he'scoolandsweetbutwheredidthesungo

posted in: everything .2009-07-29 / 18:52:22 . 1 comments

some photos from öland, Tänk om man hade haft klarblå himmel varenda dag? Då hade jag inte velat åka därifrån
Jag och vevve hade ett antal fotograferingar nere på stranden, jag lekte fotograf vid ett antal tillfällen och filip är lika cool som vanligt

IAMNOTDEAD

posted in: everything .2009-07-26 / 22:25:31 . 0 comments
Jag lever, trot eller ej! Det finns en anledning till att jag inte uppdaterat bloggen, jag har inte haft tillgång till internet på över en vecka. Men idag stod jag inte ut längre, jag grabbade tag i två skrynkliga tjugolappar och traskade iväg till kiosken där de finns internetcafé, och voila´ häär sitter jag nu!. Min käre bror skulle ha med sig internet, men tyvvär består hans hjärna ibland av en enda hjärncell, och när han skulle packa ned sin dongel som skulle ge mig trådlöst internet här på döland så var hans hjärncell upptagen med att välja ut dricka bland hyllorna på systemet. Stort tack till bror min! 
Snart bär det av till göteborg, snart bär det av från dÖland.

C you!


  

Imleavingtomorrowbutnoworry

posted in: everything .2009-07-16 / 23:01:53 . 0 comments

Jag har packat ned the best of min färgglada garderob, köpt godis för 39.60 kronor, lastat husvagnen med onödiga grejer, blivit 800 kronor rikare och tillbringat stor del av dagen framför weeds. Precis vad jag behövde, en ny serie att bli besatt av. Min käre bror kommer ner till öland och han kommer ha med sig internet, han förgyller verkligen ölandsresan 09. Så laptopen följer med i morgon!

minnewcykelisblå

posted in: everything .2009-07-11 / 15:26:28 . 1 comments

My old bike got stolen. Så idag fick jag en ny, en blå. Men jag känner att den behöver pimpas lite, kanske går jag loss med spritpennan på den. Vi får se. Idag traskade jag runt på hälla ett tag, men jag blev snabbt deprimerad när jag kikade i alla affärerna. Har höstkollektionerna redan kommit? Hur ska man annars förklara alla tråkiga färger? Vart man än kollar så är det färgerna mörklila, svart, grått och mörkblått som regerar. Alla kläder med fina färger hänger lite åt sidan med en röd prislapp där det står 50% på. Är man en rea-handlare så lär man minst ha storlek Large. För mindre storlekar går inte att finna. Jag längtar tills jag springer med tung plånbok på gatorna i göteborg, förhoppningsvis i strålande solsken och solglajjorna på.

blodigaknänbutmyglassesdidok

posted in: everything .2009-07-09 / 18:33:29 . 2 comments


ligger i sängen med ett knä som värker. Jag och amanda ramlade med moppen. Resultatet: en lerig väska, blodiga knän&armar och en krossad backspegel, +att min ena sko låg några meter bort.

Min samling med ärr på mina knän blir hela tiden större, tur att man har strumpbyxor att dölja dem med ;)

nubärviav

posted in: everything .2009-07-07 / 13:24:21 . 1 comments

ska snart möta den här snyggingen (TILLHÖÖGEEER!!) på stan. Jag ska köpa kläder, böcker och kanske tittar vi in hos frisören. *klipp* *klipp* *klipp*

beetlejuiceochpowermeet

posted in: everything .2009-07-04 / 19:15:57 . 0 comments


idag har jag bara legat i sängen och kollat på film, bland annat beetlejuice, its awesome!
Ikväll ska jag ned på powermeet med några kompisar, vi kommer antagligen inte se så mycket bilar ikväll, vi kommer nog trängas bland alla fulla raggare i langoskön, sitta på kullen vid löga eller något liknande istället.

,
bild från igår

SHUTTEEEERISLAAAAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

posted in: everything .2009-07-03 / 18:31:43 . 1 comments


jag tror jag svimmar, jag har väntat på den här filmen sjuuuukt länge! Den har premiär i oktober och jag kommer gå å längta efter den hela sommarlovet, jag måste till bokhandeln för att köpa boken, fast jag redan läst den. Jag måste läsa den igen!

its kind of ....one of the best books ever!

linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com