so little time

posted in: everything .2011-11-29 / 22:27:19 . 6 comments
Jag har inte skrivit ett endaste ord i den här bloggen under nästan två veckors tid. Men nu skriver jag.

Ni som följt min blogg och läst mina meningar de senaste månaderna kanske har märkt att inläggen blivit glesare och teckningarna allt färre. Inspirationionen försvann på något sätt och jag hittade inte riktigt tillbaka till den.
Det finns många saker i mitt liv som tar upp stor del av min tid just nu och jag kände helt enkelt att jag behövde ta en liten, liten paus från bloggandet. Kanske skulle jag då få tillbaka min inspiration, inspiration till att skapa nya teckningar och att fylla min blogg med tusentals nya ord. Jag har inte fått tillbaka den helt, men jag är på god väg. Nu när vinterlovet närmar sig börjar mycket att lätta i skolan och jag känner mig lite friare. Jag kommer inte överge bloggen såhär länge igen.


forever ago

posted in: inspiration .2011-11-17 / 20:52:57 . 16 comments
Känns som om det blir många sånna här inlägg nu men.. jag har så himla mycket att göra, hinner knappt andas ibland känns det som. Efter nästa vecka lugnar det nog ned sig lite, men ska försöka uppdatera lite ändå.


random hair inspiration.

önskelista

posted in: everything .2011-11-13 / 16:10:06 . 7 comments
spegel med silver-ram, mörkt läppstift, doftljus, parfym (marc jacobs - oh, lola!), foundation, fina koftor, pennor, väska

Detta önskar jag mig i jul. Plus ett underbart lov med massa mysiga stunder med min familj och mina vänner.

elvaelvaelva

posted in: everything .2011-11-11 / 18:00:53 . 4 comments
Igår satt jag uppe till 02:17 och skrev på en svår uppsats. I morse ställde jag klockan tidigt och gick upp och skrev klart en annan uppsats. Ni ska bara veta hur mycket jag har att göra i skolan nu, tyvärr blir också bloggen övergiven ibland men tiden räcker helt enkelt inte till.
Nu har jag tagit det lugnt hemma i ett par timmar, men snart ska jag fixa mig för ikväll jag ut med några klasskompisar. Kvällen kommer förmodligen bjuda på ett x antal toabesök, en massa skratt, fina drinkar och knäppa inspelningar på mobilen (min och annas tradition).
I morgon har jag ytterligare en uppsats jag måste skriva (när tar det här helvetet slut?!?!?!?!?!!) men jag tänker faktiskt ta en paus ifrån allt under ett par timmar och rita vidare på Ian-porträttet, vill bli klar med det nu!
är förälskad i min nya mysiga kofta, 299 kronor från h&m.

23.26

posted in: everything .2011-11-09 / 23:26:54 . 2 comments
har så mycket att göra nu, skolan kväver mig lite.
återkommer i morgon, puss på er.

where to find me

posted in: everything .2011-11-07 / 23:32:24 . 4 comments
Ibland får jag frågan om jag är medlem på deviantart. Det är jag tyvärr inte. Jag har "bara" facebook, blogg, twitter, spotify och idag skaffade jag mig en tumblr också. Nu vet ni :)

spotify
avadakedavrauhoe.tumblr.com
twitter


(länkar? -klicka på bilderna)

åh

posted in: everything .2011-11-06 / 23:27:01 . 0 comments
Idag har jag haft ångestx100000 på grund av allt skolarbete och allt annat jobbigt som väntar. Jag har varit/är fortfarande så himla trött, jag har vandrat runt i mitt hus som en levande zombie hela dagen och sänt ilskna blickar till alla som försökt prata med mig. Tror att jag sammanlagt har yttrat max 100 ord idag. Jag har verkligen inte orkat med någonting. Ändå var jag tvungen att ta itu med en massa läxor. & rita hann jag inte heller göra, jag som ville bli klar med mitt porträtt på Ian idag så jag kunde visa upp det för er.
Nej nu ska jag sluta klaga och gå & lägga mig. Jag hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft. Skriver mer i morgon när jag är utvilad och lite gladare.

igår

posted in: everything .2011-11-05 / 17:36:25 . 3 comments
jag och min underbara vän vevve, bild från igår kväll.

Igår var jag och mina fina vänner på blue moon bar och festade. Vi hade superkul och dansade till fötterna värkte. Jag, Vevve och Amanda somnade sedan alla tre i Amandas dubbelsäng och i morse åt vi pizza till frukost. Det var verkligen en bra avslutning på lovet (skolan börjar nu på måndag igen..). 
Nu ska jag koka te och kolla på det senaste avsnittet av grey's anatomy. I morgon ska jag övningsköra, rita och plugga i mängder. puss.

min allra "första" teckning?

posted in: everything .2011-11-03 / 17:23:40 . 8 comments
Denna teckning ritade jag när jag var mellan elva och tolv år gammal. Det är faktiskt en utav mina allra första "seriösa" teckningar. Det är faktiskt rätt kul att jag har sparat  så många gamla teckningar.
Igår hade jag en liten "ritkväll" med mina vänner Amanda och Maria. Men jag ritar så oerhört långsamt så det enda jag hann med att rita var ett ögonbryn, en halv mun och lite skäggstubb. Men jag räknar med att jag ska hinna klart med mitt Ian porträtt denna vecka. Ja, många av er hade rätt: jag ritar av Ian Somerhalder

november

posted in: everything .2011-11-02 / 10:35:02 . 10 comments
Såg på bloglovin att ni nu är över 600 prenumeranter som prenumererar på min blogg. Jisses, vad många ni börjar bli! Det känns verkligen jätteroligt! 
Idag ska jag luncha med några fina vänner på stan, sedan ska jag hem och fortsätta rita :) Hann inte så långt igår på teckningarna jag håller på med, men idag kommer jag nog ha något att visa! Hinner jag inte klart visar jag några work-in-progress bilder istället.
Jag funderar även på om jag ska visa några riktigt gamla teckningar, teckningar som jag ritade när jad var 12-13 år gammal. Några har frågat efter det så.. vad tror ni? kan det vara kul att se?


via humblebumble
Ni som följt mig ett tag kanske har märkt att jag älskar gröna, mossiga skogar och får en massa inspiration från dem (kolla här och här)
linda


Linda Sundell

21 vårar och drömmer om att få se hela världen.
Det här är en plats för mina tankar, drömmar och min stora kärlek för konst, naturen, film och musik.

Låt inte rädsla hindra dig från att gå din egen väg, rädsla är livets stora motståndare.
Bli fri från den och du kan åstadkomma vad du än väljer att ägna din tid åt. Din tid på jorden är din, ingen annans.

Kärlek och frihet är det vackraste som finns och är något alla människor har rätt till.

artbylinda@hotmail.com