time will tell

posted in: sketches .2013-05-22 / 19:58:00 . 1 comments
Regnet faller från himlen utanför mitt fönster och idag har jag varit ledig från mitt jobb. Under dagen har jag tagit en promenad i regnet, druckit te, ätit choklad, lyssnat på fin musik och skissat lite. Jag upptäckte även att jag glömt mina penslar hemma i Sverige vilket nästan fick mig att brista ut i gråt. Dock åker jag hem om femton dagar för att hälsa på min familj och fira min lillebrors student. Jag får måla med fingrarna tills dess, det går ju det med.

Idag fortsatte jag rita i samma stil som skissen till höger som jag kladdade ihop häromdagen. Denna gång skissar jag med pastellpennor, bakgrunden är som vanligt gjord med akvarell. Egentligen kanske jag inte borde kalla det för skiss utan kanske för en snabbare teckning eller något. Hur som helst är den inte riktigt klar än. Jag tänkte rita klart den ikväll men jag är så himla trött och tänkte titta på en bra film istället innan jag ska sova. 

Jag skissar/ritar i en av mina böcker från paperblanks. Denna bok är i A4 och jag hoppas att den en dag kommer vara helt full i skisser. Just nu är bara fem sidor ifyllda så jag har en lång bit kvar.
 
Kommentarer
Postat av: Anna Holm

Vad duktig du är!!
Älskar paperblanks böckerna, så fina, tyvärr har det gjort att jag så sällan vågar sätta pennan på papperet i dem för att jag är rädd att jag ska förstöra dem ^^

2013-07-01 @ 21:00:58
URL: http://annamlholm.se/
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via artbylinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com
  • bloglovin