requiem for a dream

posted in: movies .2011-01-29 / 21:37:19 . 10 comments
En av de bästa filmer jag har sett, men också en av de hemskaste. Det är nästan så att jag får mardrömmar av den, den är så tragisk.


Kan se den om&om igen

how long is forever?

posted in: everything .2011-01-28 / 18:08:30 . 3 comments
Skolan var en pina idag, jag ville bara att alla lektioner skulle flyga förbi så det blev helg! Sista lektionen jag hade var idrott, vi åkte skridskor på rocklunda och jag var som bambi på hal is.. så sämst haha, men förutom att mina fötter värkte så var det ganska kul.
När jag äntligen var befriad från skolan så begav jag mig ned på stan och träffade min fina vän vevve. Jag hade planerat att jag skulle shoppa en massa, men icke. 2 fina ringar och en tröja fick följa med hem. 
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, rita lite och kolla på någon film.


en sneakpeak på tröjan (jag ska förgylla min blogg med lite fler outfits asap).. Fick även ett nytt mobilskal/skydd av mina föräldrar idag, love it!
Ringarna är från bikbok.

Hörs sen, puss

bakom ratten snart?

posted in: everything .2011-01-24 / 21:28:37 . 15 comments
Vilken fullspäckad dag! Jag hann slänga i mig lite mat när jag kom hem från skolan, för att sedan åka iväg på en 3 timmar lång handledarkurs för att få börja övningsköra. Om några veckor sitter jag förmodligen bakom ratten och darrar, haha. Jag fyller 18 om en och en halv månad, så det är dags att ta tag i detta nu så man kanske kan fixa körkortet i sommar. 
I morgon ska jag till frisören igen. Mitt hår är ju som tidigare nämnt missfärgat & fult, så förhoppningsvis kan frisören rätta till det i morgon. Om håret fortfarande är helt förstört efter frisörbesöket så vet jag inte vad jag ska göra, jag får nog stå ut med att ha uppsatt hår i all evighet då. 

bilden är heeelt underbar. inspiration på hög nivå!
(vet ej vart jag har hittat den, jag samlar fina/inspirerande bilder i en mapp på datorn & det är inte lätt att komma ihåg källan till bilderna)

Hoppas ni får en fin kväll!

ed

posted in: everything .2011-01-17 / 22:57:13 . 3 comments

Hur snygg?
gossip girl är bäst, men serien vore ingenting utan denna man.
får lust att rita av den första bilden.. = en tanke som alltid ploppar upp i min skalle när jag hittar lite fina bilder. Dock behöver jag inte ännu ett projekt.. har ju denna och denna att rita/måla klart först! Ajuste, denna också! men den sista kanske förblir unfinished, vet inte om jag har lust att fortsätta på den..
godnatt

17/11

posted in: everything .2011-01-17 / 22:45:05 . 4 comments
Fick en kommentar som löd: vad har hänt med din blogg? du bloggar så himla dålig, vill ha mer uppdateringar, NU!

Jag tar inte åt mig, vill bara säga att det ibland finns viktigare saker än att blogga. Det händer mycket i mitt liv nu, både bra och dåliga saker, mest dåliga. Även fast jag älskar min blogg, så är inte den prioritering nummer ett just nu.
Sedan måste jag passa på att säga tack för alla otroligt fina kommentarer jag har fått under de senaste dagarna, ni är bäst!

saturday

posted in: everything .2011-01-15 / 18:50:23 . 3 comments
Hela dagen har bara flugit iväg känns det som, åkte ned på stan med mamma och marco direkt efter frukosten och jag har varit helt uppslukad av min nya mobil ända sedan jag kom hem. Jag gick in på tele2-butiken fast besluten att köpa en Iphone 4. Men efter mycket om och men så slutade det att jag valde htc desire hd istället. Hitills är jag grymt nöjd över mitt val.
Ikväll ska jag mysa lite med min fina vän vevve, vi ska kolla på resor och planera lite inför sommaren. Hörs sen. Puss

fysik<3

posted in: everything .2011-01-12 / 17:57:26 . 5 comments
Jag lever, har dock en tendens att glömma bort bloggen lite då&då.. haha
Under de kommande dagarna så kommer jag tillbringa min fritid med näsan i fysikboken. Jag har nämligen nationellt prov i fysik A om precis en vecka och det känns som om det kommer gå åt h e l v e t e. Men det gäller att bita ihop och fortsätta plugga. Annars händer det inte så mycket nu.. Jag är redan extremt skoltrött (fast det bara gått tre dagar?!), jag har upptäckt att mitt hår är helt ojämt och missfärgat (måste fixa till det asap, kan ju inte gå runt med uppsatt hår resten av livet) och så har jag blivit helt beroende av mjölk.
Åh vilket roligt inlägg detta blev, jag vet att ni är jätteintresserade av hur mycket mjölk jag dricker. Borde sluta skriva nu, haha.
I helgen ska jag fortsätta rita på mitt porträtt av... Natalie Portman. Nästan alla gissade att det var Natalie, vilket glädjer mig eftersom jag antar att det betyder att det är likt henne. Men det kan också bero på att jag gav lite för lätta ledtrådar.. äh. Jag är i alla fall nöjd med teckningen hittills, vilket är ganska ovanligt eftersom jag nästan alltid är lite missnöjd med mina teckningar..

random pic från förra året. (saknar mina kängor!!)

Drawings - 2010

posted in: everything .2011-01-10 / 18:27:32 . 21 comments
När jag ser tillbaka på 2010, så hade jag perioder då jag knappt rörde mina pennor. Även om det bidrog till att jag inte skapade så mycket nytt, så tror jag ändå att det var bra för mig, för nu känns det som om jag har fått tillbaka lite av min kreativitet som jag saknade under dessa perioder. Jag tror att 2011 kommer bli ett år fullt av nya teckningar och målningar. Dessutom så ser jag fram emot att få fortsätta utveckla min "egen stil" inom konsten, vilket var något jag hittade "en början till" under 2010.
Blyertsteckningar jag ritade under 2010:
(dock gjorde jag några beställningar som jag aldrig scannade in också)


Akvarellmålningar jag målade under 2010: (de fyra första jag har ritat med min egen fantasi, den längst till höger är avmålad från ett fotografi)

Har ni någon favorit? Själv har jag ett par stycken.. Av blyertsteckningarna så måste jag säga att porträttet på min storebrors pappa Matte (r.i.p) är min favorit (porträttet längst till höger, översta raden). Men jag är även väldigt nöjd med "tjejen med rosetten" och Sweeney Todd porträttet.
Min favorit av mina akvarellmålningar är "stitches all over me" (målningen längst till vänster) den känns verkligen "jag" eller hur man nu ska uttrycka det.
hugs

23:22 sunday

posted in: everything .2011-01-09 / 23:22:12 . 0 comments
Den här veckan har inte alls varit bra. I morgon börjar skolan igen, så jag hoppas jag är back on track tills dess. Puss

beautiful photographs

posted in: everything .2011-01-08 / 20:04:25 . 3 comments

inspiration.

darker hair

posted in: linda .2011-01-04 / 15:39:28 . 16 comments
tonade håret idag. Är rätt nöjd med färgen. (kommer bättre bilder) Dock så har all blondering jag sysslade med tidigare gjort så att resultatet inte blev lika fint som det kunde ha blivit. Aja, orkar inte bry mig så mycket.. Får slänga i en till toning när denna börjar gå ut & hoppas på ett bättre resultat :)

2011

posted in: everything .2011-01-01 / 21:13:07 . 2 comments

Pic: Isabelle, Vevve och jag.
Nyårsafton var super, den började som sagt med trerätters-middag (som vi lagade tillsammans) hemma hos Johanna. Det var hur gott som helst och alla var jättefina i våra nyårshattar (som jag och Johanna hade gjort själva haha)
Efter middagen så drog jag och vevve vidare till en fest och vid tolvslaget sköt vi lite raketer och drack champagne. Vi kom hem klockan fyra, hur trötta som helst. Hoppas alla hade en fin nyårsafton!

Idag har jag spenderat all min tid framför tvn/datorn och det tänker jag fortsätta med nu! Ett par avsnitt av gossip girl väntar, vi hörs i morgon!
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com