tomt

posted in: everything .2013-10-27 / 11:49:00 . 1 comments
Här har det varit tomt ett tag. Det känns som om dagar, veckor och månader bara flyger förbi. Jag hinner inte med.

Mycket har hänt under den senaste tiden. Jag har skissat lite, målat lite, skaffat mig ett till jobb, köpt kläder för typ första gången det senaste halvåret och drömt mig bort till varmare platser. Det sista är egentligen lite fel av mig. Nästa höst lämnar jag visserligen Norden för varmare breddgrader, vilket kommer bli helt fantastiskt. Dock måste jag vara försiktig så att jag inte förlorar mig själv i drömmarna om framtiden och glömmer bort att leva i nuet.

Jag befinner mig faktiskt i en ganska så underbar period av mitt liv just nu. Jag är för första gången helt självständig och bestämmer helt själv hur min vardag ska se ut. Dessutom har jag nog mer vänner här i Oslo än vad jag har hemma i Västerås. Det känns lite sorgligt att skriva det, sorgligt för att jag om några månader kommer styra mina steg hem mot Sverige igen. Många av oss som lever här lever i någon slags bubbla. Vi jobbar alldeles för mycket, snålar med pengar och vi har alla olika och fantastiska planer inför framtiden. Några sparar pengar till en lägenhet, andra spenderar de mesta av pengarna på alkohol och många sparar till en resa. Så om något år eller två kommer ett par utav oss befinna oss på avlägsna delar av jorden. Förhoppningsvis kommer jag då möta några av mina nyfunna vänner på en annan plats än ett regningt Oslo.

lite höst inspiration, via tumblr.
 
 
Kommentarer
Postat av: Synne

Så nydelige bilder du har valgt! Man kan lukte fuktig høst, hihi.
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver om å bo i en boble, for slik har jeg hatt det hver gang jeg har bodd i utlandet. Jeg er sikker på at du kommer til å holde kontakten med mange av Oslo-vennene dine!
Ha en fin mandag!

2013-10-28 @ 08:28:25
URL: http://www.etdrysskanel.wordpress.com
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via artbylinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com
  • bloglovin