silly

posted in: linda .2011-09-27 / 21:23:07 . 15 comments


Just nu sitter jag i min säng och fjantar mig & gör absolut ingenting vettigt, när jag egentligen borde plugga matte..



I just wanna

posted in: everything .2011-09-26 / 19:48:27 . 3 comments

via: tumblr (?)

Jag har prov i matematik d i övermorgon, jag har alltså varit frånvarande här på bloggen för att jag suttit med näsan begravd i matteboken. Känner mig ganska trött i huvudet just nu.
Jag kom precis hem så nu ska jag byta om till min stora stickade myskofta, koka en kopp te och titta på ett par avsnitt av entourage. Jag har verkligen fastnat för den serien! För er som älskar allt med filmbranschen (som jag) - se den!

att läsa

posted in: books and music .2011-09-24 / 12:28:46 . 11 comments
:Secondhand-fynd från förra veckan.
Jag ska fylla alla hyllor i mitt rum med böcker har jag bestämt, jag älskar att läsa. För fyra minuter sedan beställde jag även fem böcker från bokus.com. Vill ha dem nu!!! Jag är otålig och orkar inte vänta på dem..

Vad har ni för er idag då? (Jag blir ju lite nyfiken ibland)  Jag ska äta tårta hos min morfar som fyllt år, plugga lite och om tiden räcker till ska jag träffa lite kompisar ikväll.

minuterna och sekunderna räcker inte till

posted in: Work in progress .2011-09-21 / 20:36:41 . 27 comments
Åh vad jag har mycket att göra. Ni skulle bara veta! Jesus bananas så mycket jag måste hinna med just nu. Skolarbetena, proven och läxorna blir bara fler och fler. Att jag varken har lust eller ork till att ta itu med allt gör inte situationen bättre precis. Jag vill bara blunda och fly bort från allt ett tag, fly från alla måsten, alla krav och allt det jobbiga. För tiden räcker inte till.



Matematikboken + tusen andra läxor och arbeten väntar på mig. Egentligen vill jag bara lägga mig ned i min säng, bläddra i nya ELLE och rita vidare på dessa två teckningar.. Joker-teckningen har ni redan fått en tjuvtitt på. Kan ni se vem den andra teckningen föreställer? Det är kanske inte lätt att se då bilden är både sned och suddig så här kommer en ledtråd: det är en man med en väldigt speciell blick! :)

monday, I hate you

posted in: everything .2011-09-19 / 19:24:55 . 3 comments
Förlåt för att jag inte uppdaterade någonting under helgen, jag hade mina tankar på annat än bloggen. Just nu har jag rätt mycket att göra i skolan, prov i både fysik och matte samt har jag några läxor/uppsatser att skriva.. känner att jag vill dö lite. Men i helgen struntade jag i allt som har med skolan att göra och sov över hos min bästa vän Hanin. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne och hennes systrar, de är helt underbara! 
De kommande dagarna kommer jag spendera med näsan begravd i mina skolböcker. På fredag blir det fest med mina fina klasskamrater samt våra små natur-ettor som vi nollade förra veckan. Vi treor såg stolt på medans de kröp in på mcdonalds och köpte cheeseburgare, åt bananer sensuellt framför främlingar och badade nakna i fontänen mitt i stan. & det fina var att vi inte behövde tjata på/övertala dem, de gjorde allt frivilligt och med glädje dessutom. Vem vill inte vinna i poängjakten vi hade liksom?

Nu ska jag titta på ett par avsnitt entourage innan jag öppnar matematikboken. 
puss


ph: gran canaria, april 2011

god morgon

posted in: everything .2011-09-15 / 11:48:08 . 3 comments
Jag älskar frukost och jag älskar frukostbilder. 
Havregrynsgröt med mjölk, hallon och blåbär. Så vansinnigt gott.

Nu ska jag öppna både matteboken och fysikboken och kriga lite. Sedan ska jag spendera några timmar med mina älskade pennor.

monday randoms

posted in: inspiration .2011-09-12 / 21:19:11 . 8 comments

Lägger upp fina, vackra ,fantastiska, underbara, ljuvliga, förtjusande (där tog min synonym-förråd för "fina" slut) inspirationsbilder. Precis som jag alltid gör när jag inte har något vettigt att skriva. 

Vi hörs igen i morgon, fina läsare. Då mitt huvud inte är helt tomt och jag & mina fingrar har mer intressanta ord att bilda med knapparna på mitt svarta tangentbord.

tråkiga söndagar

posted in: inspiration .2011-09-11 / 12:18:55 . 0 comments
Jag ska alldeles strax byta om och åka iväg till gymmet och träna. Under sommaren gömde sig mina träningskläder längst bak i min garderob och de blev bortglömda ganska fort. Men nu har de åkt fram igen och de kommer användas flitigt. Jag vill komma i form igen, må bra igen.

Tack vare att jag plockade fram mina pennor en liten stund igår kväll så är jag nu full med kreativitet, jag känner att jag måste rita! Jag vill rita hela dagen och det tänker jag göra. Jag ritar, som jag tidigare nämnt, på  två teckningar just nu. Joker-teckningen och ett helt nytt blyertsporträtt i A3-format. En närbild och en riktig utmaning, precis som med natalie portman-porträttet. Jag tänker inte avslöja vem jag ritar av än, men jag kommer nog inte kunna hålla mig länge (som vanligt). 


så vackert. source: tumblr

Igår köpte jag de första möblerna till mitt nya rum! En vit bänk och en liten pall. Nu kan jag äntligen sitta ner när jag spelar piano! (Innan har mitt piano stått på en byrå, jag var alltså tvungen att stå upp när jag ville spela) Nu är jag på jakt efter en gammal byrå som jag kan måla om. Hittar jag ingen får jag helt enkelt ta en tripp till ikea istället. Mitt rum kommer bli så fint när det är klart!





work in progress

posted in: Work in progress .2011-09-11 / 01:10:21 . 13 comments



Ansiktet är alldeles strax klart och halva kostymen är uppskissad. Bakom jokern kommer "the dark knight" stå (om vi kallar honom vid ett annat namn haha). Det kommer ligga miljontals timmar bakom denna teckning när den är färdig! Allt är så smått (jämför bara med pennan!) + att teckningen kommer rymma två personer. Jisses vad mycket jag har kvar att göra! Själva slutresultatet blir nog en liten hyllning till Christopher Nolan, en utav mina favoritregissörer. Han är grym.

Tutorials

posted in: everything .2011-09-10 / 18:10:37 . 18 comments
Jag vill, som jag tidigare nämnt, börja med tutorials igen. De jag redan har (ögon,näsa,läppar och hår) vill jag göra om på nytt. Men jag skulle även vilja göra helt nya, så jag tänkte fråga er: Vad för slags "tutorial" vill ni att jag ska göra? 

Jag kommer inte ha tid att rita nya tutorials varje dag eller varje vecka, men jag tycker att det vore kul om jag tog mig tid och i alla fall gjorde en tutorial nån gång i månaden eller kanske en varannan månad om jag har mycket att göra. Mina gamla tutorials (eller uråldriga kanske är det rätta ordet) var uppskattade och jag tror att några av er läsare skulle tycka det var roligt om det börjar dyka upp lite tutorials här på bloggen igen.

Vissa saker, till exempel händer och liknande, har jag bara ritat ett fåtal gånger. Jag vet alltså inte riktigt hur man ritar händer helt utantill. Men vid sådana fall kan jag alltid rita en teckning utav  motivet (till exempel ett par händer), för att sedan gå igenom steg-för-steg hur jag bar mig åt.

trötter

posted in: linda .2011-09-09 / 12:50:10 . 7 comments
Idag är jag ledig från skolan, åh så skönt  det var att ignorera väckarklockan och sova ut ordentligt i morse.
Nu sitter jag iförd min myströja i min säng med en tekopp i handen, trött och osminkad. Underbart! 



bloggdesign

posted in: everything .2011-09-08 / 22:40:52 . 1 comments
Jösses så lång tid det tar att fixa med bloggdesignen. Jag har suttit och hållt på med min stilmall och mina kodmallar i två timmar snart och det enda jag åstadkommit är att jag har lyckats flytta och ändra utseendet på mina länkar. Haha här går det undan! Jag har lite småsaker kvar att fixa, kanske skjuter jag upp det tills i morgon. 

estocolmo

posted in: clothes .2011-09-06 / 12:02:20 . 5 comments
Igår satte jag och min mamma oss på tåget mot stockholm. Under dagen stannade vi och fikade/drack kaffe tre gånger, åt sallad en gång och gick runt i alla butiker tills fötterna värkte. 



svart kofta + röd blus/skjorta - weekday || väska - bikbok || leggins - ginatricot

Jag köpte inte så mycket faktiskt, men jag ska till huvudstaden om ett par veckor igen med Hanin och Saba och då kanske jag hittar lite mer fina saker.
Jag vet inte hur många gånger jag klämde på ett par dr martens igår. Jag tror jag måste köpa ett par snart! En vit skjorta och en svart polotröja av något slag står också på min inköpslista.

answers part 3

posted in: questions and answers .2011-09-04 / 20:26:29 . 3 comments
Här kommer den sista delen med svaren från frågestunden :)

går du/har du gått på nån sport? vilken i så fall?
Jag går inte i någon sport, men jag tränar styrka och kondition några gånger i veckan. Tog dock en paus från träningen nu i somras, jag håller på att komma igång med den igen. Men jag har provat på gymnastik och fotboll när jag var liten, jag har även gått i dans (disco, street och bugg). Det enda jag kommer ihåg är buggen.

Vad går du för linje på gymnasiet?
Jag går NV, naturvetenskapliga programmet. 

Något tips på hur man kan få teckningarna att se "extra" levande ut? Dina är så grymt verklighetstrogna att man knappt kan förstå att de är gjorda av en penna! F1 grymt!
Tack vad snäll du är! Mitt bästa tips är att jobba med kontraster, detaljer och framför allt skuggor. Skuggningen är det som, enligt mig, gör teckningen levande. Jag själv försöker verkligen rita minsta lilla skugga eller detalj. Jag lägger ned hur många timmar som helst på mina teckningar, det gäller att ha tålamod! :)

Din favoritskådespelare? (en manlig, en kvinnlig) :D
neeeeej, du kan inte tvinga mig att bara välja ut två :( 
Jag tycker om Marion Cottilard, Natalie Portman, Jennifer Connelly, Hilary Swank, Ellen Burstyn, Meryl Streep, Carey Mulligan, Kirsten Dunst, Helena Bonham Carter.....med mera, med mera.. när det kommer till manliga skådisar finns såå många bra.. Gary Oldman, Johnny Depp, Christian Bale, Heath Ledger (r.i.p), Russel Crowe, Tom Hardy, Colin Firth, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Kevin Spacey, Daniel Day-lewis, Jack Nicholson, Michael Caine...... kan hålla på i all evighet.. finns så många bra...Nu siktade jag in mig på nulevande  skådisar, finns så många gamla skådespelare som är var helt fantastiska också.

Om du bara fick äta en maträtt resten av ditt liv, vilken skulle det vara?
Vad svårt. Nu kanske inte detta är någon "maträtt" men jag måste säga te och nån god smörgås.

Vad är ditt drömjobb?
Kirurg!

Skulle du kunna tänka dig att jobba som konstnär eller liknande eller vill du liksom ha måleriet som en hobby? (vet ju att du gör porträtt ibland och så men jag menar liksom att satsa på det seriöst)
Jag vill ha det som en hobby. Vet inte om jag skulle vilja jobba som konstnär, kanske som tatuerare.

Hur lång är du? :D
Jag är 175 centimeter lång :)

Drömhårfärg? Om du får välja vilken som helst, typ regnbågsfärgad, guld osv!
Om jag själv fick välja hår skulle jag ha långt, tjockt mörktbrunt hår.

Att aldrig mer borsta tänderna eller aldrig mer tvätta håret? (du får inte använda typ tuggummi/torrschampo)
Hahahaha åh, jag kan verkligen inte svara på denna fråga! förlåt haha

Haha alla bra frågor har redan ställts, Men det har glömts bort en! Den mest grundläggande och viktigaste.. 
Linda. Varför ritar du som en gud? :o
Vad söt du är! Tacktacktack snälla du, jag vet inte vad jag ska skriva..

En sak jag har tänkt på många gånger när jag ser dina bilder du ritat själv... Varför ritar du aldrig glada människor eller figurer? Förövrigt är jag hur impad som helst
Jag kan inte. Det går helt enkelt inte. Jag vet inte varför alla mina målningar är så mörka, kanske är jag lite ledsen inombords. De känslor jag vill att mina målningar ska ge förmedlas kanske bäst när mina målningar är lite skrämmande och sorgsna. Min fantasi är mörk och dyster, det bara är så, jag kan inte riktigt kontrollera den.

answers part 2

posted in: questions and answers .2011-09-03 / 18:41:29 . 9 comments
Här kommer andra delen med svaren från frågestunden!

Bestämmer du exakt hur din målning/teckning ska se ut innan du målar/ritar den, eller ritar du det som först kommer upp i ditt huvud?
När det gäller min "egen konst" så har jag alltid en bild av hur jag vill att målningen ska se ut inuti huvudet och jag skissar ned själva grunden på pappret. Men det blir aldrig precis som jag tänkt mig då jag under tiden jag målar får nya idéer och ändrar en massa saker. Men själva inspirationen/idén till en teckning ploppar bara upp i huvudet.

Vad är du mer bra på, eller tycker är kul, förutom att rita/måla?
Jag älskar att spela piano! Men jag har aldrig tagit lektioner och kan inte läsa noter, jag spelar på gehör och ur minnet. Men jag ska nog ta och lära mig noter snart, så svårt kan det väl inte vara? haha :)

Vad/Vem blir du mest inspirerad av?
Filmer och musik!

Vad hatar du mest av allt på hela jorden?
Att alla människor inte har det bra i världen.

va lyssna du på fö musik(band, stil osv.)?
(Jag svarade på denna fråga i första delen)  :) här är min spotifylista

va lyssnar du på just för musik fö att göra dig inspirerad till att rita eller måla?
Filmmusik! Bland annat musik av genierna Danny Elfman, Hans Zimmer, Yann Tiersen och Clint Mansell.

har du något tips på inspirerande bloggar?
http://www.fashiontoast.com/
http://igorandandre.blogspot.com/
http://www.knighttcat.com/
http://rodeo.net/niotillfem/
http://oraclefox.blogspot.com/
http://kandeedrawings.blogg.se/

- några utav mina favoriter.

jag vet inte om jag sagt detta tidigare men om inte, förlåt.
JAG ÄLSKAR DIN KLÄDSTIL!! dreggel
Snälla lägg upp fler dagens outfit eller nåt, och du har gjort något på din kategori "clothes" för man kan inte längre bläddra sidor bakåt som man kan på "drawings"...
Puss<3

Haha åh vad snäll du är! tacktack! 
-Okej jag lovar att jag ska börja göra det igen, men om ett tag, (för nu är inte självförtroendet på topp som jag nämnde tidigare)
-Oj, det har jag inte märkt. Jag ska försöka fixa det så fort jag får tid! Kram!

Vilka är dina bästa filmer?
Åååh, jag tycker om så mycket. Jag kan börja skriva lite mer inlägg om just filmer istället för att rabbla upp en massa här! 

Var köper du majoriteten av dina kläder?
Monki, bikbok h&m och lindex. Ibland hittar jag något fint på second hand också.

Vilka TV-serier tittar du på?
Dexter, True Blood, Greys Anatomy, Scrubs, Family guy, Vampire diaries, Prison Break, O.C, Gossip girl.. kan ha missat någon (+ alla går inte längre). Men Dexter är helt klart favoriten!

VISST ÄR JOHNNY DEPP TYP JÄTTEAWESOME?!
JAAAA!!! :) 

HEJ! jag undrar vad du vill/tänker göra med all denna kreativitet i framtiden? vill du bli konstnär på heltid eller hur tänker du ge utlopp för allt?
Jag vill bli läkare så jag tror inte att jag kommer att jobba med konst i framtiden. Men att få vara kreativ och skapa nya teckningar och målningar är en stor del utav mig och jag kommer alltid ha det som ett intresse vid sidan om.

Vilken person inspirerar dig mest?
Tim Burton

vad skulle det kosta om man beställde en bild av dig?

Det beror på storlek och motiv. Men nu har jag som jag nämnt förut en liten "paus" från beställningar. :)

kan du inte göra eller förklara en tutorial om hur man gör jeans tyg/denim. Har fasnat/ vet inte direkt hur man gör, om du gör det så är du bäst!
Jag har ritat jeans en enda gång i mitt liv och det var för flera, flera år sedan. Jag har ingen aning om hur man ritar det. Men försök att se hur jeansen är uppbyggda, strukturen i tyget och alla små detaljer, och försök sedan rita av det. Jag kommer nog inte göra en jeans-tutorial, i alla fall inte inom en snar framtid. Något jag däremot kommer att göra är nya tutorials. Jag vill ersätta alla mina gamla tutorials med nya och dessutom göra helt nya tutorials med nya motiv. 

Hur lärde du dig att rita?
Jag har alltid haft "lätt" för att rita. Mina föräldrar har också det, men ingen i min släkt håller på med konst. Jag antar att jag har ärvt lite utav det ifrån mina föräldrar, men jag har också övat huur mycket som helst. Jag har utvecklats genom åren för varje teckning jag ritat och jag utvecklas fortfarande.

hur ser din drömkille ut? hahahah skoja vet ju redan men ändå kul :)))):)
haha saba! Mörka ögon och mörkt lite halvlångt hår är nog bland det finaste som finns. Men jag har absolut inga som helst invändningar om min framtida man ser ut såhär, såhär, såhärsåhär eller som heath ledger, joseph gordon-levitt, james franco, francisco lachowski eller någon annan snygging. hahaha.

jag har för mig att du plattade ditt hår förut, gör du det fortfarande? hur ser det ut om du inte fixar det?
Ja det gör jag. Jag plattar det/lockar det med plattång nästan varje dag. Om jag inte gör det blir det jätte fluffigt/krulligt och står ut åt alla håll och kanter. Kan visa en bild på mitt krull när jag hade lite kortare hår någon gång haha.

Har du några förebilder inom teckning/konst?
Är ett stort fan av Tim Burtons filmer och även hans konst. Men annars, nej.

Skulle du kunna filma en video eller spela in när du spelar piano? Skulle vara jätteroligt att höra dig spela något. :) Men självklart bara om du själv vill!
Visst kan jag göra det någon gång!







hair

posted in: inspiration .2011-09-03 / 17:36:10 . 1 comments
Jag kom hem ifrån jobbet för en timme sedan ungefär och har spenderat de senaste tjugo minuterna i duschen och skrubbat bort all fisklukt haha.
Nu ska jag fixa till mig och åka hem till min bästa vän. Våran kväll kommer bestå av film, underbart! 



source: tumblr

hur fint är inte detta?

answers part 1

posted in: questions and answers .2011-09-01 / 21:44:29 . 2 comments
Här kommer första delen med svaren från frågestunden! En del av er ställde likadana frågor, så i de fallen har jag bara svarat på en utav dem.


Hur länge har du bloggat?
Den här bloggen har jag haft i lite över två år, fast innan jag startade denna så hade jag en annan blogg. Men jag bestämde mig för att ta bort den och skapa en ny.

Vad har du för mobil?
Jag har en HTC desire hd, jag är helt förälskad i den!

Vad gör du på fritiden?
När jag inte är i skolan träffar jag mina fina vänner, lyssnar på musik, ritar&målar, läser böcker, spelar piano och tittar på hur mycket film som helst.

Vilken bok är den bästa du sett?
Bästa bok jag sett? Du syftar på bok och inte film? Mina favoritböcker är utan tvekan Harry Potter böckerna, inget kommer någonsin att slå dem! Fast jag har en del andra böcker jag tycker mycket om också :)

vilken slags musik lyssnar du på?
Sån här musik.

Vilket är ditt favorit band/artist?
Jag lyssnar på mycket, men favoriterna just nu är Bon Iver, Band of Horses och Beirut.

Vilket är ditt favoritland och vad söker du hos en partner?
-Hm, svårt att säga. Av de länder jag har varit i så säger jag grekland. Allt är så fint och maten är så god!
-Att bli älskad för just den jag är, det är bland det viktigaste.

vilket är ditt favorit- samt hat-ämne i skolan?
Favoritämne har jag inget för tillfället, men jag har just börjat läsa kriminalteknik och det är roligt! Det ämnet jag hatar mest är utan tvekan fysik. Ååh vad jag avskyr det!

vill du gifta dig när du blir stor? :)
Kanske. Om jag gör det ska det inte vara något stort och jag vill inte gifta mig i en kyrka. Men mitt i natten på en strand, med några ljus och familjen som de enda gästerna vore fint.

Ritkompisar?
Jag och min vän martina ritade mycket tillsammans när vi var mindre, men nu sker det inte så ofta tyvärr, (men det blir nog ändring på det!). Min vän amanda och jag ritade även några gånger när vi var mindre, men nu var det lääängesen!

Har bloggen "öppnat många dörrar" för dig?
Nja, det vill jag inte direkt påstå. Det har hänt nån gång att jag fått ett erbjudande, men jag har inte kunnat tackat ja/varit intresserad de flesta. Men det bästa med bloggen är definitivt all fin respons jag får av er läsare, ni är bäst!

Favorit godis?
Jag tycker om allt godis haha, med undantag för marsipan. Godast är allt som är jättesurt och jättesalt.

Hej Linda :)hur gör du för att få de mörkaste delarna i teckningarna helt svarta? jag använder B9 till mina mörka delar men jag tycker inte att de blir tillräckligt mörka:S sen undrar jag även vad du använder för scanner? för min gör bara mina bilder så ljusa på datorn och ser inte alls ut som de gör på riktigt..
Jag krigar med 9B penna, mot ett riktigt hårt underlag. Men för att det ska bli så svart som möjligt så använder jag mig utav Cretacolor Monolith Graphit pencil, 9B. Finns att köpa på zinkvit.se. Min scanner är inget att rekomendera, den var inte bra alls (den var i alla fall utav märket Canon). Nu är det trasig så jag ska köpa en ny inom kort.
Om bilderna blir jätteljusa kan du alltid prova att dra ner ljusstyrkan på bilden en aning. Mina inscannade teckningar blev också alltid alldeles för ljusa, så jag brukade hålla upp orginalet bredvid den inscannade versionen på datorn och ändra ljus (ibland också lite kontrast) för att den inscannade versionen skulle vara så lik orginalet som möjligt. Men de senaste teckningarna jag gjort har jag inte scannat in, jag tog kort på dem istället för att slippa allt krångel med scannern.

kommer du någonsin börja sälja din konst? väntar ivrigt på att få bli ägare till en av dina tavlor =) kramar
Jag vet att jag har nämnt det några gånger, men just nu vet jag inte. Kanske trycker jag upp några kopior och säljer.. Det finns till och med en chans att jag någon gång kommer att sälja ett orginal jag inte är särskilt fäst vid. Det har jag i alla fall funderat över. Kram!

Kan du inte lägga in fler bilder på dig? Samt outfits? Tycker att du hade så snygg klädsmak!
Åh, tack ska du ha!
Mitt självförtroende är absolut inte på topp nu, vilket gör att jag inte känner mig sådär jättebekväm att lägga ut allt för många bilder på mig själv. Men jag försöker ändra min inställning till mig själv. Jag har ju lagt ut outfits och liknande förut så jag tror faktiskt att jag ska börja göra det igen, men om ett litet tag. Du får hålla utkik :)

är du religiös?
Nej det är jag inte.

är du ett fantasyfreak typ ? :P
Freak vet jag inte om jag är, men jag tycker om fantasy väldigt mycket!

favorit film?
Det finns så himla många filmer jag älskar och kan se om och om igen, jag skulle kunna skriva en mil lång lista känns det som. Men favoriten är Edward Scissorhands, jag blev kär i den när jag var elva år och jag är det fortfarande. Även om det finns filmer jag tycker är bättre (bättre på ett annat sätt liksom) så är den filmen väldigt speciell för mig.

önskar du någon gång att du fick leva i ett fantasiland ?
Haha jag har aldrig tänkt den tanken. I sånna fall vill jag leva i mitt fantasiland, fast jag tror att det landet skulle vara lite läskigt, mörkt och ganska dystert om man tittar på hur mina målningar ser ut haha.

Vad har du tänkt göra efter gymnasiet?
Söka in till läkarlinjen. Men kommer jag inte in direkt vill jag jobba lite, kanske utomlands, och plugga upp lite betyg om det behövs. Jag skulle också kunna tänka mig att gå lärling hos en tatuerare, men vi får se. Hur som helst så tänker jag aldrig ge upp min läkardröm, jag kommer fortsätta att kämpa och söka in till läkarlinjen tills den dag jag kommer in.

Hur brukar du sminka dig?
Concealer där det behövs, ibland lite foundation också. Sen brukar jag använda en vit eyeliner innanför nedre fransraden för att öppna öpp ögonen lite. Sedan sveper jag på ett lager mascara. 
Till fest använder jag också ögonskugga (sotade ögon är fint), rouge och ibland läppstift i någon fin färg.

Jobbar du?
Jag jobbar vissa lördagar i en fiskvagn där jag säljer fisk. Dock är vagnen stängd under sommaren, men jag hoppas att jag får jobba lite nu i höst.

Du verkar ofta ha mycket att göra, hur gör du då för att hinna med allt?
När det är mycket i skolan har jag mycket att göra. Det viktiga för mig då är att planera allt. Jag brukar skriva små listor med de saker som måste göras och bocka av punkterna på dem allt eftersom. Men jag måste få ta en paus från allt ibland och bara göra ingenting, även fast jag är hur stressad som helst. Utan dessa pauser skulle jag inte orka med något.

Får du dåliga kommentarer, och hur tar du inte åt dig?
För det mesta får jag bara otroligt fina kommentarer, men då och då kan det hända att det dyker det upp en elak kommentar. Jag är en person som ibland har svårt att ta emot komplimanger, men har väldigt lätt att ta åt sig av elaka ord. Vilket inte är bra alls. Jag är väldigt självkritisk och trycker ofta ner mig själv tyvärr. Jag försöker ignorera elaka kommentarer och ibland går det, ibland inte. 

Har du bra självförtroende?
Inte alls. Jag hade det förut, jag vet inte vart någonstans det tog vägen.

Vad vill du jobba med i framtiden?
Kirurg! Tänker inte bli något annat, punkt slut. haha!


Svarar på fler frågor i morgon. kram på er! :)







linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]