Allthethings

posted in: everything .2009-11-30 / 23:24:20 . 2 comments

jag har målat i flera timmar nu, och ändå ör jag inte klar! jag fattar verkligen inte hur det kan ta så lång tid.
nu ska  jag plocka ihop alla dessa saker, sen krypa ned i sängen med en kopp te och kolla lite på tv.

dearsanta

posted in: everything .2009-11-30 / 17:00:10 . 2 comments
Kom nyss hem efter en vända på stan och ett svårt kemiprov. Gick runt och letade efter en klänning till nyår och lite ringar, desvärre lyckas alla modebloggare bidra till att alla snygga ringar tar slut på nolltid. En klänning som passar mig hittade jag inte heller, jag vill ha en klänning i någon stark färg, helst en blå eller en grön.

Funderar på om jag ska skriva en önskelista till julafton, haha blir man någonsin för gammal för det? Min är inte lång, det är skitsvårt att komma på saker jag  vill ha,
- Systemkamera
- Pennor, papper
- ringar
- klänning?

Där tar listan slut. Jag behöver verkligen nya pennor, jag lyckas tappa bort dem hela tiden! Hur vet jag inte. Jag lovar, skulle jag storstäda mitt rum så skulle jag säkert hitta en 20 stycken. Nu ska jag äta korv och makaroner, sedan ska jag sätta mig ned med min teckning. Förhoppningsvis blir den klar ikväll och dyker upp här på bloggen

talk to you later

throwthesundayaway

posted in: Work in progress .2009-11-29 / 15:54:58 . 6 comments
Jag hatar söndagar, jag är alltid trött, grinig och sliten. Ingen bra kombo! Ska snart käka lite lasagne innan jag drar i väg till gymmet med vevve. Förutom att jag har sovit till klockan ett idag så har jag även hunnit ritat lite fast jag egentligen borde plugga. Nu måste jag verkligen prioritera, efter gymmet så måste jag ta itu med kemin! punkt slut.

I morgon är den nog klar. Ignorera alla blyertfläckar & slarviga hårslingor.

lasagnen väntar!
 

saturdaynight

posted in: everything .2009-11-28 / 19:40:10 . 0 comments
Jag trodde jag hade ställt klockan i morse, så när jag vaknade kände jag mig duktig att jag gick upp ganska tidigt eftersom jag hade massvis med saker att göra. Sen kollade jag på klockan, halv 2. Duktigt! Sov bort halva dagen, men så går det när man börjar kolla på film klockan 3 på morgonen.
Nu ska jag läsa några sidor kemi innan vevve kommer hit. Vi kommer antagligen att kolla på film och käka en massa godis. & i morgon ska vi till gymmet, första gången någonsin för mig, jag tränar aldrig haha. Eller räknas det att jag cyklar till skolan? (förutom nu när det är så kallt ute)

Kemin var det!

Bild från i somras, vevve and me with my beloved glasses.
Jag tycker att det kan bli julafton nu, sedan nyårsafton.. sen kan vi snabbspola tills det blir sommar igen!



unmomento

posted in: my art .2009-11-28 / 00:58:17 . 15 comments

Jag mår mycket bättre nu! Har som sagt bara tagit det lungt idag, kollat på en massa filmer, käkat godis och druckit te. Kollade på idol också, synd att Mariette åkte ut, tyckte om henne & hon var så otroligt vacker! Men jag hejar på erik, He is so awesome.
I reklampauserna så satt jag och målade lite med vattenfärger:


I know, det är inget speciellt, lade inte ned mycket tid på denna teckning heller haha, men det är kul & rita annat än porträtt & sånt hela tiden.
Jag älskar att måla realistiskt, att få rita av människor! Men när jag sätter mig med ett papper utan någon bild att rita av, utan istället låter min egen fantasi få bestämma vad jag ska måla, så brukar det bli något annorlunda motiv. Men det är grymt kul iaf! Man kan inte hålla sig till samma sak när det gäller konst, för då tröttnat man till slut.

Klockan är nu ett, tänkte krypa ned under en filt med en kopp te och ännu en film!

Svinefluenothanks!

posted in: everything .2009-11-27 / 10:46:34 . 6 comments
Vaccinerade mig mot svininfluensan igår.. Jag tänkte "låtsas" att jag var sjuk i morse, så jag kunde stanna hemma idag. Men jag behövde inte låtsas, jag reagerade på vaccinet och fick feber, frossa och huvudvärk. De var ju biverkningar som man kunde få när man vaccinerat sig, men jag trodde inte att skulle få några biverkningar alls. Så, idag blir jag hemma hela dagen! Just nu ligger jag i sängen med laptopen på magen & orkar inte resa mig upp. Jag kommer antagligen spendera dagen i soffan, men en kopp te, blåbärssoppa och en mängd olika filmer. Om huvudet inte känns som om de ska explodera så kanske jag ritar vidare på teckningen jag håller på med.

talk to you later

Ineverimagined

posted in: linda .2009-11-26 / 21:48:09 . 11 comments

JAG VANN Kan Dee's teckningstävling!! Jag fick en chock när min kompis amanda ringde & skrek i andra änden av luren! Jag är så sjuuuukt glad!

Jag vill bara säga: TUUUUUSEN TACK till alla ni som röstade på min teckning, ni ska bara veta hur mycket det betyder för mig! Jag skulle vilja ge er en stor kram allihoppa!


tack igen, you are amazing

sneakpeaknumber2

posted in: Work in progress .2009-11-25 / 22:26:46 . 18 comments

Okey, här kommer en bättre (scannad) bild av teckningen.. & ja, jag ritar en tjej iförd maskeradmask. Tänk er skitstort hår, massa skuggor, en detaljerad mask, massor med fjädrar & voila! Slutresultatet kommer bli något sådant.. Funderar på att göra masken i mörkblå/lila, tror de skulle passa. Ska försöka rita lite på den varenda dag nu.. Men jag har ett prov att plugga till över helgen, s u c k. Jag hade prov i dag, det borde fan räcka. Nej jag skoja bara, jag har 2 prov att plugga till, Seriöst nv tar livet av en, almost.
Jag längtar så till lovet, jag längtar efter snön, så någonting kan lysa upp de gråa dagarna. Idag slog det mig att det igår var precis en månad kvar till julafton, det känns helskumt. Idag när mamma kom hem så satt jag inne på mitt rum och spelade piano. Jag hörde henne skrika : LINDA jag har köpt julklappar dra ned persiennerna! (ytterdörren är nämligen precis bredvid mitt fönster) haha, man märker att det var ett tag sen hon handlade julklappar.


låångt ifrån klar.


singinglalalala

posted in: everything .2009-11-25 / 20:14:31 . 2 comments

Jag är världens harry potter geek, jag har typ läst alla böckerna 7382791 gånger, tröttnar aldrig på dem! Nu har jag också blivit beroende av fjärde harry potter dataspelet, lite väl kanske? Haha jag sitter och spelar och skriker här inne på mitt rum, monster hoppar ju fram från alla håll och kanter! Men jag har en tendens att bli beroende av dataspel, sims ska vi inte ens tala om. Jag kunde spendera timmar med att endast bygga och möblera hus.

Jag har ritat lite mer på teckningen som jag började på igår, men jag har mycket kvar att göra innan den är klar! Det är så oerhört mycket detaljer och skuggor så det kommet nog ta ett tag. Kanske slänger upp nån bild senare. Nu ska jag läsa lite ur flickan som lekte med elden innan greys anatomy börjar klockan nio.

tobecontinued

posted in: everything .2009-11-24 / 19:08:48 . 7 comments
Började rita lite på en ny teckning idag, hann inte längre än såhär.. Eftersom jag har världens jobbigaste biologiprov i morgon så lär jag plugga till det resten av kvällen.. Men jag slutar efter provet i morgon så då ska jag hem och rita vidare på den..
Någon som har en aning om vad de ska bli?


tagen med webbkamera, det ser inte ut & vara något speciellt än, men jag tror slutresultatet kommer bli häftigt!

newdesign

posted in: everything .2009-11-23 / 18:28:19 . 7 comments
Kände att det var dags att skaffa en ny header, den jag hade innan har jag haft ända sedan i somras. Jag tycker även att den nya visar mer av min konst, + att min gamla header var också lite för somrig i höstmörkret, so here's the new one. Vad tycks? Det tog år att fixa ihop den på paint och picasa & den är absolut inte perfekt haha, men den duger än så länge!

fotot jag använde i min gamla header, är det bara jag som saknar sommaren?





mondaymorning

posted in: everything .2009-11-23 / 09:21:36 . 6 comments

Nu är det inte många veckor kvar till jullovet! Det är första gången på ungefär 3 år som jag firar jul hemma, det känns lite wierd men samtidigt ska det bli skönt att va hemma för en gångs skull, det ska bli mysigt att få julklappar, äta julskinka och bygga snögubbar i trädgården.
Nu sitter jag här med en skål fil&flingor, jag börjar tjugo i tolv, riktigt skönt att få sovmorgon på måndagar! Men jag har massor att göra när jag kommer hem, biologiprovet är på onsdag och jag läste knappt igenom sidorna igår, alltid ska jag bli distraherad av datorn, tv:n, mobilen eller något.. Men idag ska jag kriga! Jag får varva biologiplugg med att rita så går det nog bra. Och som tur är så har min fläskläpp efter piercingen äntligen lagt sig (nästan i alla fall) så nu ser det inte längre ut som om jag har varit i slagsmål.

Jag måste också tacka för alla fina komentarer jag fått, ni ska bara veta hur glad jag blir!! Jag hoppas att några av er kikar in här igen :)

_________________________________

angående temat som var "världen idag" , temat är väldigt brett och man kunde i princip rita vad som helst, men jag valde att rita ett porträtt av en grymt vacker tjej ( kvinna?, whatever haha) eftersom vår värld idag är så oerhört påverkad av olika skönhetsideal. Man ska va snygg, smal, trendig osv osv.. Men egentligen så är man perfekt precis som man är :) Där har ni iaf min förklaring till hur jag valde att tolka temat

Voteforme!!

posted in: everything .2009-11-22 / 14:40:05 . 11 comments

ALLA SUPERSÖTA MÄNNISKOR: Rösta på min teckning på Kandeedrawings.blogg.se !! Bidrag Nr 7 (varför ska alltid den siffran förfölja mig???)
Skulle bli sjukt glad om min teckning vann!

Puss på er alla!

frecklesisfieeeerce

posted in: my art .2009-11-21 / 20:52:14 . 58 comments


Jag vet inte hur många timmar jag spenderat med att rita, skugga och sudda på denna teckning. Den tog verkligen evigheter att göra, men det var så värt det. Jag måste faktisk erkänna att jag är sjukt nöjd med denna teckning, fast jag vet att jag kunnat spendera mer tid på vissa detaljer (jag är perfektionisternas perfektionist)..
Och som alltid så gör scannern allting så jäkla ljust, så jag var tvungen att dra ned på ljusstyrkan för att få med de flesta av skuggorna, så den är typ lite grå..

 Here it is!



Måste bara tillägga att fräknar är så grymt snyggt! Jag önskar verkligen att jag hade massvis med fräknar, som hon jag ritat av (hon har till och med mer fräknar på bilden irl). Jag skulle inte tacka nej till hennes utséende heller! So freakin' gorgeous! Så till alla er därute som hatar sina fräknar: var glad att ni har dom, jag är avundsjuk på er allihopppppa!


_________________________________________________________

update: Skickade in bilden till Kan Dee's teckningstävling (hon är grym på att rita), bara för att liksom :P Kan ju va kul, sist jag var med i en teckningstävling så var jag 6 år gammal. Det var på barnens dag och man skulle rita en clown. Jag vann hela skiten och fick en gratis klippning haha.

ripofmyclothes

posted in: everything .2009-11-20 / 22:53:58 . 0 comments

Piercade mig idag!, de blev asnice. Bild kommer sen när jag får tillgång till kamera (jag hatar att vara kameralös, fint ord va?) Trodde att det skulle göra mer ont än vad det gjorde, men mina tårkanaler körde sitt eget race. Nej jag började inte grina, men lite fuktiga blev dom allt. Jag är överlycklig just nu, inte bara pga piercingen utan också för att:
x De var så jävla trevliga på magic lines, fler sådana människor till sverige tack!
x Jag har fått en stamkund, en tjej ska nu beställa sin tredje teckning, känns askul!
x Det är helg, behöver jag säga något mer?
x Jag har en stor godispåse bredvid mig
x Min senaste teckning är snart klar, och jag är riktigt nöjd med den hitills.

Talk to you latero

oldmemories

posted in: everything .2009-11-18 / 22:40:54 . 3 comments
Haha jag såg att amanda hade laddat upp en massa gamla videos på sin blogg, måste slänga upp nåra av dom här också haha. Seriöst, jag grinade av skratt när jag såg dom..



Den första videon slår ju allt! HAHAHA.. kolla in amandas blogg för att se dom andra filmerna

Wednesdayitis

posted in: everything .2009-11-18 / 15:00:42 . 0 comments

Slutade klockan ett idag, sen när jag kom ned till busshållsplatsen så stod tolvan där, redo att åka. Jag fick springa för att hinna med den. Snacka om flyt, jag brukar alltid få stå och vänta i nio minuter eller så, med skolväskan fylld med böcker på axeln och armarna i kors. Jag hade matteprov i morse, det gick ganska bra faktiskt = ännu ett prov avklarat. Men jag har inte tid att slappa för det. Jag har ett x antal prov att plugga till och ett x antal arbeten att göra färdigt. Ibland så undrar jag verkligen varför jag valde nv, vem fan orkar plugga vidare efter gymnasiet när man har slitit sig igenom 3 år på nv? Just därför har jag planerat att resa utomlands efter gymnasiet, backpacka, se världen.. vara borta i något år. Därefter kan jag komma hem och börja plugga vidare, om jag vill plugga vidare.. och om jag kommer hem igen. Kanske fastnar man i paradiset och stannar där för gott. Det vore inte helt fel. Vem vill bo i Sverige hela livet? Skaffa man, barn, volvo, villa, storhandla på ica maxi och inreda hela huset med möbler från ikea? -Inte jag i alla fall.

Nu ska jag sätta mig ned & rita lite, innan jag ska ta itu med dagens pluuuggg.. Eller så ska jag läsa vidare i flickan som lekte med elden. Första boken, män som hatar kvinnor, var bra. Men flickan som lekte med elden är bättre, kan knappt slita mig ifrån den på mornarna.. Längtar efter att få se filmen, ska se (läs: ladda hem) den så fort jag läst klart boken. thepiratebay i mitt hjärta<3

mauritattttttoooodesign

posted in: Work in progress .2009-11-16 / 22:12:25 . 1 comments
Somsagt så ritade jag klart tatueringen till marco igår, So here's the result:


Ignorera den dåliga kvalitén (har inte invigt scannern än) och det svarta längst upp (det är mitt köksbord). När jag ritade cirkeln i mitten så blev jag inspirerad av en annan tatueringdesign, resten är completely my design. Ni kan ignorera snea linjer och streck också haha, tatuerarn fixar till dom sen.. Det tog verkligen sjuukt lång tid att rita den här, då jag var tvungen att mäta & grejer.. Den innehåller även grymt mycket detaljer, som är vanligt i just den här typen av tatueringar.  Jag tror den kommer sitta assnyggt på marcos arm.

beneaththesurface

posted in: linda .2009-11-15 / 16:42:41 . 3 comments



ph 1&2 - tagna igår. Fråga mig inte varför min käft är öppen på ph 2, antagligen hackade jag tänder. ph 3 - taget av mig vid bjurhovdaskogen med världens sämsta digitalkamera (som numera är stendöd, r.i.p)

Jag fällde nästan glädjetårar när jag öppnade ett konstigt skåp i mitt hus och hittade en scanner! Den är lite gammal och gaggig, men den funkar! Hallelujah


didIhearyourvoiceagain

posted in: everything .2009-11-15 / 12:48:07 . 1 comments
Helgen har spenderats med bästa amanda. Nu har hon åkt hem till sitt röda hus & sina hundar så jag sitter här, alldeles ensam, i mitt rum med datorn i knät. Jag brukar alltid ha svårt att hålla ögonen öppna på söndagar, men idag känner jag mig ganska pigg. Det kan behövas då jag ska rita klart tatueringen & har nåra läxor att göra. Usch jag tror jag avlider av tråkighet. Men jag har i alla fall någonting att se fram emot; Jag ska pierca mig i helgen som kommer! Finally blir det av! Det kommer bli så sjukt awesome. (Jag vet att ni älskar min svengelska)

Sailorsfightinginthedancehall

posted in: everything .2009-11-12 / 21:25:31 . 3 comments
tre filmer som jag har längtat efter att få se hur länge som helst, & jag lär få vänta lite till.. s u c k





pleaselittledarling

posted in: everything .2009-11-08 / 18:49:32 . 0 comments


Idag har det varit födelsedagsfirande härhemma! Johan fyller 15 i morgon, grattis lillebror, men vi firade honom idag istället. Av mig fick han en svart cardigan och en apsnygg tshirt som jag kommer låna titt som tätt haha. Senare så plockade jag fram en massa gamla fotografier, jag ville hitta ett fint kort på min storebror jimmie och hans pappa matte. Istället hittade jag detta kort på mamma (till höger) som ung. lika krulligt hår som mig, peacemärke på tröjan och världens fulaste hårband på skallen. Jo visst var hon hippie alltid. Förutom detta kort så hittade jag bilder från roskildefestivalen som föreställer min mamma, ligga helt full på marken med en cigg i handen. Hon var lite galen.

Bringitbackdowntonight

posted in: everything .2009-11-07 / 17:08:13 . 0 comments
Igår var jag på fest med en massa sköna människor, tack för kvällen!
Nu ska jag välja outfit inför kvällen och cykla iväg till hanin,

ciao

picturesofyouandeverybodyelse

posted in: my art .2009-11-05 / 23:50:53 . 8 comments


 äntligen har jag ritat klart hästarna=pengar snart! (bilden tagen med världens sämsta webbkamera)

Snöflingorna dalar ned från himlen. Jag blir deprimerad. Vill inte ha snö..än. Jag vill inte att det ska bli kallare, jag vill springa runt i mina strumpbyxor och knästrumpor ett tag till. Snön kan komma någon/några veckor innan jul.

godnight.



bringsbackoldmemories

posted in: everything .2009-11-04 / 17:57:08 . 0 comments

Vem av er kommer ihåg Noah's ö? Många barndomsminnen kommer tillbaka när jag hör melodin i introt. Noah's ö var ett av mina favoritprogram som liten!

Whatdididotodeservethis

posted in: Work in progress .2009-11-02 / 22:01:17 . 0 comments

Det känns inte kul att vara tillbaka i skolan. De närmaste veckorna kommer bestå av plugg, tv, dator, rita. Det kommer bli väldigt stressigt med 712984761 prov de närmsta veckorna, fast jag stressar iofs alltid upp mig i onödan fast jag i slutändan vet att allt blir bra, att jag kommer ta mig igenom allt som måste göras. Idag så traskade jag runt på stan ett tag efter skolan med amanda. Köpte en svart halsduk (nu slipper jag låna mammas) och en röd cardigan?kofta?tröja? ah, något i den stilen. Jag kom hem, försökte göra matte men min hjärna ville inte fungera ordentligt. Jag blev dock på bättre humör när mamma lagade mexikansk mat. Resten av kvällen så har jag inte gjort ett skit, satte mig och ritade på marcos tatuering ett tag. It looks awesome. Men det är gaanska klurigt att rita den. Men tatuerarn får fixa till det sen om det är något som inte stämmer. 
NU ska jag läsa lite innan jag kryper ned i sängen. 
Vardagar är så grymt händelserika. Love them (lögn)

 

thisishalloweeneverybodymakeascene

posted in: everything .2009-11-01 / 02:51:10 . 2 comments
Trick or treat!



Under halloween så sörjer jag alltid att jag inte bor i usa. Här i sverige är halloweenfirandet inte särskilt stort, affärerna pyntar i skyltfönstrerna med pumpor och spindelnät och någon enstaka unge knackar på dörren utklädd till häxa & säger "bus eller godis"
Men om man bodde i usa så hade det varit annorlunda, stora halloweenfester, utklädda ungar överallt och tusentals pumpor med elaka ansikten var man än tittar. Det vore någonting det!

Jag kollade nyss klart på Scream-awards. Galans höjdpunkt var att alice in wonderland fick pris (för den mest efterlänktade filmen) Johnny Depp tackade och tog emot priset, he's the best.
Den svenska filmen let the right one in var nominerad flera gånger (men vann tyvvär inte) och dessutom var det kul att Alexander Skarsgård fick pris för bästa skurk för sin insats i serien true blood. Jag får nästan lust att börja följa den serien. Galan bjöd även på några nya scener från shutter island!!! Jag längtar så mycket efter den filmen, boken är så jävla grym!
 Pinsammaste var att twilight fick en massa priser, come on, filmen är en smörig tonårsfilm som är uselt gjord. Det enda positiva är att Edward är typ det finaste namnet ever.

linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

[email protected]