22 augusti. - phnom penh

posted in: traveling .2014-08-22 / 04:21:37 . 4 comments
 
- ett urval av bilder fran min instagram, @lindasundell, tagna under de senaste tva veckorna.

Befinner mig just nu i Kambodjas huvudstad Phnom Penh. For forsta gangen pa tva veckor har vi tillgang till varmvatten, airconditioning och toaletter man kan spola. Det ar lite roligt hur man vardesatter sma saker i vardagen som man tidigare tog for givet. Samtidigt ar det upplysande att inse att man faktiskt klarar sig utmarkt utan dem.
Jag trivs sa himla bra. Jag mar sa himla bra. Har upplevt sa otroligt mycket under de ynka 20 dagar jag hittills varit hemifran. Jag har mott manga fantastiska manniskor, besokt manga fantastiska platser och har sa mycket som fortfarande vantar pa mig. Har en resedagbok med mig som jag flitigt skriver i varje dag. Dar jag skriver mer ingaende och mer personligt. Kanske visar jag ett utdrag ur den nagon dag.

Jag blir kvar i huvudstaden ett par dagar till, behover namligen ordna med visum infor nasta destination: Vietnam. Min resekamrat och jag ska sedan rora oss norrut och se lite av norra Kambodja innan vi ger oss av till grannlandet. 

Tills vi hors igen.
 
 

8 augusti.

posted in: traveling .2014-08-08 / 11:27:43 . 1 comments
- bilder fran min instagram @lindasundell

<>

Nu har jag varit borta i nastan en vecka. Hur ska jag med ord kunna beskriva hur jag kanner mig? Jag lever och andas min drom just nu och det ar sa stort att jag ska inte ens forsoka satta ord pa det. 
Befinner mig just nu i en stad i Kambodja vid namn Siem Reap. Ikvall lamnar vi denna stad bakom oss och hoppar pa en nattbus som ska ta oss ned till kusten. Det ar lagsasong och regnperiod men jag ar saker pa att vi kommer fa det fantastisk. 

bye

posted in: everything .2014-08-02 / 15:05:00 . 8 comments
 
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com