iwanttodrawthewholefworld

posted in: my art .2009-08-29 / 17:07:37 . 12 comments
Oh gosh, här har det varit tomt ett tag! Men jag har haft fullt upp.. typ. Sitter här nu insvept i en handduk och väntar på lite thai-food. Yummie. Får se vad som händer ikväll men en sak är säker: jag kommer inte sitta kvar här hemma.

teckning ritad i februari 09, angelina är så vacker, kommer definitivt rita av henne igen :)


smokingisnotallowedinhere

posted in: my art .2009-08-19 / 03:16:23 . 34 comments
alla så kallade modebloggare tjatar jämt och ständigt om Mary-kate olsen och hennes kläder.  Men de flesta glömmer att det inte bara är hennes klädstil som är grym, hon är väldigt vacker också! Jag är inte ett fan av henne precis, men den här bilden från italian vogue var jag bara tvungen att rita av,.. jag har haft den på datan i evigheter, men det var för några dagar sen som jag började rita på den..


återigen är scannern sämst och tar bort alla skuggningar tyyp.. + att jag ritade på ett papper som hade någon konstig storlek så teckningsjäveln fick inte plats helt i scannern. Jag fick då scanna in den i 2 delar och klistra ihop den på paint.. someone who ser sträcket i mitten? - IGNORE IT!

Thereasonfornotbeingaround

posted in: my art .2009-08-09 / 23:38:43 . 11 comments
Jag dör lite inombords när jag tänker på hur många timmar jag setat framför detta papper med pennan i handen. Jag har tillbringat de senaste soliga dagarna inomhus och ritat på denna teckning - en anledning till att det bara dykt upp meningslösa, korta inlägg här på bloggen under de senaste dagarna.. Men nu är jag äntligen klar! Och för en gångs skull så kunde jag SCANNA in min teckning, jag lånade nämligen katys. Jag var tvungen att installera hela skiten först men jaja, jag hade ändå inget bättre för mig..

Here it is: På fotot jag ritade av fanns inga blad i bakgrunden, tjejen hade inte några smycken heller.. Jag lade till det ur egen fantasi då jag tyckte de skulle bli snyggare :)

foreveryoungiwannabeforeveryoung

posted in: Work in progress .2009-08-07 / 00:34:48 . 2 comments
sakta men säkert växer teckningen fram, detaljarbetet på denna är pillrit (stavning?) och tar så lång tid, det känns som om jag aldrig kommer bli klar!
jag hittade en scanner hemma hos mig idag, antingen är det min morbrors eller katys.Jag blev verkligen superlycklig! Jag kommer antagligen låna den någon dag för att scanna in en massa teckningar (för tillfället så tar jag kort med webkameran)


godnight

killthespidernooooooow

posted in: everything .2009-08-06 / 21:17:29 . 0 comments

44 minuter efter midnatt igår så lät det som om något sprang på min vägg, jag tittade mot det håll ljudet kommit ifrån och upptäckte till min stora fasa en av de största spindlar jag sett i hela mitt liv. Det var en husspindel (googla om någon törs) , jag trodde jag skulle dö. Den sprang in bakom min byrå för att efter 5 minuter tycka upp på väggen på andra sidan rummet, en & en halv meter från mig. Jag och spindlar är ingen bra matchning, så givetvis så sprang jag ut ur rummet. Jag dog nästan, men jag hade tur då min bror kom hem och kunde döda den.  Seriously jag kommer få men för livet.

ilovetodrawinthemiddleofthenight

posted in: Work in progress .2009-08-05 / 01:39:52 . 3 comments

Klockan är alltid långt efter midnatt när jag tar fram pennor och papper. Hela familjen sover, det är tyst i huset.. Det är helt enkelt lättare att koncentrera sig då, fokusera på pappret och låta händerna svepa över den vita ytan med pennan.. Den sista meningen var djupa ord, jag borde kanske bli poet?


så långt har jag kommit hitills.. Lägg till längre hår, en hals, tuttar,en bikiniöverdel, 2 armar och några armband så kan ni föreställa er slutresultatet :)

nu ska jag sova, ska rita några hårstrån till bara.

linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com