happy new year

posted in: everything .2010-12-31 / 15:36:37 . 5 comments

Jag sitter och väntar på att mina naglar ska torka, så jag kan börja fixa mitt hår.. Därefter ska jag sminka mig! + kvällens partyoutfit måste på också!
Jag ska börja kvällen med en nyårsmiddag med mina vänner hemma hos fina Johanna. Därefter drar några av oss vidare på fest. Det kommer bli en superkul kväll!

Jag önskar er alla ett gott nytt år!

N?

posted in: Work in progress .2010-12-30 / 00:14:45 . 39 comments
Har börjat rita lite på ett nytt porträtt... Jag ritar av en känd skådespelerska, någon som kan gissa vem det är?

ledtråd: hennes namn börjar på N..

tuesday evening

posted in: everything .2010-12-28 / 23:09:35 . 3 comments
Jag älskar att kunna vakna klockan 2 och gå runt i morgonrock hela dagen! Helgen har varit fin, har i princip bott hemma hos min bästa vän.. nu ska jag fortsätta spendera min kväll med en kopp te, frukt och en massa gossip girl avsnitt!

Den här tröjan är bäst, ingen protest

posted in: clothes .2010-12-25 / 18:23:47 . 6 comments
Köpte tröjan för några dagar sedan..Den ser inte så fin ut på bild, men den är helt underbar i verkligheten. 400 kronor, från monki!
I morgon blir det kanske lite mer shopping, jag ska antagligen ned på stan och kolla lite på kläder. Kanske hittar man någonting fint (och billigt?) nu när det är mellandagsrea!

Feliciax2

posted in: my art .2010-12-25 / 17:55:35 . 29 comments
Okej, nu la jag in teckningen två gånger, bredvid varandra.. bara för att jag tyckte det var finare när man ser hela teckningen samtidigt, laddar jag upp den i stort format, så syns inte hela (man måste scrolla ned) haha aja, jag tror ni förstår vad jag menar :)
Kvalitén är inte sådär superbra, jag vet inte vad som har hänt med min scanner, den suger!!

Detta är alltså "beställningen" jag har ritat på under de senaste veckorna..och jag har ritat av en klasskompis till mig, Felicia heter hon! Hennes pojkvän kontaktade mig och ville ha ett foto på henne avritat, (det skulle bli en julklapp till henne)
Jag själv är inte helt nöjd med den teknikmässigt (som alltid) men jag tror det beror på att bilden jag ritade av inte var utav världens bästa kvalité, utan den var lite brusig, så jag fick göra mitt bästa utifrån det. Dock så var Felicias pojkvän Henrik supernöjd & det är huvudsaken :)
Jag vet inte ens om Felicia vet att jag ritar, så det ska bli kul att höra vad hon tyckte om teckningen sen.

christmas presents..

posted in: everything .2010-12-25 / 17:36:53 . 2 comments
Julafton var lyckad, trots att vi firade helt ensamma i år, min familj och jag. Mormor är död och min morfar har jag aldrig träffat, när det gäller resten av släkten så har jag inte träffat min faster och farmor på fyra år kanske (dom hatar oss), & min pappa har jag varken sett eller hört något ifrån på över sju år.   Men jag är glad att jag har mina tre bröder!  Haha nu var det inte meningen att jag ska sitta här och berätta hela min släkthistoria!
Under gårdagen kollade vi på kalle, åt en massa julgodis och öppnade julklappar. Jag är sjukt nöjd med alla mina fina julklappar, och alla verkade glädjas åt presenterna de fick av mig :) Efter vi öppnat alla julklappar så kom min plastpappas bror hit med sin familj och åt julmat med oss. Kort sagt var det en mysig kväll!

Detta är några av sakerna jag fick igår.
De andra paketen innehöll bland annat: ett objektiv (som jag ska prova så fort det blir fint väder), pengar, presentkort, kläder, smycken, smink, en necessär, böcker, nagellack, en morgonrock.........
Hoppas ni hade en fin julafton!

24 december

posted in: everything .2010-12-24 / 22:21:48 . 4 comments
hoppas att ni alla får en superfin julafton!

NU:

posted in: everything .2010-12-20 / 16:44:11 . 3 comments
nu ska jag skriva på mitt psykologiarbete, det ska vara klart i morgon. När arbetet är klart, kommer en hel hjord med elefanter att lätta ifrån mina axlar & jag kommer få min fritid tillbaka igen. Vi hörs om ett par timmar då? nu jävlar!

äntligen helg

posted in: everything .2010-12-18 / 01:18:10 . 9 comments
Denna kväll har tillbringats hemma hos Malin med mina fina vänner. Vi åt chips, spelade spel och hade som vanligt hur kul som helst. Igår satt jag uppe till klockan ett och ritade klart porträtt-beställningen & nu är den såld! Efter julafton så kommer den dyka upp här på bloggen :)
pic: Fina Johanna och jag när vi körde lappleken hemma hos Malin. (finaste minerna också!)

biologiplugg

posted in: everything .2010-12-15 / 17:43:33 . 4 comments
Nu ska jag slå upp biologiboken & kriga inför sista provet denna termin, lovely! Men med en kopp varm choklad vid min sida så ska det nog gå någorlunda bra. I morgon är det torsdag & jag måste rita klart en beställning samt börja skriva på mitt socialpsykologi-arbete, vilket är den absolut sista "skolsak" jag behöver lägga energi på denna termin. Så fort beställningen + arbetet är helt klara så kommer det dyka upp fler inlägg här på bloggen, promise. 

hörs sen, puss :)

snälla tomten..

posted in: everything .2010-12-12 / 19:15:01 . 6 comments
Jag skulle bli väldigt glad om något av mina paket innehåller något av detta på julafton:



update: några har frågat vart alla sakerna kommer ifrån, so here we go:
|| Pennor - finns att köpa på många olika ställen (bland annat på zinkvit.se) || Armband (båda 2) - Indiska || väska - Lindex || ögonskugga - kicks || doftljus - finns att köpa överallt typ. || kofta - weekday || parfym (från armani) - kicks || objektiv - finns i de flesta butiker med kamerautrustning || tröja - weekday || concealer - Make up store ||

black swan

posted in: movies .2010-12-08 / 19:55:26 . 18 comments

En till film att längta efter, den har premiär i mars.

4

posted in: everything .2010-12-06 / 23:32:38 . 3 comments

ph 1: förra vintern || ph 2: ska man kalla det egobild? || ph3: jag ritade nyss vidare på en teckning, med fin musik i öronen || ph 4: En bild som gör mig glad! Vevve (en av mina närmaste vänner) & jag på halloween.

envy me

posted in: everything .2010-12-02 / 11:47:26 . 4 comments



Just nu så är jag beroende av glitter.. på naglarna! Dock måste jag säga farväl till mina silver-naglar snart för att använda mitt nya nagellack som jag köpte igår: "envy me" från h&m. Det är mörkgrönt & passar utmärkt nu i juletider. Jag hittade också ett jättefint halsband som jag bara var tvungen att köpa.

Men nu förbjuder jag mig själv att shoppa mer innan jul (vi får se hur det går) för jag måste ha pengar över till julklappar! Jag måste åka ner till stan någon dag och trängas bland alla andra västeråsare i jakten på de perfekta julklapparna till mina nära&kära. Men utan släkt har jag bara familjen att köpa till så det ska nog gå ganska snabbt ändå. 

Nu ska jag äta frukost & titta på ett par grey's anatomy avsnitt (som jag också är beroende av atm) Sedan ska jag göra lite läxor, rita lite & bara ta det lugnt, för idag har jag studiedag!
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]