ritar igen.

posted in: my art .2016-12-06 / 10:31:32 . 5 comments
började för ett år sedan rita på ett porträtt, ett porträtt av en flicka jag mötte under en solnedgång i hampi. hon hette sapna och sålde te till alla backpackers som klättrat upp på de varma klipporna för att betrakta himlen. ett fantastiskt möte som jag på något sätt ville fånga i en teckning.
men mitt första år i melbourne var en emotionell berg och dalbana. vad gjorde jag egentligen här? var jag galen som sköt upp drömmen om sydamerika för kärleken? var det kärlek, kärlek på riktigt? stress, oro och att inte veta vart i världen jag hörde hemma och ville vara gjorde att jag tappade många bitar av mig själv. kreativiteten som alltid varit så viktig för mig försvann och jag ritade aldrig klart teckningen.

nu när jag börjar känna mig trygg och hemma här i denna fantastiska stad börjar alla bitar sakta men säkert falla på plats. jag har börjat ta hand om mig själv och mitt mående igen och börjar hitta tillbaka till mig själv. jag försöker leva det liv jag drömmer om utan att bry mig om vad andra tycker och tänker om mina val. jag har träffat fina vänner som jag kan vara mig själv med och jag är fortfarande så kär . och äntligen har jag börjat rita igen.
jag ska fortsätta följa mitt hjärta, vad som än händer. fortsätta drömma och tro på mig själv. fortsätta se det vackra i världen även fast så mycket hemskt händer. fortsätta skapa, rita och göra allt jag älskar att göra.

- en halvfärdig beställning jag ritar på just nu och porträttet på sapna jag aldrig ritade klart. Kommentarer
Postat av: X-Chel

Vad härligt att läsa att du har börjat skapa kreativt igen och att livet är på rätt spår för dig! Vilka underbara porträtt du håller på med (särskilt det som föreställer Sapna) och vilken fin valörskildring det är i dem! Ha det så bäst, så hoppas jag att du fortsätter uppdatera din blogg med nya konstnärliga alster allteftersom (är alltid roligt att ta del av i m h o)! ;)

Postat av: S

Du ar tillbaka! Har langtat efter dina inlagg.

2016-12-08 @ 00:44:43
Postat av: Anonym

Hej. Har du något instragramkonto/facebooksida eller hemsida där man kan se mer av dina teckningar? du gör det fantastiskt bra! /Matilda.

2016-12-13 @ 21:20:15
Postat av: Nassy

Hej finis! Vad heter du på instagram?

Svar: Lindasundell :)
linda

2016-12-29 @ 16:28:48
Postat av: Simon

Wow så fint! Fångar så många olika uttryck.

2018-02-10 @ 20:59:31
URL: http://rangel.se
- Alla teckningar som visas i min blogg är ritade eller målade av mig. Ingen av mina teckningar får därför kopieras eller användas utan min tillåtelse, så fråga först om du vill använda någon av mina teckningar
- Frågor om beställningar? Kontakta mig via artbylinda@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

what's your name?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/do you have a blog?

Your thoughts:

Trackback
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com
  • bloglovin