vandrat ut och in i klädbutiker, tittat och klämt på en del fina tyger och vid några enstaka tillfällen har jag provat ett plagg eller två. Men min klädjakt i butiker som h&m, monki och bikbok har varit förgäves. Under detta år har jag enbart lyckats hitta kläder på secondhand. Bra för plånboken då jag som fattig student vid det här laget har insett att det enda som finns i facken i min plånbok är luft, luft och ännu mera luft. 
Helgens secondhand-fynd.

L

posted in: my art .2012-03-25 / 14:24:40 . 21 comments
Såhär ser framsidan på min bildmapp ut nu när den är klar. Jag har målat den med akvarell och det ska föreställa den första bokstaven i mitt namn, "L".
Än så länge har vi inte gjort så mycket i bilden i skolan. När mappen innehåller lite fler teckningar/skissar/blabla så lovar jag att jag visar allt för er!


vår

posted in: everything .2012-03-24 / 15:57:20 . 4 comments


-min bebis och jag.

Nu ska jag plocka fram pennorna och rita lite. I bilden i skolan håller vi nu på att rita porträtt, vilket betyder att jag håller på med ytterligare en teckning för tillfället. Sakta men säkert börjar inspirationen komma tillbaka.

la lune

posted in: everything .2012-03-21 / 22:57:43 . 8 comments
Har fått hem ett prov på t-shirten från min lilla "minikollektion" med egendesignade tryck från universalpixel. Jag invigde den i måndags, den är superskön och fin.

Man ser inte riktigt hela trycket på denna bild, bättre bilder på tröjan kommer sen. Trycket har jag ritat/skrivit för hand med blyerts, tusch och hobbyfärg.
Tröjan finns att köpa HÄR.

12

posted in: everything .2012-03-12 / 22:39:10 . 7 comments
Tack så jättemycket för alla de fina gratulationerna jag fått under de senaste dagarna, ni är bäst!

Halva min familj var borta på min födelsedag så vi firade mig i söndags istället. Jag fick mycket fina saker: pengar, presentkort, bodylotion, örhängen, nagellack..
Två andra presenter jag fick var:


1. Dr martens  2. Hörlurar från urbanears 

Nu slipper jag spara ihop till ett par dr martens, underbart. Jag behöver inte heller lägga ut flera hundra på ett par nya hörlurar (använder hörlurar till både datorn, mitt stagepiano och även mobilen ibland).

it's my birthday!

posted in: linda .2012-03-08 / 16:38:17 . 49 comments

Idag fyller jag 19 år!

lipstick?

posted in: everything .2012-03-07 / 19:03:45 . 4 comments
Jag fick en fråga från en läsare som löd: Hur många läppstift har du? Det känns som att du har tusen typ ;) haha.

- Min samling består hittills av fem stycken läppstift, hade sju stycken för ett tag sedan men kastade bort två då de inte kom till användning. Jag är helt förälskad i färgade läppar, det är så fint.


Beloved - FACE / Black orchid - Make up store / Passion red - Maybelline / Dare - Make up store / Dolce vita - Isadora

sketches

posted in: everything .2012-03-06 / 19:39:09 . 20 comments
Minns ni boken jag köpte för ett tag sedan? I den finns bilder, skisser, minnen och lite dikter. Jag har även en liknande bok, fast röd, men den är lite mer utav en dagbok. Hur som helst, jag lovade att jag skulle visa lite skisser så här kommer ett par stycken:

Detta är skisser/kladdteckningar jag ritat på ungefär 5-10 minuter.. Jag skissar lite då och då, oftast när jag är riktigt ledsen. Ibland händer det att jag fastnar för en viss skiss, och då spinner jag vidare på den och "utvecklar" det till en målning.
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com