wednesday's sketch

posted in: sketches .2012-11-28 / 20:58:00 . 11 comments
Temat för denna onsdagsskiss står två läsare för, Nina och Emsie - drömmar.


Denna vecka var temat jag valde riktigt klurigt. Jag vet inte riktigt vad det ska föreställa för något om jag ska vara helt ärlig. Jag funderade en stund vad jag skulle måla och det slutade med att jag började skvätta en massa akvarellfärger på ett papper, rev sönder det, knugglade ihop det och höll pappret under vattenkranen en stund. Därefter vecklade jag ur pappret, klistrade på ett par trianglar jag målat på och klottrade sedan lite på det. Jag vet inte om det är en skiss precis, kanske mer utav en målning eller klotter bara... Äääh,
ni får tolka vaddetnuärjagharskapat hur ni vill.

Jag tänkte i alla fall färg och ett mönster som egentligen inte föreställer någonting (eller som kan föreställa vad som helst kanske?, precis som våra drömmar kan bestå av vad som helst)

.-.-.-.-.

Lämna gärna förslag på teman till nästa veckas skiss i kommentarsfältet :)

la lune

posted in: my art .2012-11-28 / 10:06:00 . 4 comments
Det slog mig för någon dag sedan att jag helt glömt bort att visa denna teckning som just en "teckning" på bloggen, jag har hittills bara visat den upptryckt på t-shirten som finns att köpa hos universalpixel.

 

Jag ritade denna i början av 2012 med promarkers, blyerts och hobbyfärg.
Tröjan med detta motiv finns att köpa HÄR!
 

vi hörs snart igen

posted in: everything .2012-11-26 / 18:25:10 . 0 comments
Tar en liten paus härifrån ett par dagar, som ni säkert redan märkt!
Mår inte sådär jättebra just nu så ska fokusera på annat ett par dagar.


Skriver mer på onsdag igen!
>>-<<

wednesday's sketch

posted in: sketches .2012-11-21 / 21:15:00 . 14 comments
Temat för denna onsdagskväll står en läsare som heter Julia för: Mystik

Jag vet inte riktigt vad det ska föreställa.. detta växte fram i mitt skissblock i alla fall!
Lämna gärna förslag på nästa veckas skiss-tema bland kommentarerna! 

only the moon was shining back

posted in: clothes .2012-11-21 / 14:00:37 . 5 comments
 
hatt - åhlens >><< tröja - sol & måne >><< halsband - thailand (fjädern har jag limmat på själv) >><< svarta leggins - ginatricot

.-.-.-.

Idag åkte jag ner på stan med min fina mamma och tittade lite i affärer. Jag blev helt förälskad i en jacka inne på indiska men nu när jag håller på att spara pengar så kändes en jacka för tusen kronor lite väl häftigt. Efter vi lämnat indiska åt vi varsin sallad och klämde på lite fler plagg. Sedan köpte jag lite pysselgrejer inne på panduro! Jag har nämligen bestämt mig för att jag i år ska tillverka 99% av alla julklappar jag ska ge bort! Sååå är det nog bäst att börja pyssla i tid! Jag lovar att jag ska dokumentera allt pyssel så jag kan lägga upp bilder på alla färdiga klappar här på bloggen sen, men det blir efter jul förstås. 

Åå som ni ser försökte jag ta lite bilder i dagensoutfit-anda sittandes i min säng.
Vet inte om jag lyckades riktigt.

bildmappar

posted in: everything .2012-11-21 / 13:39:00 . 0 comments
Att ha bild som ämne i skolan var alltid någonting jag tyckte om. På högstadiet hade jag bild under årskurs 7, 8 och 9. Under de tre åren tror jag att jag sammanlagt gjorde 5 uppgifter som läraren delade ut. Resten av tiden fick jag fria händer att göra precis vad jag ville. Så lyxigt. Dessutom hade jag extra bild som jag lade till som individuellt val under högstadiet. 

På gymnasiet hade jag dock inte bild förrens under år 3. Den bildkursen varade bara en termin och det var en lektion i veckan som gällde! Jag hade möjligheten att lägga till extra bildkurser som individuellt val men där proppade jag schemat fullt med andra kurser istället. Bilden i trean var rätt strikt och varje uppgift som delades ut skulle fullbordas!

Hur som helst, jag tänkte att jag kunde visa några bildmappar jag gjort under åren! När man läser bild i skolan så är det ju vanligt att man gör så kallade bildmappar, i vilka man förvarar sina teckningar i. När jag gick i sjunde klass hade jag ingen mapp, men här kommer de andra tre! Tror inte att ni har sett alla tre förut, men någon av dem har jag visat vet jag!

-Den med handavtrycken gjorde jag i åttonde klass. 
-Den japanska vattenvågen målade jag i nionde klass!
-Mappen som föreställer första bokstaven i mitt namn, "L", målade jag när jag gick i trean på gymnasiet.

-.-.-.-.-.-

Jag har inte glömt bort onsdagsskissen!! Men jag har inte tid nu så jag får lov skissa lite senare ikväll efter jobbet :)))
 

tired?

posted in: linda .2012-11-19 / 09:33:00 . 3 comments
Jag vet att ni är många som önskar att jag publicerade lite outfits här på bloggen, som jag gjorde förut (förut och förut, det var väl ett, två år sedan?).
Nästa gång jag är lite med anständig så ska jag försöka att komma ihåg att fota vad jag har på mig!


Men...sanningen är att jag på vardagarna oftast går runt ofixad och barfota, klädd i myskläder:
Jag tillbringar vardagskvällarna i min säng med en serie eller bok för jag är oftast såhär trött efter att ha jobbat/tränat under dagen:


Jag är novembertrött, trött på vardagen, trött på mig själv, jaa..trött på i princip allt just nu. På vardagarna hinner jag inte med så mycket mer än att äta frukost, vila, jobba, träna, äta lite mer och sova. Då går jag helt enkelt runt i myskläder bara.
På helgerna däremot träffar jag vänner, går ut, går på bio, försöker skapa något, fikar och ser på film. Då går jag inte runt i slappa byxor, barfota och med ruffsigt hår. Eller, mitt hår är nästan alltid lite ruffsigt när jag tänker efter.

önskeinlägg/drömdestinationer

posted in: everything .2012-11-18 / 21:07:00 . 8 comments
Som många av er kanske vet så är en av mina drömmar att få resa. Resa och upptäcka världen, utforska vackra orörda platser, möta nya människor och ta del av främmande kulturer.

Eftersom jag nu har insett att min chans till att få plugga till läkare i Sverige är minimal (och att jag till 99,99 procent kommer bli tvungen att studera utomlands), har jag bestämt att skjuta upp mina studier ett par år. Jag har inte bråttom med att utbilda mig. Jag vet i mitt hjärta vad jag vill bli och vet därmed att min läkardröm aldrig kommer slockna. Så att jag skjuter upp studierna ett par år kvittar.

Jag har bestämt mig för att jag ska resa. Jag ska backpacka, ensam. (ENSAM?!???!?!??!!!!!!)
Anledningen till att jag har bestämt mig för att åka själv är för att jag vill göra en resa på ett år, minst. & det är nog aningen svårt att hitta en person som tänker i samma banor som mig, vill se samma platser som mig och som jag kan leva nära inpå under en sådan lång tid. Jag känner också att jag kommer få ut så mycket mer av resan om jag åker själv. Visserligen kommer jag säkert träffa härliga människor längs vägen och även reskamrater för stunden, men i grund och botten så kommer jag ge mig ut i världen själv.

Men för att göra en sådan resa behöver jag en rejäääl budget, även om jag vill leva så enkelt och fattigt som möjligt. Det kommer ta tid att spara ihop alla pengar men det är det värt. Jag har redan börjat spara och lyckats spara ihop en liten del hittills. Jag har även funderingar på att åka till Norge och jobba någon gång, för att tjäna ihop extra pengar till min resebudget.

Som sagt, jag har stora drömmar och det kommer dröja lång tid innan det är dags för mig att säga adjö till min familj och mina vänner, packa min ryggsäck och kliva ombord på ett flygplan för att inte återvända på ett år. Men jag har bestämt mig för att jag SKA göra det. Jag måste. Det spelar ingen roll om det blir om ett år, ett och ett halvt eller till och med om två år. Jag måste göra en sådan resa, jag hoppas jag kommer göra det. Jag vill hitta mig själv och lära mig vad som verkligen betyder något i livet. Gör jag aldrig det kommer jag ångra det så länge jag lever. Just nu känner jag bara.. vad är det som hindrar mig? Jag behöver bara samla ihop lite pengar och mod!

Efter min lilla novell här ovan återstår då själva poängen med detta inlägg: Vilka länder är mina drömdestinationer?
Denna fråga är egentligen lite svår att besvara. För de platser jag vill besöka idag kanske inte lockar lika starkt när det väl är dags att påbörja min framtida resa. Men låt oss säga att mitt plan går från arlanda imorgon bitti! Här kommer i alla fall en lista på fyra länder jag vill besöka:
-Nepal
-Indien
-Indonesien
-Peru

1&2 - via tumblr, 3&4 -via google.

>>-<<
Jag vill resa runt i Asien och Sydamerika. Kanske Australien också? Usa? Jag vet inte riktigt. Jag tror inte att jag vill planera resan så mycket heller, förutom startdestination förstås.


don't forget to dream BIG

there's a great black wave in the middle of the sea

posted in: inspiration .2012-11-18 / 11:34:00 . 2 comments

Children wake up,
hold your mistake up,
before they turn the summer into dust.

I am me and because of that I'm going to live,
really live.
Never give up on all your loves and dreams,
let them out to be loud.

favoriter i bild, via tumblr.
 
 

inte en kotte

posted in: everything .2012-11-15 / 19:04:00 . 2 comments
Haha inte en kotte har lämnat en kommentar till bloppisen (del 2) i inlägget nedanför? Är faktiskt lite förvånad haha! Men som sagt ni har på er till söndag! Har ingen visat intresse då heller så får jag helt enkelt slänga upp en ny omgång kläder!

Tänkte passa på & berätta att jag kommer inte ha tid att blogga fredag/lördag då jag jobbar för fullt. Kaaanske dyker det upp ett snabbt inlägg med fina bilder eller något i den stilen, vi får se!
Ha en jättefin början på helgen finisar!

ink

posted in: inspiration .2012-11-14 / 14:13:00 . 10 comments
 
source.

Jag har länge velat skaffa mig en tatuering. Ett tag ville jag till och med bli tatuerare. Men på senaste tiden så har jag liksom blivit lite osäker på om jag verkligen vill eller inte. Om jag bestämmer mig för att göra en tatuering så finns det en mening som betyder så mycket för mig (den beskriver i princip hela min världsbild och mitt sätt att se på livet och döden) som jag i sådana fall skulle rista in i min hud för all framtid. Men jag vill även ha en liten symbol av något slag, som representerar någonting viktigt i mitt liv. Vad det skulle vara för slags symbol vet jag inte riktigt. Naturligtvis kommer jag rita/designa mina framtida (?) tatueringar själv.

Jag får grubbla vidare på det. Anledningen till att det dök upp i mitt huvud just nu beror på att min lillebror, nyss arton år fyllda, ska tatuera sig idag, om en timme faktiskt. Tatueringen han ska göra har han velat ha i flera år, så det är ingen jagärartonårungochrebellisk-impulsgrej precis. 

Jag tycker att tatueringar ska vara speciella och symbolisera någonting viktigt. Eller nej, egentligen spelar det ingen roll bara man själv gillar dem. Men kommer jag tatuera mig i framtiden så kommer det finnas en mening och  en speciell tanke bakom mina tatueringar i alla fall.

Har någon av er en tatuering/tatueringar? I så fall, berätta gärna om den/dem!! Motiv, tanke bakom, ångrar ni er? 

ungefär trettio minuter med kol

posted in: my art .2012-11-14 / 13:51:00 . 5 comments
Som jag lovade, här kommer en snabb koltekning jag gjorde på runt 30-40 minuter igår kväll.
Blyerts och akvarell tar sådan grymt lång tid så det var rätt härligt att bara sitta och dra snabba streck med kolpennan. Tror jag har ritat med kol ungefär tio gånger bara. Bakgrunden är gjord utav fingeravtryck i kol.

Egentligen passar den kanske mer under kategorin "sketches" meen, den är ritad på ett A3 papper och därför får den hamna i kategorin "my art"
 
>>-<<

Nu ska jag titta på sons of anarchy och dricka lite te! Ikväll väntar två träningspass så jag passar på att ta det lite lugnt nu. 

Sen ska jag påminna som två saker: glöm inte att lämna förslag på teman till nästa onsdagsskiss i inlägget nedan och i morgon drar jag igång del två av min bloppis!!!! (Nu ska jag sluta tjata (puss på er))

wednesday's sketch

posted in: sketches .2012-11-14 / 09:02:28 . 4 comments
Denna onsdagsmorgons tema står en läsare som heter Marie för: Din favoritbok

Tror inte jag behöver säga så mycket om denna skiss haha. Magic never ends!

Det blev en rätt snabb skiss denna morgon, men jag gjorde en snabb teckning igår med kol som tog ungefär en halvtimme så jag tänkte kompensera genom att visa den lite senare idag!

Lämna gärna föslag på nästa veckas skiss-tema i kommentarsfältet!

varje gång jag är ledsen

posted in: everything .2012-11-13 / 21:39:18 . 3 comments
Okej, varje gång jag är ledsen kommer jag från och med idag kolla på den här saken.

Jag tycker att ni ska göra detsamma<3

stockholmsfynd

posted in: clothes .2012-11-13 / 13:26:42 . 0 comments
Dessa två underbarlingar köpte jag i gamla stan när jag var i Stockholm i fredags. Jag är störtkär i båda två. Köpte dem för sammanlagt två hundra kronor drygt i en butik som hette sol & måne om jag minns rätt.Kan passa på att nämna att jag drar igång bloppis del II på torsdag! & denna gång är det budgivning som gäller. Det kommer gå att buda på kläderna ända fram tills på söndag kväll!

vad säger ni?

posted in: everything .2012-11-12 / 20:20:17 . 2 comments
Jag har tre plagg som inte blev sålda på förra bloppisen, men jag tänkte att jag spar dem till del två av bloppisen. Jag tänkte köra igång med den någon gång under denna vecka!

Men denna gång tänkte jag att vi provar med en liten budgivning! Jag lägger ut ett "startpris" på runt 10 plagg där även frakt ingår, sen får ni helt enkelt buda som ni vill i kommentarsfältet! På så sätt har fler chansen till ett specifikt plagg än om vi kör en först till kvarn som förra gången. Vad säger ni, låter det bra? :)


six feet under

posted in: everything .2012-11-11 / 22:43:00 . 3 comments
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket den här serien betyder för mig, hur den har förändrat mig och fått mig att se världen, livet och döden annorlunda. Det är lite läskigt nästan.
 
 

stockholm

posted in: everything .2012-11-11 / 12:56:00 . 9 comments
Var beredda, här kommer vääärldens längsta inlägg med tusen bilder från fredagen! Ni som har frågat efter lite mer "vardagsbilderochliknande" blir nog glada! 

>>-<<

Vi begav oss med tåg mot stockholm runt klockan tolv. Det var fullt med människor på tåget så vi alla hamnade på separata platser. Det blev alltså inga kort från tågresan och jag fördrev tiden genom att leka med min mobil i en timme.

Väl framme i Stockholm blåste det isvindar så det första jag gjorde var att köpa en mössa. Sen satte vi oss på ett fik och drack te och chailatte.
Efter det så köpte vi polkagriste i en jättemysig liten butik!
Vi bestämde oss för att strunta i alla vanliga butiker som H&M, Topshop och Monki och fördrev tiden genom att kika i små mysiga butiker i gamla stan.Vi köpte hubbabubba och Hanin blåste de största bubblorna.
Jag kände mig riktigt lycklig över att vara i huvudstaden med mina favoriter.
Vi var bland annat inne i denna fantastiska butik. Vore jag rik hade jag shoppat loss därinne! Blev bland annat förälskad i trollstavar för 399 kronor, självklart var det Harry Potter-trollstavar. 
Var ju tvungen att ta lite bästis-kort också haha! 
Vackra systrarna Abdali!
Jag fastnade också på kort, både i och ur fokus. På nedre bilden är vi inne i en helt underbar butik som sålde bohemiska kläder! Köpte två tröjor för drygt två hundra kronor totalt. Snacka om kap!
Sen såg vi ju också Band of Horses!!!!!!!!!! Jag frös under hela konserten men brydde mig inte om det för det var så fantastiskt bra. 
Efter konserten begav vi oss till tågstationen igen! Vi kom dit runt midnatt och upptäckte att nästa tåg till Västerås gick klockan 07:53. Det gick inga bussar heller så vi bestämde oss för att äta på Mcdonalds. Mätta återvände vi till stationen och låg och vilade på ett par bänkar. Sedan stängde stationen (!!!) och vi fick stå ute i kylan!!! Vi blev jagade av en stor råtta men som tur var kom min underbara farfar och räddade oss klockan halv 3! Vid fyratiden kom jag hem och somnade i min säng direkt.
 

boh

posted in: everything .2012-11-09 / 10:06:00 . 7 comments
Om någon timme ska jag åka iväg till Stockholm med mina fina vänner Hanin och Saba.
Vi ska vandra runt lite, äta god mat och till slut bege oss till hovet för att se Band of Horses live!!!!!! Jag längtar så himla mycket och jag är helt säker på att detta kommer bli en helt fantastisk dag. Kameran följer med så om jag inte glömmer bort den fullständigt så kommer det dyka upp lite bilder från dagen på bloggen i morgon.

Jag måste också passa på att, även här, gratulera min fina lillebror Johan som fyller hela arton år idag! Jag är lite ledsen att jag inte kommer vara hemma mycket idag, men jag och min äldre bror Jimmie ska fira Johan ordentligt i morgon då vi ska gå ut för första gången tillsammans! Fasen vad roligt det ska bli!

--

Till sist kan jag också nämna att jag har mailat alla som var först att nappa på plagg från bloppisen! & jag har redan skickat iväg två paket med kläder! Men jag har inte fått svar från alla än, så kolla er mail ni som hörde av er om ett plagg eller två! Så fort alla plagg är ivägskickade så kör vi igång med del två av min bloppis!

Nej jag måste skriva en sak till, jag är helt förundrad över att jag bloggar så mycket? Jag vet inte vad som har hänt haha! Jag tror inte att jag har bloggat så här flitigt på över ett år, kanske två. 

Hoppas att alla ni får en jättefin dag,
skriver mer i morgon!


tankar om nästa år

posted in: everything .2012-11-09 / 09:54:09 . 1 comments
Min fina kalender, från Ulrika Kestere.

>>-<<

2013 ska bli ett bra år.
Jag ska hitta och utforska nya sidor av mig själv och ta ännu ett steg längs vägen mot att lära mig tycka om mig själv.
Jag ska utrota alla tankar som har med skola och studerande att göra. Den biten får jag ta itu med när dagen då jag bestämmer mig för att börja bygga en karriär kommer.
Jag ska också spara minsta lilla krona som blir över, så att jag en dag kan köpa mig en stor ryggsäck, säga farväl till vänner och familj och ge mig av för att utforska världen.
Jag ska även skapa så mycket som möjligt, försöka se skönhet och inspiration i allt omkring mig. 2013 ska bli ett år fyllt med konst.
Till sist ska jag även försöka bli av med ångesten jag lever med, så jag kan leva fri.


morgon

posted in: linda .2012-11-08 / 10:07:50 . 12 comments
 
Att gå upp halv nio trots att jag börjar jobba klockan två är underbart. Jag tillbringar denna morgon i sängen med min frukostgröt, tekopp och ett par avsnitt av en bra serie. För mig är frukosten helig och jag behöver miiinst en timme på mig så jag kan äta den i lugn och ro. Om ett tag ska jag ut på en powerwalk och skicka iväg första plagget från bloppisen till en tjej som heter Kajsa!

wednesday's sketch

posted in: sketches .2012-11-07 / 11:47:15 . 17 comments
Önskeinlägg:
Kan du inte börja med typ, tisdagsdoodlez eller nåt? 
Att en (eller fler) dagar i veckan gör du en doodle, snabb teckning, skiss, w/e, den behöver inte vara perfekt eller så, och lägger ut? 
Kanske på teman som dina läsare får välja? 
Alla gillar doodlez!

>>-<<

Idén fick jag från en läsare i detta inlägg. Jag tycker det låter fintfint, eller vad säger ni?
Jag döper härmed denna nya tradition till wednesday's sketch. Denna onsdagmorgon dök en naken alvliknande varelse upp i mitt skissblock. 

 
Förslag på tema till nästa veckas skiss kan ni lämna i kommentarsfältet!
 

önskeinlägg/läsvärda bloggar

posted in: everything .2012-11-07 / 10:48:00 . 2 comments
För några veckor sedan rensade jag bland bloggarna jag följer på bloglovin. Jag tog bort alla modebloggar och liknande som jag inte bryr mig om alls längre. När jag gick i skolan kändes allt som rörde mode så himla viktigt. Jag sminkade mig alltid, plattade/lockade håret varje dag och bar noggrant utvalda så kallade outfits.
Nu fixar jag håret en gång i veckan, jag har nämligen insett att mina risiga hår inte är så tokigt (även om det ser ut som om jag har tumlat runt bland tusen kuddar/ eller kan liknas vid ett dött djur ibland). Jag älskar kläder men jag bryr mig inte längre på samma sätt längre, lite svårt att förklara. Jag kör min egen grej liksom. Majoriteten av mina kläder köper jag på second hand och jag ser inte längre någon anledning till varför jag ska köpa en tröja för fyra hundralappar när jag kan köpa en för fyrtio kronor. Men blir jag störtförälskad i ett lite dyrare plagg så kan jag naturligtvis kosta på mig det, men min syn på kläder och mode är inte likadan som förut om ni förstår vad jag menar, den är lite mer avslappnad.

Oj vilken lång introduktion detta blev nu. Det var ju meningen att jag skulle skriva ett inlägg om bloggar jag tycker väldigt mycket om, virrade bort mig lite hehe. Här kommer ett gäng bloggar som jag tycker mycket om just nu. Obs, det är inga superdupermodebloggar :)

daughterofthesun . Bohemiskt och vackert.
- frommoontomoon. Bohemisk inredning med massor av inspiration.
- dropsofjupiter . Så mycket fint.
- signe. Så himla snygg
-ptfia. En riktig älskadigsjälvmåbra-blogg. (något jag verkligen behöver inspireras av hehe)


Lämna gärna era bästa bloggtips!! naket

posted in: everything .2012-11-06 / 15:15:00 . 4 comments
 
 
Vet inte om ni tycker likadant som mig, men jag tycker att naket är otroligt vackert när det visas som på några utav bilderna ovan. source

Ni får bestämma!

posted in: everything .2012-11-05 / 13:39:27 . 12 comments
När jag skrev förra inlägget kom jag på en liten fin idé!

Kan inte ni lämna förslag på önske-inlägg? På så sätt får ju ni vara med och bestämma lite i bloggen!
Kanske vill ni se lite fler gamla teckningar, teckningar som aldrig blev klara, vad jag äter till frukost, mina favoritplagg.. låt fantasin flöda! Tror det kan bli något bra faktiskt.


Jag jobbar på tutorials, fotar som en tok nu när jag ritar på mitt nya porträtt, så ska visa er hur jag går till väga när jag bygger upp ett ansikte! Ögon, ögonbryn, näsa, läppar, kinder, öron, skuggningar... så det behöver ni inte nämna hihi

old, old drawings

posted in: everything .2012-11-05 / 13:32:24 . 9 comments
En läsare bad om att få se lite gamla teckningar för några dagar sedan, så här kommer ett gäng!
Jag trodde faktiskt att jag hade tappat bort min svarta mapp full med gamla teckningar i A4-format, men jag hittade den i en låda under sängen igår när jag storstädade mitt rum!

Som 12-åring ritade jag två porträtt av min favorit Edward Scissorhands. Jag kan ha varit 13 när jag ritade den vänstra. Jag måste rita en ny teckning av honom någon dag så jag har göra honom lite mer rättvisa.
En av många teckningar jag aldrig ritade klart. När jag började rita på denna var jag 13 år.
Tro det eller ej, när jag gick i sjunde klass provade jag på att rita manga!
Jag ritade också av Angelina Jolie ett par gånger.
Jag ritade också av min lillebror Filip en gång. Tror jag var 14 eller 15 när jag ritade denna.
När jag ritade av Keira Knightley och tjejen till vänster (som jag ej kommer ihåg vem det ska föreställa) var jag 15 år gammal.
När jag var 16 år ritade jag av Victor och Emily från Tim Burton's Corpse Bride. Jag ritade även ännu ett porträtt av Angelina Jolie.
Denna teckning var mitt första porträtt då jag mixade blyerts med kol. Jag var 16 år när jag ritade denna och detta är faktiskt den enda teckningen som hänger uppe som tavla hemma hos mig och min familj.
 
 

dreamy

posted in: inspiration .2012-11-03 / 12:34:44 . 1 comments
beautiful inspiration. via spellandthegypsy, tumblr & frommoontomoon
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com