västkusten

posted in: everything .2010-07-31 / 13:31:55 . 6 comments
Just nu håller jag på & packar! Jag åker till västkusten med min familj idag! Det ska bli jätteskönt med semester när jag har jobbat så mycket! Vi ska till smögen, där vi ska bo i husvagn (dags för våran årliga husvagnssemester igen, suck) i nio dagar. Det ska bli ganska mysigt ändå och jag hoppas vi får bra väder så jag kan ligga och sola på klipporna vid havet. Både min dator, min kamera och mina ritgrejer åker med ned i resväskan, så uppdatering kommer ske som vanligt. big hugs

jag är klaaaar med den!

posted in: my art .2010-07-30 / 18:49:54 . 32 comments
Jag hinner inte scanna in den, ska iväg till Hanin och sova över hos henne alldeles strax. Kanske inte världens bästa bilder & ljuset från lampan blänker lite här och var..MEN, nu är den klar i alla fall!

Jag har kämpat med den i hur många timmar som helst! & jag är i stort sätt nöjd med den. Hoppas att hon som köper porträttet blir nöjd hon också! Ungen är skitsöt & det har varit kul att få rita en bebis, jag har bara gjort det runt fem gånger kanske!

tecknad på ett a3, med B, 2B, 5B och 8B penna :)
Angående beställningar: jag har redan ett par stycken att rita.. Sen hade jag tänkt ta en paus i några veckor & bara rita för min skull ett tag, motiv jag själv känner att jag vill rita & utveckla min "egen stil" inom konsten yttligare (som ni har sett på mina teckningar jag har kommit på själv).. Men efter det så kan jag ta emot några beställningar igen :)

En till tjuvtitt

posted in: everything .2010-07-28 / 23:56:44 . 10 comments
en till sneakpeak bjuder jag på. Skönt att ha en beställning jag kan visa, ofta brukar de vara superhemliga men den här gången är det ingen present eller liknande.
Nu ska jag sova, & vila upp mig inför sista jobbdagen i morgon!
buenas noches

pics från i måndags

posted in: everything .2010-07-28 / 19:40:38 . 5 comments
Vi fjantar oss som vanligt.
ph 1: Christian || ph 2: Kevin dricker något kaffeskit & jag inte kan vara seriös haha || ph 3: vi fjantar oss som vanligt || ph 4: christians och mina ( NYA! ) skor || ph 5: Kevin

jobba jobba jobba

posted in: clothes .2010-07-27 / 23:11:23 . 3 comments
AAAAH! nu är det bara två dagar kvar, sen slutar jag jobba! Det känns hur bra som helst! Jag har jobbat hur mycket som helst känns det som nu under juli månad, & jag har jobbat nästan nio timmar om dagen. Det är den största orsaken till att det har blivit brist på både uppdatering, roliga inlägg och teckningar här på bloggen. Jag ska försöka njuta så mycket som möjligt av varenda dag nu när jag blir "ledig" igen, träffa kompisar, sola, bada & rita (för snart börjar ju skolan igen, buhu)
tröja med volang och rosettmönster- h&m || koftor vit/grönbrun- gina tricot
jag har varit usel på det här med "outfits" på senaste tiden, varenda dag går jag nämligen runt med risigt hår uppsatt i en hästsvans, ett knappt synbart lager mascara och mjukiskläder (när inte går klädd i mina arbetskläder)

jag skulle aldrig våga..?

posted in: everything .2010-07-25 / 18:27:12 . 6 comments
Bilder från i lördags, då min storebror Jimmie och hans flickvän Sanna hoppade fallskärm.
Jag skulle nog aldrig våga hoppa, eller? Det verkar så grymt häftigt! Någon gång i mitt liv ska jag också hoppa fallskärm, punkt slut.

friday

posted in: everything .2010-07-23 / 21:29:27 . 2 comments
Det är fredag, mitt linne/bustier som jag ska ha på mig är i torktumlaren, så jag måste vänta i tjugo minuter till innan jag kan dra på mig det & sticka iväg och träffa mina fina vänner. Kvällen kommer förhoppningsvis sluta i fest, men vi får se hur det blir. Nu ska jag sminka mig, vi hörs i morgon
Friday i'm in love- bara för att det är fredag idag! Önskar att jag vore kär också, & hade någon att pussa på under alla fina sommarkvällar!

caught

posted in: everything .2010-07-22 / 23:05:38 . 3 comments
ritar vidare på beställningen (som jag måste prioritera före mina egna teckningar nu), jag har typ ritat tre streck på den & jag har loong way to go. Men jag kan faktiskt lägga upp en liten tjuvtitt på den, det är en jättesöt bebis jag ritar av :D
jag är trött och sliten som fan. Just nu sitter jag och har videosamtal på msn med bästa vän! I morgon ska jag grilla med en massa kompisar, tar förmodligen med kameran då.

veckans to do list:

posted in: everything .2010-07-21 / 16:49:13 . 3 comments
torsdag: jobba! samt rita på en beställning som måste bli klar till helgen
fredag: jobba, sen träffa vännerna för en grillkväll som förmodligen slutar i fest.
lördag: stå beredd med kameran i högsta hugg då min storebror hoppar fallskärm. & rita på beställningen (om den inte är klar)
söndag: träffa amanda, rita vidare, kanske träffa Fia om jag hinner & skissa på hennes tatuering.
Vad ska ni göra under resten av veckan?

spotify

posted in: everything .2010-07-19 / 22:25:17 . 9 comments
Någon frågade någon gång efter min spotifylista, här har ni den! Den är fortfarande under uppbyggnad, under de senaste månaderna har mobilen varit min musikkälla!

jag vill råna monki

posted in: clothes .2010-07-19 / 21:52:19 . 4 comments
Tur att man får en fet lön efter allt sommarjobb!

usel bloggare

posted in: everything .2010-07-18 / 23:34:56 . 2 comments
Jag kom nyss hem ifrån min farfar, jag var där med min lillebror och åt lite kvällsfika. Nu ska jag sova, jag börjar jobba klockan sju i morgon. Jag har varit en usel bloggare under de senaste veckorna, ber om ursäkt för det. Men jag har haft noll inspiration & ingenting att blogga om. Det ska bli ändring på det! Jag är snart klar med teckningen jag håller på med at the moment, så den dyker nog upp på bloggen om en eller två dagar. Puss på er alla!

im home again

posted in: everything .2010-07-16 / 21:47:29 . 3 comments
Man kan säga att jag har bott hos min bästa vän under de senaste två dagarna. Jag sov över hos Hanin i två dagar & vi + hennes systrar Saba och Ayeh har haft skitkul ihop, som alltid. Igår åkte vi och badade på björnön. Resan dit var det värsta jag gjort. Om ni såg fyra tjejer på tre cyklar (med hur mycket packning som helst) som cyklade runt på björnön, heelt lost och skrikandes på grund av alla getingar - så var det oss ni såg haha.
ph 1: Saba, Hanin & Ayeh || ph 2: världens bästa Hanin!

god natt

posted in: everything .2010-07-13 / 22:43:02 . 6 comments
internet krånglar, min dator är överhettad, JAG är överhettad! Jag håller på att dö av värmen. I morgon är det min sista jobbdag den här veckan! Jag längtar så efter sovmornar, fritid och dagar på stranden då man kan svalka sig i sjön. Jag ska ta med mig kameran och försöka fota så mycket som möjligt. Jag ska rita klart den här teckningen också. Efter jag ritat klart den så tänkte jag låta er bestämma vem jag ska rita av, typ nån artist, skådespelare, filmkaraktär osv. Skriver mer om det sen. Nu ska jag äta körsbär och försöka sova, kanske ska jag ta & sova ute inatt, det gjorde min lillebror igår haha.
mitt hår är risigt, jag skulle behöva göra någonting åt det.. NU!

wish

posted in: everything .2010-07-12 / 22:11:00 . 2 comments
Vad jag önskar mig allra mest just nu: att jag kollar ut genom mitt fönster och det ser ut såhär utanför:
Jag dör i den här värmen, vill ha ett turkost hav att svalka mig i.
Har inte fått tag i några p&l bilder än, men de dyker upp här as soon as posible!

en snabb update

posted in: everything .2010-07-11 / 23:09:45 . 1 comments
Jag har fortfarande inte fått bilderna från peace&love festivalen, men jag får dem säkert i morgon så då kommer det dyka upp en hel del bilder här. Idag har det varit äckligt varmt ute! Det har varit supervarmt på avdelningen jag jobbar på och jag dog nästan i mina sjukhuskläder. De här dagarna bara flyger förbi, jag jobbar, kommer hem, sover, & åker till jobbet igen. I brist på tid så har ju bloggen blivit lite lidande. Men snart är jag ledig, & jag lovar att uppdatera som en tok under de dagarna med en massa bilder och nya teckningar.
Godnatt på er!

vi hörs ikväll

posted in: everything .2010-07-11 / 13:06:10 . 0 comments
Ska cykla iväg till jobbet nu, idag jobbar jag kväll & slutar klockan tio. Vi hörs då.
Önskar er alla en fin och solig dag!
besos

sommarkvällar och solnedgångar

posted in: linda .2010-07-09 / 23:37:00 . 6 comments
Åh vad jag älskar sommaren! Det är synd att jag får tillbringa hela dagarna på kärlkirurg avdelningen.. Men i slutändan så kommer allt sommarjobb löna sig det vill säga när jag har jobbat klart och får min lön.
Idag åkte jag och min familj ned på stan & åt middag på Tabasco, den resturangen har verkligen den godaste maten i stan! Därefter gick vi en sväng på power meet. Jag fyndade en ryggsäck för hundra kronor, sen åkte jag hem direkt. Powermeet känns väldigt litet efter peace and love, & jag är ganska trött på folkmassor och stånd för tillfället, haha.
 

jag dör

posted in: everything .2010-07-08 / 11:58:51 . 20 comments
jag är verkligen världens största harry potter geek, jag har läst alla böcker så många gånger att sidorna ramlar urdem. Jag kan verkligen läsa dem om&om igen, inga böcker kommer någonsin slå dem! Visst har jag ett par andra favoritböcker (ex patient 67/shutter island) men harry potter står verkligen högst upp på listan!
Däremot så har jag aldrig varit ett lika stort fan av filmerna. Några av dem är okej, till och med bra (inte i jämförelse med böckerna då haha) men under de senaste filmerna har de till och med lagt till scener som inte ens finns med i böckerna, vilket jag har stört mig på haha. Men hur som helst, när jag såg denna trailer så dog jag lite. Det verkar som om de här filmerna (japp, den sista boken delas in i två filmer) kommer vara helt enastående. Som om dom har sparat allt krut till de sista två delarna/filmerna
Jag börjar jobba halv två, slutar klockan tio. Jag ska försöka få tag i lite p&l bilder & visa senare ikväll. I morgon är jag äntligen ledig. puss

three pictures

posted in: everything .2010-07-07 / 21:23:50 . 5 comments
ph 1: 2 fina armband från Bulgarien som jag fick av bästa systrarna Abdali<3 || ph 2: Noter som ligger hullerombuller, något som jag skulle vilja ägna min tid åt just precis nu (om inte min keyboard var trasig) || ph 3: Nytt linne från h&m, som jag spenderade stor del av dagarna i under peace&love festivalen.

film

posted in: everything .2010-07-06 / 20:38:25 . 5 comments
jag vet inte vad det är med mig, jag är fortfarande helt slut i kroppen. Ingenting känns roligt just nu.
Min andra dag på sommarjobbet gick bra, personalen är jättetrevlig och jag trivs verkligen. Nu ligger jag och slappar framför en utav mina favoritfilmer
eller favorit och favorit.. den är sjukt bra i alla fall! Edward Norton är en grym!


update: Min enda lediga dag den här veckan är fredag, resten utav dagarna jobbar jag 8-9 timmar. Men på fredag så ska jag försöka rita klart lite teckningar, samt börja på en ny akvarell teckning (världens idé har nämligen ploppat upp i min skalle) & så fort min vän fia har skickat bilderna från peace and love, så ska jag visa er lite bilder därifrån också. Nu ska jag sova, min väckarklocka ringer halv 6 i morgon bitti (wiiie!)
god natt!

jag lever.. nästan

posted in: everything .2010-07-05 / 22:21:12 . 1 comments
förlåt för att jag inte har uppdaterat. Som sagt kom jag hem från peace and love, helt utmattad igår. & i morse var det första dagen på mitt sommarjobb på sjukhuset, jag började klockan 7. Jag är helt slut i kroppen nu, & det bästa är att jag börjar jobba klockan 7 i morgon också..Nu ska jag gå & lägga mig, uppdaterar som vanligt i morgon, promise.
besos

home again

posted in: everything .2010-07-04 / 14:36:57 . 3 comments
jag är hemma igen efter en superkul vecka med fin musik och härliga människor. Dock är jag aptrött på bajamajor och att sova i ett 100 grader varmt tält. Nu ska jag slappa framför tvn med ett glas mjölk. Från och med nu blir det uppdatering som vanligt, puss på er alla!
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]