fattig

posted in: everything .2010-04-29 / 21:30:38 . 8 comments
Hejhopp! Jag känner mig som världens dåligaste bloggare haha, men det känns inte kul att skriva en massa ointressanta saker just för att "jag måste uppdatera"
I morgon är det äntligen helg! & valborg också för den delen, just nu så ser min valborg ut att skita sig lite, men förhoppningsvis löser sig allt tills i morgon! Vad ska ni göra på valborg?
Jag dog lite när jag hittade de här fina bilderna på bikbok's hemsida.
Jag vill ha sommar nu!

theeeeese shoes

posted in: clothes .2010-04-28 / 18:20:41 . 22 comments
My mothers shoes..
Hade de inte varit typ en halv storlek för små så hade jag använt dem flitigt. Vi får se om jag lyckas övertala henne att jag ska få låna dem, det gör väl inte så mycket om jag töjer ut dem lite på bredden?

update: fick lite frågor om vartifrån skorna kommer..
Skorna är köpta på scorett för 799 riksdaler

upcoming portrait

posted in: everything .2010-04-28 / 16:03:28 . 6 comments
Jag har börjat på världens blyertsporträtt.. som täcker en hel a3. Men tyvärr kan jag inte visa den än, då det är en beställning. Men om några veckor så kommer jag att visa slutresultatet här på bloggen! curious?

gråa tisdagar

posted in: everything .2010-04-27 / 21:44:35 . 4 comments
Idag har jag ätit tre glassar, snurrat runt en lyktstolpe och träffat amanda & elin! Vi gick ut och fotade lite, men regnet hindrade oss efter ett tag. Men förhoppningsvis blev det någon/några fina bilder! Det var superkul verkligen, förutom när jag brände båda min skinkor och mina händer på brännässlor (de brände igenom mina strumpbyxor buhu) I morgon bitti har jag engelska-nationella, har inte pluggat någonting alls, vi får se om jag orkar gå igenom lite grammatik ikväll.. Nu börjar desperate housewives igen (bloggar under reklamen haha)
hörs senare!

work in progress

posted in: Work in progress .2010-04-26 / 21:22:22 . 29 comments
Plötsligt blev 2 beställningar 3, och nya skolarbeten/prov dyker ständigt upp. Om lite mer än en månad så är det sommarlov, jag räknar ned dagarna!
Det går sakta framåt med denna målning, har inte haft tid/ro att sätta mig ned och måla på ett tag, & nu när jag väl gjorde det så vill jag bara sätta mig ned och rita ett blyertsporträtt istället. Men jag tror att det är bra att variera motiv och tekniker, annars tröttnar man lätt.

somanythingstodo

posted in: everything .2010-04-25 / 20:43:31 . 11 comments
Förlåt för usel update idag. Jag har bara legat i min säng & ätit kladdkaka, kollat på serier och fixat&trixat lite med min design här på bloggen (inga stora ändringar hitills, men ska fixa en ny header inom några veckor..) & nu har jag en massa plugg att ta itu med (som jag egentligen borde ha gjort tidigare) menmen.. det blir alltid såhär på söndagar!
Jag önskar även att jag hade ett nytt blyertsporträtt att visa, men tyvärr så har jag några beställningar som jag måste rita innan jag kan "rita vad jag känner för" men jag kanske slänger in en sneakpeak på min akvarellmålnning senare.
hoppas alla haft en bra helg!

flourecentadolecent

posted in: linda .2010-04-24 / 18:28:50 . 46 comments
hatt-monki, väska-kappahl, jacka-veromoda, halsduk-ginatricot, strumpor&annat skit-h&m.

Såhär såg jag ut idag när jag och min familj åkte ned på stan och letade kläder. Vi hade det supermysigt & vi åt lunch på vivaldi, För min del blev det en sallad med räkor. Idag är det första gången jag använder min vårjacka, som jag köpte förra veckan någon gång.. Nu ska jag stänga in vinterjackan i garderoben för gott! (eller åtminstonde tills nästa vinter) Trots att jag inte har mycket pengar & egentligen borde spara varenda krona, så köpte jag en skitfin blus/skjorta och en shortsdress, kan visa dem senare..
Jag har fortfarande inga planer för ikväll.. & det känns jävligt skönt! Nu ska jag dricka te och måla i vårsolen, hugs!

talktoyoulater

posted in: everything .2010-04-24 / 12:16:05 . 4 comments
Sitter i min säng och väntar på att platt-tången ska bli varm. Utanför fönstret skiner äntligen solen! Jag ska snart ned på stan med Mamma, Filip och Johan. Jag själv är ganska pank nu, men Johan behöver nya kläder.. Jag följer mest med som smakråd, men vi får se om jag hittar något fint jag med!
det är lördag & jag har inga planer alls för ikväll, det enda jag vet är att jag ska måla lite.
Hope u have a nice day!

uselupdate

posted in: everything .2010-04-22 / 17:47:40 . 8 comments
Jag måste plugga fysik hela dagen, NV suger ibland!
Men jag lyckades få ett mvg på både matteprovet och engelska-nationella, det känns grymt. Men nu orkar jag snart inte med mer prov, vill kunna andas lite, rita mer och bara ta det lugnt. Tur att det är fredag i morgon! Ska någon av er göra något speciellt i helgen?
And btw, det har regnar/snöat hela dagen, så jag kan inte garantera att några nya foton dyker upp här på bloggen ikväll. Hörs senare,
Puss

doyouunderstand

posted in: Work in progress .2010-04-21 / 19:16:34 . 14 comments
Jag överlevde matteprovet & fyfan vad bra det gick! Om engelska provet i morgon går dåligt, eller fysikprovet på fredag, så har jag i alla fall något som väger upp det!
Idag hade jag två och en halv timmes hål, så efter en snabb lunch gick jag runt ett tag på stan.. Jag hittade äntligen en vårjacka! 359 kronor fick jag betala, vilket kap. Om solen skiner i morgon kan jag ta lite nya pics och visa er.
Äntligen fick jag lite tid över till att måla. Någon kommenterade min skiss och sa att den påminde om "the madhatter" kanske gör den det? Jag tänkte lite clown och "poison ivy (därav det röda håret) från batman" när jag fick idén till denna.. eller nja, något i den stilen haha.
Nu ska jag hoppa in duschen och dränka håret i silvershampoo! Sedan är det dags att öppna fysikboken, lovely!

y=kx+m

posted in: everything .2010-04-20 / 22:49:25 . 6 comments
pic -tagen utanför mitt hus häromkvällen.
Klockan är tio i elva, mina ögonlock känns tunga och jag vill bara krypa ned under mitt täcke och sova. Men icke, jag måste nämligen plugga vidare.. Jag är så omotiverad, men en kopp te kanske räddar kvällen en aning.
gooodnight!

tuesdaymorning

posted in: Work in progress .2010-04-20 / 09:13:59 . 7 comments
Internet strulade hemma hos mig igår. Jag satt framför datorn med hoppet i hjärtat och väntade på att det skulle börja fungera igen. Men Marco ringde tele 2 och tydligen hade de problem med internet i hela västerås. Så det var bara att stänga av datorn och fortsätta plugga för min del. Men jag överlevde en dag utan internet, ritkigt starkt av mig!
Annars har det inte hänt mycket här, jag har köpt lite nya kläder, örhängen, silvershampoo (min utväxt är gul) och hårspray (kul info) Jag har stirrat på bilden på lil wayne som jag ska rita av, men inte dragit ett endaste streck med pennan. Jag kan inte bestämma mig för "det här ska jag rita" utan jag brukar bara välja en bild att rita av helt random. Men någon gång så ska jag börja rita av honom! Innan jag gick och la mig igår kväll så fick jag världens idé, och satte mig ned i sängen med ett ritblock och en penna. Om jag hinner idag så ska jag fortsätta på min skiss, sen plocka fram lite akvareller och börja måla.
som vanligt så ser en skiss.... sjukt tråkig ut.  Men med röda läppar, rött tovigt hår och någonting mer (som jag inte kommit på än) så blir nog detta great!
talk to you later!

iminlove

posted in: everything .2010-04-18 / 18:33:10 . 17 comments

pic: Johnny depp "sam" från filmen Benny and Joon.
det finns ingen vackrare man på denna jord än johnny. & han var finare än någonsin i den här filmen, med sin hatt & sina hängslen. Supersöt film! Den fick mig att längta till sommar & picnick på rutiga filtar.

Jag hinner inte med en tutorial idag, jag har tre prov, en redovisning och en massa läxor som väntar på mig den kommande veckan. Några av er frågade efter en tutorial på näsor eller ögon, men jag har redan gjort tutorials på det, kolla in kategorin tutorials
hugs!

it'sratherold

posted in: everything .2010-04-17 / 17:27:20 . 11 comments
känner mig lite som världens dåligaste bloggare... det ska bli ändring på det, promise!
Ska iväg till best friend nu, jag ska sova där.
slänger upp en gammal egopic, tagen i höstas någon gång. När jag ser den här bilden så inser jag hur mycket jag älskar min lugg & hur mycket jag saknar att kunna gå ute utan en jacka på sig.
I morgon ska jag plugga/titta på film/rita, vi hörs då!

hipeople

posted in: everything .2010-04-16 / 20:46:07 . 30 comments
vad kul det var att läsa kommentarerna till förra inlägget! Roligt att få veta vilka ni som läser min blogg är! Jag ska i väg nu, kommer hem i natt någon gång. Tror jag ska rita hela natten, & i morgon bitti ska jag träffa hanin och saba! Jag ska sminka dem sen ska vi ut & fota lite.
talk to you later!
puss

tänkte fixa en till tutorial i helgen om jag hinner.. Vad skulle ni vilja att jag visade denna gång?

thetimewaswrong

posted in: linda .2010-04-15 / 21:06:41 . 19 comments
Fick en kommentar som löd: hej,älskar din blogg, men jag skulle vilja veta vem DU är. kan du inte skriva ett inlägg om DIG?:)

jag heter linda, linda marie larzon sundell om vi ska ta hela namnet. Men jag säger bara linda sundell, enkelt och bra. Varma sommardagar är det bästa som finns. Att få gå runt med bara ben i blommiga klänningar med de finaste vännerna man kan ha, slår allt! Jag är verkligen kär i sommaren, solblekt hår, glass och doften efter att det spöregnat ute en varm julidag.
Säger någon ordet film så tänker jag genast på tim burton och danny elfman. Den finaste filmen som finns enligt mig är edward scissorhands. Jag blev kär i den första gången jag såg den, jag gick i femman och var elva år tror jag.  Min bästa vän heter Hanin Abdali, med henne kan jag skratta tills jag får kramp i magen. Innan vi blev vänner så tyckte vi inte alls om varandra. Men tänk så fel man kan ha om andra människor! Vi två och hennes syster saba brukar krypa ned under gröna filtar med en stor godisskål bredvid oss  & ha film-maraton tills vi knappt orkar hålla ögonen öppna.
Fester med bra musik, härligt folk och ett glas med något gott i sitter aldrig fel det heller! Att få dansa & ha kul med alla mina vänner är bland det roligaste som finns!
Jag älskar att rita, fota, läsa och spela piano. När jag ritar så brukar jag rita av kändisar, modeller eller film-karaktärer. Men ibland så får min fantasi bestämma vad som hamnar på pappret, då brukar jag plocka fram akvarellfärger och penslar. Då dyker det ofta upp blåa figurer med långt hår & rosa kinder på pappret. När jag läser så är det oftast någon fin bok om kärlek, en deckare eller harry potter. Jag är lite geek av mig, men jag tröttnar aldrig på harry potter böckerna! Jag har slutat räkna hur många gånger jag har läst dem, det måste vara runt 7 gånger.
Jag brukar alltid stanna uppe lite för länge vilket betyder att jag sover för lite. I skolan är jag oftast trött och omotiverad, men jag försöker alltid göra mitt bästa. Eller aa, nästan alltid. Jag drömmer om att få resa, jag tänker spara pengar, packa en väska & bara sticka iväg någonstans en vacker dag. Backpacka jorden runt, antingen ensam eller med en vän. Om jag kommer hem igen så ska jag bli läkare. Förhoppningsvis så arbetar jag som läkare utan gränser i framtiden, i något varmt land där jag hjälper människor som verkligen behöver det.
Det här är jag, jag är inte speciell.. bara en helt vanlig sjuttonårig tjej.
Nu vill jag veta vem du som läser dessa ord är? Vad gör dig glad & vad brinner du för? Berätta!

makeupmymind

posted in: everything .2010-04-14 / 18:57:49 . 11 comments
hmm, jag kanske ska fortsätta måla på den här? Jag hade nästan glömt bort den
Förlåt för min frånvaro, skyller på huvudvärken & allt skolarbete
puss

finallyyy

posted in: everything .2010-04-13 / 16:20:22 . 12 comments
mina grejer jag beställde för någon dag sen har äntligen kommit! Allt är awesome förutom att mina papper (inte akvarellpappret) är lite väl släta och hala. Jag tycker inte om papper som är torrt och strävt, men detta var nog lite att ta i. Men nu vet jag detta tills nästa gång!

x+y=fuckthisshit

posted in: everything .2010-04-12 / 20:40:24 . 13 comments
kommer tillbringa hela kvällen med näsan i matteboken. Sen har jag svenska att plugga också. Det känns verkligen kul att skolan har börjat igen, (ironic)
Men jag kan knappt koncentrera mig, någon som har nått bra plugg-tips?

mymoneyisalmostgone

posted in: everything .2010-04-11 / 23:47:46 . 13 comments
Jag har inte hunnit börja på mitt porträtt av Lil Wayne än. I fredags så sov jag över hos Hanin, och igår var jag så sjukt trött att jag knappt orkade resa mig ur sängen haha. Idag har jag varit hos farfar i hundra år känns det som.
Jag hade planerat att sätta mig ned i min fåtölj & med bra musik i öronen rita lite nu. Men mina papper är helt slut! Det enda jag har kvar i min hylla är några kassa A4 papper.
Så nu har jag beställt hem A4, A3, akvarellpapper, pennor, stomfers och tusen andra saker ifrån zinkvit.se. Det är första gången jag beställer grejer därifrån, men jag tror jag kommer bli supernöjd. Snart är man 800 kronor fattigare då, det känns sådär kan jag tala om haha. Helst skulle jag vilja spendera alla mina pengar på kläder. Men jag har lite beställningar att rita nu, så jag kommer inte bli helt fattig. Jag har fått en del frågor om just det: jag tar emot beställningar, dock kan jag inte rita av varenda kotte här i Sverige, har inte tid till det även om jag skulle vilja haha. Men om någon är intresserad så kontakta mig via mail :)

Anyways.. så ikväll jag har varken någon sneakpeak på Lil Wayne eller några nya foton att visa. Jag har inte använt min kamera mycket alls under de 2 senaste dagarna, jag har sett ut som crap. Men nu i veckan ska jag försöka fota lite & slänga in lite fler outfits kanske?
Fast det bara är söndag så längtar jag redan till nästa helg! Då är det fest, bio och kompisar som gäller.
Nu ska jag koka en kopp te & krypa ned i sängen framför en film.
Hugs!
pic från i december nån gång, (kände att inlägget behövde lite färg)

details

posted in: everything .2010-04-10 / 18:02:45 . 6 comments

en closeup på min sweeney todd teckning.
Det var skitmånga som frågade hur jag lyckats fått bakgrunden så svart. & som jag skrev i inlägget när jag publicerade teckningen, så har jag använt mig av 8B pencil. För att jag skulle få det så svart som möjligt och med så lite "märken i pappret" som möjligt så hade jag ett väldigt hårt underlag. (mitt golv haha)
So.. now you know!

Welcomenewreaders

posted in: everything .2010-04-09 / 19:02:36 . 18 comments
Statistiken har stigit, vilket är superkul! Jag vet inte hur många av er nya läsare som tänker fortsätta hänga här på min blogg, men till er som kommer kika in här fler gånger: welcome!

Har fått lite frågor om att jag inte kan ge tips av olika slag när det gäller att rita/hur jag ritar -kolla in kategorin tutorials där jag visar steg-för-steg bilder med lite tips/instruktioner när jag ritar olika saker.

Några har också frågat efter fler teckningar, de finns under kategorin drawings. Otippat huh?


sick?

posted in: everything .2010-04-09 / 17:33:13 . 6 comments
I'm feeling sick. Det känns som om mitt huvud kommer sprängas snart, så jag kommer nog stanna hemma ikväll och bara ta det lugnt, käka lite godis, titta på film och rita lite. på måndag börjar skolan igen, jag får nästan mer huvudvärk bara av att tänka på det.

bild från i.. måndags tror jag?

Anyways.. kanske återkommer med en Lil Wayne sneakpeak senare, om jag har börjat rita honom då..
hugs!

goodwillhunting

posted in: everything .2010-04-09 / 12:47:59 . 22 comments


good will hunting- fantastisk film! Någon som sett den? :)
Sitter i min säng iförd mjukiskläder, det känns som söndag, jag är huur trött som helst. Har inga planer för ikväll, antagligen så ska jag träffa några kompisar. Trevlig helg!

talk to you later!

godnattpeople

posted in: everything .2010-04-09 / 00:46:41 . 5 comments
Kom nyss hem från mina fina vänner Nathalie och Isabelle. Jag hade tänkt plocka fram penna & papper och rita lite, men klockan är kvart i ett och jag orkar inte. Istället ska jag sätta på en bra film och fixa lite iskaffe.
I morgon någon gång så ska jag börja skissa på ett porträtt av lil wayne..
 
Vill bara säga: tack ännu en gång för alla otroligt fina kommentarer!
Gooodnight!

Thankyou

posted in: everything .2010-04-08 / 15:35:43 . 61 comments


såg att jag hamnat på framsidan på blogg.se, jag är hur glad som helst!
& tuusen tack för alla vackra kommentarer! Jag blir så jävla glad! BIG HUGS TO YOU ALL!

talk to you later!

swingyourrazorwidesweeney

posted in: my art .2010-04-07 / 03:36:03 . 346 comments

Jag har äntligen ritat klart min Sweeney Todd-teckning:

Johnny Depp som Sweeney Todd.
 Från Tim Burtons film: Sweeney Todd, the demon barber of fleet street. 
Jag avgudar Johnny, inte nog med att han är en av de mest begåvade skådespelare som finns (enligt mig), så är han en utav de snyggaste människor som vandrar på denna jord. Sweeney Todd är också en av mina absoluta favoritfilmer.

Jag vet inte hur många timmar jag spendarat på denna teckning.. & jag vet inte om jag vill veta det heller! haha, säkert en 15 timmar eller något sånt, men det var det värt! Det var grymt kul att rita denna teckning, men även a pain in the ass emellanåt, speciellt när det gäller håret och bakgrunden (satt och tryckte med en 8B penna tills jag fick kramp i armen haha) dock är bakgrunden lite ljusare irl, en inscannad bild gör aldrig den riktiga teckningen rättvisa.
Förutom 8B penna så har jag använt mig av 5B & HB penna, sudd och stompfer.
hope u like it! Jag är i alla fall grymt nöjd med den!

gooodmorning!

posted in: everything .2010-04-06 / 09:23:52 . 5 comments
Vaknade för åtta minuter sedan. Jag drog nyss på mig en tunika och ett par overkneesocks, nu ska jag fixa till håret och sminka mig lite snabbt, för snart sticker jag iväg till stockholm. Kameran hänger med, så var beredda på en bildbomb senare.
Anyways.. tänkte också berätta att min Sweeney Todd teckning ÄR KLAR! Jag vet att det är många som har väntat på att få se den, det har faktiskt varit ganska tomt på konst här i bloggen. Men det känns som jag har befunnit mig i någon slags rit-torka om man kan uttrycka det så. But now I'm back!
Tyvärr får ni vänta ett tag till, jag laddar upp teckningen här på bloggen när jag kommit hem ikväll. Jag orkar/hinner inte hålla på med min scanner och en massa sladdar + att jag måste vattenmärka teckningen på datorn också.
Have a nice day! hugs

iwasthreeyearsold

posted in: everything .2010-04-05 / 19:32:07 . 2 comments
mitt hår har definitivt haft bättre dagar, men jag tänkte bara visa en teckning jag hittade.. som jag ritade när jag var tre år! hahaha vad jag skrattade när jag hittade denna! Det ska tydligen föreställa skalbaggar och bananer?

Det blev ingen uppdatering igår, jag var barnvakt åt min lillebror nästan hela dagen & mot kvällen så mådde han dåligt och spydde & hade sig. Men idag mår han bra, han måste ha ätit någonting konstigt igår.

Nu ska jag snart iväg och träffa lite friends. Jag ska försöka att inte stanna ute så länge ikväll, tänkte åka hem runt elva, tolv och rita lite sen ska jag sova. I morgon ska jag äntligen iväg till huvudstaden och shoppa.
hugs!

dinnerattabasco

posted in: photography .2010-04-03 / 21:54:03 . 3 comments

ph 1: min efterrätt + middag. Lätt bland de godaste jag någonsin ätit! ph 2: min vackra lillebror (igen) haha jag tröttnar aldrig på att fota honom.. ph 3: svartån

Jag, Filip och mamma käkade somsagt på tabasco idag. Det kändes som om jag gick därifrån 10 kilo tyngre haha. Nu har vi laddat upp med chips, dipp och film, så det blir myskväll ikväll. Efter filmen ska jag sätta mig ned med papper, penna och awesome musik i öronen.

babysitting

posted in: photography .2010-04-03 / 15:22:26 . 5 comments

 Jag gick till konsum med Filip och köpte glass, tog med mig kameran och tänkte att jag kunde ta lite fina kort på vägen dit. Men snön har börjat smälta bort, så allt är geggigt och fult ute. Fast som tur är så hade jag världens finaste unge bredvid mig så han fick vara mitt motiv (som han alltid är haha)

Det är så sjukt svårt att fota småbarn ibland, Filip ska alltid göra grimarser eller springa iväg.

Nu ska jag fixa mig lite, välja kläder och rita innan jag, mamma och Filip åker ner på stan & käkar.

Buenasnoches

posted in: everything .2010-04-02 / 21:08:14 . 4 comments
Har haft fullt upp idag, sov över hos Hanin igår & vi vaknade runt tio i morse. Vi åt frukost, kollade på film och lyssnade på musik. Jag kom hem runt 3, fixade mig lite sen åt jag och min familj "påskmiddag".
Just nu sitter jag i vevves säng och lyssnar på lil wayne (hanin kommer bli stolt över mig haha) Vi ska styra våra steg mot bussen och åka iväg på en fest. Slänger upp lite bilder i morgon.

I morgon ska jag vara barnvakt åt min lillebror, senare ska jag och mamma gå ut & äta på resturang. Marco och Johan sticker till Barcelona inatt (de ska se Barcelona-Arsenal) så jag och mamma blir ensamma i fem dagar, lovely!

glad påsk everybody!

Talktoyoutomorrow

posted in: everything .2010-04-01 / 20:08:08 . 2 comments
Sover hos systrarna abdali, kameran är med.
Uppdaterar i morgon, hugs
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]