tråkiga söndagar

posted in: inspiration .2011-09-11 / 12:18:55 . 0 comments
Jag ska alldeles strax byta om och åka iväg till gymmet och träna. Under sommaren gömde sig mina träningskläder längst bak i min garderob och de blev bortglömda ganska fort. Men nu har de åkt fram igen och de kommer användas flitigt. Jag vill komma i form igen, må bra igen.

Tack vare att jag plockade fram mina pennor en liten stund igår kväll så är jag nu full med kreativitet, jag känner att jag måste rita! Jag vill rita hela dagen och det tänker jag göra. Jag ritar, som jag tidigare nämnt, på  två teckningar just nu. Joker-teckningen och ett helt nytt blyertsporträtt i A3-format. En närbild och en riktig utmaning, precis som med natalie portman-porträttet. Jag tänker inte avslöja vem jag ritar av än, men jag kommer nog inte kunna hålla mig länge (som vanligt). 


så vackert. source: tumblr

Igår köpte jag de första möblerna till mitt nya rum! En vit bänk och en liten pall. Nu kan jag äntligen sitta ner när jag spelar piano! (Innan har mitt piano stått på en byrå, jag var alltså tvungen att stå upp när jag ville spela) Nu är jag på jakt efter en gammal byrå som jag kan måla om. Hittar jag ingen får jag helt enkelt ta en tripp till ikea istället. Mitt rum kommer bli så fint när det är klart!

Kommentarer
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via artbylinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com
  • bloglovin